Solskjerming/Markiser - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Solskjerming/Markiser i Skien
SCANDIC TELEMARK AS logo
SCANDIC TELEMARK AS
Krabberødvn 1, 3960 Stathelle
4.7(14)

Siste evaluering

Plissegardiner til 3 stor vinduer

"bra"

X

Xinxin

Billingstad, des. 2023

Les flere evalueringer om SCANDIC TELEMARK AS

MODULSERVICE AS logo
MODULSERVICE AS
Alexander Kiellands gate 35, 3716 Skien
4.9(16)

Siste evaluering

Henge opp elektrisk markise

"Mitt oppdrag var ikke av de aller største, men er likevel veldig fornøyd, både med folka jeg var i kontakt med og jobben som ble utført. Punktlige, ryddige og effektive. Løsningsorienterte og hyggelige. God pris også. Anbefaler de gjerne videre."

B

Bobby

Skien, juli 2022

Les flere evalueringer om MODULSERVICE AS

Vis flere selskaper
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Plissegardiner til 3 stor vinduer

3732SKIEN

Trenge plissegardiner til 3 stor vinduer. Klosterhagen 29a

Montere ned markise, demontere/bytte ødelagte deler og montere den opp igjen

3727SKIEN

Trenger hjelp til å ta ned markise 6x3 meter, bytte ut noen ødelagte deler (jeg får disse tilsendt) og deretter montere den opp igjen. Fastpris på jobben tas gledelig i mot!

Solskjerming utestue

3734SKIEN

Har en utestue (overbygd veranda) med 3 vegger og åpning på den 4. siden. På den ene veggen er det 3 vinduer. Vinduene står tett på hverandre. Vinduene er ca 1,05-1,10. tror at bredde og høyde er ca lik. ( Ikke målt nøyaktig) Her kommer det veldig mye sol slik at det blir veldig varmt. Ønsker solskerming på disse. Ønsker ikke markiser men ser etter andre løsninger. Hadde tenkt utvendig løsning men er åpen for forslag om innvendige løsninger. Vil gjerne høre forslag på ulike løsninger.

Bytte markiseduk

3742SKIEN

Ønsker å byttemarkiseduken. Den vi har er ganske gammelt.

Motorisering av utvendig terrassemarkise

3711SKIEN

Ønsker pris på motorisering av terrassemarkise.

Lydisolering og oppussing av leilighet

3712SKIEN

Lydisolering og oppussing av 51 kvm leilighet 1.etg. i firemannsbolig fra 1950 - tallet. Lydisolering av tak( mellom 1 og 2 etasje), gulv og 1 vegg mot naboleilighet. Lage lydvegg mot naboleilighet. Med unntak av gulv på bad på 3,5 kvm som er flislagt og kjøkken 7 kvm, fordi det muligens kan bli vanskelig og utføre arbeidet på grunn av måten kjøkkeninnredningen er montert på. Lydtett dør mot felles oppgang med tettningslist. 1 stk. Lydtett dør i leiligheten. Montering av disse. Rive to lettvegger fra 2 soverom mot stue, hvorav den ene skal kun flyttes ca 1 meter. Det er nå 2 soverom, skal omgjøres til 1 soverom og større stue. Ny panel i tak soverom,gang og stue med downlight. Ny panel plater eller wall to paint plater vegger soverom og stue. Disse skal males. Nye taklister soverom og stue. Legge nytt laminat gulv soverom og stue. Slipe ned og lakke 6 stk dørstokker. Lakk til dette. Male eksisterende gulvlister. Flis og legge flis på pipemur. Kle inn 2 stk doble plassbygde garderobeskap med full takhøyde. Bruke hvite plater. Montere 4 hyller, 6 kurver og 1 gardinstang i hvert av garderobeskapene. Snekre enkel bod 5 kvm. Montere enkel markise veranda. Lås og montere lås på port på tregjerdet til hagen. Montere lås verandadør. Stue og soverom er tilsammen 36 kvm, bad 3,5 kvm, kjøkken 7 kvm, gang 4,5 kvm

Siste evalueringer
Bytte motor på markise

Gjorde en flott jobb. Meget fornøyd, tok raskt kontakt, og gjorde jobben kort tid etter. Takk igjen

Juni 2018
F

Fredrik om EIKER MARKISER AS

Skien
Utskifting av vinduer og verandadør på enebolig

Veldig fornøyd med resultatet!

Des. 2017
A

Anders Vincent Haugen om RF MALING/TAPETSERING & BYGGSERVICE AS

Skien
4 Nye vindusmarkiser

Meget flinke montører, raske og effektive. Selgeren var Og flink til å følge. Dette i tillegg til en hyggelig pris Gjorde at jeg valgte denne leverandøren.

Okt. 2013
J

Jan Yngvar om Fram Persienne Og Markise AS

Skien

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud