Skal du utføre gulvsliping på Kongsberg?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere på Kongsberg konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du utføre gulvsliping på Kongsberg?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere på Kongsberg konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvsliping på Kongsberg

Sliping av trapp

3617KONGSBERG

Hei, Ønsker å komme i kontakt med noen som kan slipe ned en trapp som er lakket, for bedre heft når jeg skal male den. 13 trinn pluss gelender og (runde) spiler. Fordel om du har referanser fra lignende jobber. Også fordel om du kan starte snart

Snekring og gulvsliping

3616KONGSBERG

- Dele et rom i to og sette inn ei dør. - Slipe gammelt tregulv i tre rom.

Sliping og retting av betonggulv

3617KONGSBERG

Ønsker å få slipt og rettet litt under 30m2 betonggulv i kjellerstue. Gulvet har gulvvarme. Rester av gammelt gulv må slipes vekk og sår i betongen rettes for legging av nytt gulv.

Sliping/lakkering/olje gulv

3619SKOLLENBORG

Hei, Skal flytte inn i et hus hvor jeg syns gulvet er litt for gult og ønsker dette overflatebehandlet til en lysere farge. Tipper det er snakk om ca 100kvm. Se bilder

Sliping av kjøkkengulv

3612KONGSBERG

Ønsker sliping av et hvitoljet parkettgulv fra kärch. Ønsker også å få det behandlet med matt lakk. Gulvet er på ca 20m2(eks kjøkkenskap og øy) på kjøkken.

Gulvsliping

3612KONGSBERG

Vurderer å slipe samt mattlakke ca 80kvm lakkert furugulv fra 80tallet. Gulvet er på et plan utenom nedsenket stue med to trappetrinn. Trenger å vite pris tidsestimat på arbeidet.

Siste evalueringer
Pusse overgang mellom to betong gulv. Og male med epoxy maling.

Jobben som ble gjort er bra, dessverre så bodde han så langt unna at befaring var uaktuelt for han. Jeg sendte bilder. Men da han ankom for å gjøre jobben som avtalt, til avtalt pris, oppstod det flere problemer som gjorde at han ikke fikk gjort mer enn 2/3 av jobben... Dette gjør at jeg står med en uferdig jobb og problemer med å få fullført innen for tidsrammen jeg hadde sett for meg

Mai 2019
C

Christian Nestvang om ROBERT JOHAN ÅNENSEN UTLEIE

Kongsberg
Slipe parkettgulv i stue ca 30kvm

Svært fornøyd med jobben og resultatet. Over forventning og fem stjerner for det. Men kommunikasjon med firmaet kunne vært bedre. Nesten all kommunikasjon ble initiert av meg, og uheldig at dere ikke vil kommunisere pr epost. Også veldig fornøyd med standardkontrakten tilbudt av Mittanbud!

April 2019
T

Tom om NORGULV '' AS

Kongsberg
Slipe og lakkere furugulv.

Norgulv gjorde en profesjonell jobb med god kvalitet, på tid og med ryddighet.

April 2019
E

Eivind om NORGULV '' AS

Kongsberg
Sliping av gulv, 100m2

Jobben ble gjort til avtalt tid, men min trapp fra 1967 som skulle slipes ble ødelagt med flere sprekker og stygge merker som følge av et forsk på demontering av trappen. Det var også slipt for grovt enkelte steder av den andre trappen som skulle slipes, dette ble rettet opp når påpekt. hyggelig folk og gode på pris, kan anbefales til gulvsliping, men ikke til trappesliping.

Jan. 2018
B

Bård Elling om NORGULV '' AS

Kongsberg
Slip og overflatebehandling av eldre furugulv

Veldig fornøyd med utført jobb - slip og maling av gammel gulv. Arbeiderne var veldig hyggelige og flinke. Kom til tiden og utførte avtalt jobb perfekt. Holdt oss også oppdatert underveis. Prosjektleder fulgte oss opp gjennom hele prosessen. Klar og tydelig info i forkant og god informasjon underveis. Bruker gjerne Et godt liv & en trygg fremtid AS igjen og kan trygt anbefale disse videre.

April 2017
L

Lars Svinterud om ET GODT LIV & EN TRYGG FRAMTID AS

Kongsberg
Slipe gulv ca 130m2

Bra og rask jobb. Flott resultat. Ikke mottatt faktura enda.

Aug. 2016
H

Harald om Buskerud Gulvservice AS

Kongsberg
Sliping og lakking av hyttegulv

Meget godt fornøyd med utført arbeid. Ryddig og grei kommunikasjon med firmaet og veldig hyggelige ansatte.

Juli 2016
B

Berit Eivi om OTTO`S GULVSLIPERI

Passebekk
Sliping og lakkering av ca 100m2 furugulv

Vi var veldig godt fornøyd med jobben som ble utført. Den ble gjort til avtalt tid, pris og med god kvalitet.

Juli 2016
G

Greger om FISKEBEINPARKETT AS

Kongsberg
Sliping av gulver og trapp

Masis gjorde er flott jobb på mine gamle furugulver. De kom til avtalt tid, gjorde jobben til avtalt pris og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Anbefales!

Okt. 2014
E

Ellen om FISKEBEINPARKETT AS

Kongsberg
Sliping av parkett gulv

Veldig profesjonelle gutter som var her og slipte parkettgulvet. Vi er svært fornøyd med jobben og fikk meget god service. Kan trygt anbefales.

Sep. 2011
H

Hege om ABC TJENESTER

Kongsberg