Oppussing

Malertjenester i Kristiansand

Få tilbud fra flere dyktige malere i Kristiansand!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Kristiansand

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Kristiansand. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du malere som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante malere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Kristiansand

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Sparkle og male kjøkken i Kristiansand

Sparklet ny-gipset vegger og tak og malte rommet så fint at lister ikke var nødvendig. Han kom som avtalt til oppstart, og kom også på lørdagen for å gjøre seg ferdig ila uken som avtalt. Veldig hyggelig. Superfornøyd!

- Peter Hamre

Gipse og sparkle tak og vegg i Kristiansand

Ryddig og effektivt utført.

- Trond Hauso

Sparkling og maling i Kristiansand

Veldig fornøyd med arbeidet utført av QM Bygg Sør. Jobben gjaldt sparkling og maling av ca 180 m2 med gips, vegger og tak, hvor alle overganger ble gjort listefrie. Gode tips og råd underveis, samt god pris. Hyggelige folk som jobbet effektivt og leverte god kvalitet. Kan anbefale firmaet til lignende jobber.

- Daniel Willoch

Male i Kristiansand

Gjorde en rask og meget bra jobb,

- Ivar Olsson

Maling av leilighet, 43 m2 i Kristiansand

Vi brukte Hammer og Spiker AS til en malejobb av en leilighet. Tak, vegger, dører og lister. Vi er spesielt fornøyd med prisen, kommunikasjonen, påliteligheten og effektiviteten. Jobben ble prioritert og gjort fort og innen tidsrammen vi ble forespeilet. Var det noe vi ikke var fullt ut fornøyd med- ble vi hørt med en gang- og det ble fikset opp i raskt :) Det var en veldig imøtekommende og hyggelig mann som var hos oss, som tydelig ønsket at vi skulle bli fornøyde med arbeidet. Veldig bra :)

- Lene Dolsvåg Georgsson

Oppussing av gang i sameie i Kristiansand

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Dette gjelder kvaliteten på arbeidet, prisen, punktlighet og kommunikasjon.

- Hjalmar Djønne

Maling av tak i Kristiansand

Meget bra kommunikasjon under hele prosessen. Arbeid utført som forventet og i henhold til kontrakt.

- Jens Christian Jepsen

Helsparkling,maling,sliping i Kristiansand

Jeg bestilte helsparkling av vegger,maling av tak og sliping av parkett. Alt ble utført veldig bra! Kjempefornøyd med arbeidet. God kommunikasjon. Arbeidet ble utført innenfor tidsaspektet som ble satt.

- Turid Østensen