Mittanbud gjør prosjekter i borettslag og sameier enklere!

Sitter du i styret i et borettslag eller sameie? Vi hjelper deg med å finne solide håndverksbedrifter til både små og store prosjekter.

Legg ut jobben

Få hjelpen du trenger med Mittanbud

Å være styreleder i et borettslag innebærer mange ansvarsområder, og det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Styret skal håndtere alt fra store prosjekter som oppussing og vedlikehold, til mindre oppgaver som trappevask og avfallshåndtering.


Trenger du gode håndverkere til mindre jobber, er vår ordinære tjeneste Mittanbud et trygt valg som sparer deg for masse tid. Vår nye tjeneste, Mittanbud XL, er perfekt når dere skal i gang med store prosjekter og trenger tettere oppfølging underveis.

Nyhet

Store prosjekter i borettslaget? Mittanbud
XL
hjelper deg

Planlegger dere å pusse opp badene i blokka, bygge balkonger, skifte ut vinduer eller fornye fasaden?


Mittanbud XL tar seg av store prosjekter som krever ekstra hjelp og veiledning. Våre prosjektveiledere gir deg råd og støtte fra start til slutt i prosjektet.


Vi matcher prosjektet ditt med kvalitetssikrede og relevante bedrifter, blir med på tilbuds- og kontraktsgjennomgang og gir deg råd underveis. Slik at du kan føle deg tryggere i gjennomføringen av ditt prosjekt.

Få hjelp til ditt neste prosjekt i borettslaget

Velg en kategori, beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg - helt gratis.

Hva er forskjellen på Mittanbud
XL
og Mittanbuds ordinære tjeneste?

Med Mittanbud XL får du hjelp av våre prosjektveiledere gjennom hele prosjektet!

Mittanbud

Mittanbud
XL

Uforpliktende tilbud

Registrer jobben gratis, og motta uforpliktende tilbud fra utvalgte relevante bedrifter

Uforpliktende tilbud

Registrer jobben gratis, og motta uforpliktende tilbud fra utvalgte relevante bedrifter

Kvalifiserte bedrifter

Velg mellom kvalifiserte håndverksbedrifter med erfaring fra lignende prosjekter

Kvalifiserte bedrifter

Velg mellom kvalifiserte håndverksbedrifter med erfaring fra lignende prosjekter

Oppfølging og støtte

Få oppfølging og støtte gjennom hele prosjektperioden fra din egen veileder

Oppfølging og støtte

Få oppfølging og støtte gjennom hele prosjektperioden fra din egen veileder

Har du spørsmål om XL eller trenger hjelp? Ta kontakt med oss på e-post: xl@mittanbud.no

Møt prosjektveilederne på Mittanbud
XL

Prosjektveilederne våre hjelper deg med å hente inn tilbud fra bedrifter som har gjennomgått streng kvalitetssikring, og bistår deg hele veien fram til jobben er gjort.

Har du spørsmål?

Lurer du på noe om Mittanbud XL? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

xl@mittanbud.no

Planlegger du et prosjekt for borettslaget eller sameiet?

Ta en uforpliktende prat med en av våre prosjektveiledere, så hjelper vi deg i gang!

Slik kvalitetssikrer vi bedriftene

  • Bedrifter som samarbeider med Mittanbud XL må ha minst 2 års fartstid, være registrert aksjeselskap eller ha en tilsvarende selskapsform, være MVA-registrert og ha ansvarsforsikring.
  • For å sikre at bedriftene er kvalifisert til å utføre prosjektene vi får inn, krever vi minst en av følgende tre godkjenninger: Mesterbrev, Sentralt godkjent, Godkjent våtromsbedrift.
  • Vi bruker kredittrating-systemet Experian, og vi krever at bedriftene hos Mittanbud XL har solid kredittverdighet.
  • Bedriftene kan ikke ha dårlige evalueringer, referanser eller tilbakemeldinger.

Få tips og råd til ditt prosjekt i borettslaget eller boligsameie

Her finner du nyttig informasjon for prosjekter i borettslag og sameier

Finn håndverkere til små og store prosjekter i borettslaget

Enten dere skal skifte alle vinduene, eller bare bytte lampen i oppgangen - du finner de solide fagfolkene på Mittanbud!

Beskriv jobben

Ofte stilte spørsmål

Her svarer vi på de vanligste spørsmålene om oppdrag i borettslag.

  • Du kan legge ut alle typer håndverksjobber på Mittanbud. Trenger du hjelp til mindre prosjekter som å reparere takrenner, skifte ut ytterdør og lignende kan du legge ut jobben på Mittanbud. Mittanbud XL er perfekt hvis du skal i gang med et stort prosjekt, som for eksempel fasaderenovering, bygge balkonger eller skifte ut alle vinduene. Da får du din egen prosjektveileder hos oss som hjelper deg med å finne rett bedrift til jobben, og veileder deg gjennom hele prosjektperioden.

  • Mittanbud XL er en tjeneste for gjennomføring av store prosjekter, mens Mittanbud (ordinær) er for alle andre jobber som skal gjøres. Når du legger ut en jobb på Mittanbud (ordinær) får du tilbud fra flere håndverksbedrifter, og det er opp til deg å velge den du liker best. Vi anbefaler at du leser evalueringer og inviterer aktuelle bedrifter på befaring før du bestemmer deg. Når du legger ut en jobb på Mittanbud XL blir du kontaktet av en prosjektveileder hos oss. Prosjektveilederen velger ut kvalifiserte og relevante bedrifter for akkurat ditt prosjekt, og gir deg råd og støtte gjennom hele prosjektperioden.

  • Det er raskt, trygt og enkelt å bruke Mittanbud til oppdrag og prosjekter i borettslaget. Du sparer masse tid på å finne og kontakte fagfolk, og bedriftene som er registrert hos oss må igjennom streng kvalitetssikring før de kan svare på jobber. Å være styreleder i et borettslag innebærer stort ansvar når store prosjekter skal gjennomføres. Legger du jobben ut på Mittanbud XL, får du en personlig prosjektveileder som hjelper deg med å holde orden på prosjektet fra start til slutt!

  • Ja, det er gratis å registrere prosjekter på Mittanbud XL. Våre XL-godkjente bedrifter har en avtale med oss, og betaler en prosentandel av sluttsummen på hvert prosjekt som blir utført.