Solskjerming/Markiser i Bergen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Solskjerming/Markiser i Bergen

Engen Service

Jeg tilbyr tjenester innen oppgraderinger, utbedringer og rådgiving for gode løsninger i hjemmet.Lang og allsidig erfaring innen boligutvikling.Hjelp til det meste, ingen jobb for liten. Ta kontakt på telefon for en hyggelig prat.

Aug. 2023

Snekker(tømrer

"Raskt og effektivt levert. Veldig fornøyd med utført arbeid. Kommer garantert å bruke han igjen."
K
Kjell
Morvik
Engen Service

VATER GRUPPEN AS

Vater Gruppen AS er et nytt og fremoverlent selskap som har som mål å levere skreddersydd solskjerming av høyeste kvalitet til en fornuftig pris. Vi skal gjøre det raskere, enklere og rimeligere å få skreddersydd solskjerming til ditt hjem eller kontor.

Juli 2023

Persienner 4 stk.

"Hei jeg skulle feste 4 persienner det passet bare med 2. Likevel betalte jeg for montering av 4.stk."
J
Janeth.
Bergen
VATER GRUPPEN AS

TEIGLAND BOLIG AS

Sep. 2020

Nytt vindu/Solskjerming

"Første gang jeg benytter selskapet og det var en positiv opplevelse. Stian Teigland var punktlig, profesjonell og tillitsvekkende. Prisen var også konkurransedyktig. Mine beste anbefalinger. Kommer til å bruke de igjen."
M
Morten
Bergen

ACG BYGGSERVICE AS

Welcome! We specialize in bathrooms, bathroom installation, kitchen, flooring, stairs, painting, wallpaper, tiles, hardwood, laminate, custom carpentry, outside decks, and much more. We have over 20 years experience, working in USA and Europe. We work fast, efficient, and organized. In our line of work, the client comes first.

Sep. 2019

Montering av markise

"Costel kom tidsnok, var hyggelig og gjorde en veldig god jobb! Anbefales på det sterkeste!"
M
Mats Ramløff
Bergen
ACG BYGGSERVICE AS

ACSENTERET AS

4.5 (614)

ACsenteret - Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumper! ACsenteret har siden 2002 solgt og installert varmepumper til privatboliger og næringsbygg. Siden starten har vi fokusert på å tenke langsiktig og profesjonelt i en bransje preget av ustabile og kortsiktige aktører. I dag er vi Rogalands største leverandør av varmepumper, og på landsbasis den største merkeuavhengig leverandøren. Vi har egne butikker i Bergen, Bryne, Oslo, Sandefjord, Sandnes, og Stavanger. Siden oppstart har ...

Se mer
Aug. 2016

Utvendig solskjerming

"Leverte som avtalt. Eneste minus at de ikke hadde elektriker og kunne fullføre monteringen"
R
Ruth
Fyllingsdalen
ACSENTERET AS

TARVIKA CONSTRUCT

4.5 (20)

Des. 2013

Fjerning av fire markiser, parabol og tørkestativ

"De gjorde en liten jobb for meg, men de holdt avtalen, det var ryddig og greit mht kommunikasjon i forkant og de holdt tidspunkt, og faktura/pris var ihht avtale - jeg er fornøyd!"
A
Anniken
Bønes
TARVIKA CONSTRUCT

Scandic Markiser As

Scandic Markiser er et norskeid selskap og totalleverandør innen solskjerming . Vi betjener både privat og prosjektmarkedet. Vårt hovedkontor og produksjon ligger i Hunndalen, Gjøvik.  Sammen med våre avdelinger og forhandlere er vi landsdekkende innen solskjerming. Autorisert forhandler av Toshiba Varmepumper. Ta kontakt for gratis befaring og et uforpliktende tilbud!      

Juli 2013

Solskjerming - reperasjon/bytte av duk

"Hun kom til avtalt tid for å måle opp og lage tilbud. Ringte underveis og holdt meg oppdatert. Montører kom til avtalt tid og gjorde en god jobb."
C
Charlotte
Mathopen
Scandic Markiser As

Fasade Og Bygg Service AS

Okt. 2012

Skifte vinduer ++

"Byttet ni vinduer samt karmer, pluss utskifting av ytterdør. Det tok lang tid før jobben ble påbegynt, men deretter gikk det radig. Positivt med detaljert skriftlig tilbud, som ble overholdt. Arbeidet var meget pent utført!"
R
Rune
Fasade Og Bygg Service AS
Siste registrerte jobber

Montering Av Velux Rulleskodder

5227NESTTUN

Montering av Solavskjerming på to vinduer. Det er Velux Solavskjerming og av typen utvendig rulleskodder .

montering av lameller

5039BERGEN

Hei jeg trenger nye lameller samt montering i min stue. Det er stort vindu pluss en liten altan dør der jeg må ha lameller over allt. Så det må sen befaring til, og monteres. Ca mål er høyde :180 cm bredde 340 cm. Det må være én lang skinne med lameller.

Solavskjerming

5258BLOMSTERDALEN

Utvendig solavskjerming av vindu 3.5 X 1.7 m

Innvendig persienner / gardiner

5222NESTTUN

Ønsker pris på innvendig lystette persienner / gardiner i skinner. 2 vinduer. Innvendig karm mål: 1,12 x 1,16 og 1,36 x 1,15

Montering av lystette gardiner

5096BERGEN

Jeg skulle gjerne hatt hjelp til å montere rullegardiner på to soverom. De er allerede kjøpt og betalt, men da det skal monteres på gipsvegg trenger jeg hjelp til å demontere de eksisterende gardinene og få et fint resultat med de nye. Vennligst oppgi tentativ pris ved kontakt.

Markise jobben haster

5184OLSVIK

Er de noen som kan være så snill å hjelpe meg med en markise å skifte en del haster riktig helst ikke på meldinger lyder Eide OLSVIK åssen 9 5183 OLSVIK teddy58lyder@gmail.com De er ca 1 times jobb Har kr 1000 med Mons