Solskjerming/Markiser - Malvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Markise

7562SAKSVIK

Kjøp og montering av utvendig markise

Utvendig stikk ifbm. montering av solskjerming

7550HOMMELVIK

Vi har gått til innkjøp av utvendig solskjerming (zip screens) til vinduer på baksiden av vårt hus (noe ulendt terreng). Ved bygging av huset ble det ordnet med enkelte utvendige stikkontakter, bl.a. til varmepumpe, men vi ser nå at vi har behov for ytterligere et dobbeltstikk. For mer informasjon og eventuelt bilder ta kontakt på epost.

Legge film i vinduer for å hindre innsyn samt redusere noe lysinnslipp

7562SAKSVIK

Har en stor vinterhage som trenger foliering av 2-3 store vinduer. Det er bygd nytt hus ved siden av slik at man kan se inn i vinterhagen. Oppgaven er altså å anbefale riktig produkt samt utføre jobben (markiser er ikke ønskelig i sammenhengen.

solavskjerming

7550HOMMELVIK

Ønsker tilbud på utvendig elektrisk styrt solskjerming, type zip-screen som tåler vind. 3 vinduer ca str 180 x 170 cm, 130x170 cm, 100x170 cm. Vinduene er i 4.etg, så lift må benyttest til montering.

Oppføring av Bolig, Malvik kommune

7563MALVIK

Totalprosjekt vedrørende oppføring av bolig med utleie i sokkel,. Prosjektet innebærer rivning av eksisterende bygningsmasse (enebolig og garasje), etter innflytting i ny bolig. Tomtebefaring mulig om ønskelig. Vi går straks inn i fase med byggesøknad. Oppstart forsiktig anslått til januar 2016. Ta gjerne kontakt for nærmere beskrivelse.

Sol screen

7550HOMMELVIK

Ønsker tilbud 3 stk utvendig solscreen/zipscreen på vinduer. Med motordrift og solføler. Utvendig mål på vinduskarm er: høyde 1,80meter x bredde 2,52meter. 1 stk screen med motor. Høyde 1,30 meter x bredde 1,21. 2 stk screen med motor. Hvit kasett og skinner og antrasitt duk

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud