Skal du utføre gulvsliping i Tromsø?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere i Tromsø konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du utføre gulvsliping i Tromsø?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere i Tromsø konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvsliping i Tromsø

Sliping og etterbehandling av parkettgulv, ca 80kvm

9019TROMSØ

Vi ønsker tilbud på sliping og etterbehandling av ca 80kvm parkettgulv. Gjelder stue, kjøkken, mellomgang, 3 soverom og 4 trappetrinn. Kom gjerne på befaring!

Gulvsliping og etterbehandling av parkettgulv

9009TROMSØ

Ønsker sliping og etterbehandling av ca 80 kvm parkettgulv. Jobben ønskes gjort i starten av august. Fortrinnsvis mellom 2. og 10. august.

Sliping og lakking av parkettgulv

9016TROMSØ

Ønsker pris på sliping og lakking (2 strøk lakk i god kvalitet) av 45 kvadratmeter sammenhengende parkettgulv i enebolig (kjøkken og stue). Stuedelen har vært slipt og lakket tidligere.

Sliping av tregulv

9024TOMASJORD

Ønsker tilbud på sliping, oljing og lakking av ca 40-45 kvm tregulv i fritidsbolig fra 2006. Fritidsboligen ligger på Svensby i Lyngen.

Sliping av furugulv

9020TROMSDALEN

Hei! Vi har et furugulv fra ca år 2000 som ble malt med trestjerners gulvmaling i 2012. Nå ønsker vi å få det slipt ned. Gulvet går over kjøkken og stue og er ca 70 kvm. På kjøkken er det sokkellister som kan fjernes for å komme litt under. Vi er ute etter pris og estimert tidsbruk, samt når derer evt. har mulighet til å utføre dette. Vi bor i Tromsdalen.

Gulvsliping + behandling

9013TROMSØ

Ønsker tilbud på sliping og behandling av parkett i leilighet, gulv på ca. 35m2. Ønsker jobben gjort snarest :) Ta gjerne kontakt her eller på sms.

Siste evalueringer
Sliping og behandling av gulv i stue og kjøkken

Lagde anbud på sliping og hardvoksbehandling av parkettgulv på stue og kjøkken, ca 45kvm. Fikk hurtig melding fra Avag, med god info, forslag til plan og pris. Enkelt å kommunisere underveis, og upåklagelig resultat som overgikk alle forventninger! Svært hyggelig å samarbeide med Troms Byggeservice på alle måter, og vil absolutt anbefale dem for andre:) /Andreas Rosenberger

Sep. 2021
A

Andreas Rosenberger om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Krokelvdalen
Sparkling og maling av gipstak og vegger. Gulvsliping

Gulvsliping. God dialog i forkant og presis oppmøte. Ferdig innen frist og til avtalt pris. Hadde ønsket et lysere gulv (Merbeu parkett) men fikk forklart at dette trolig ikke ble et godt sluttresultat. Godt arbeid og fint resultat til en god pris.

Sep. 2021
A

Andreas om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tromsø
Gulvsliping i leilighet på et plan

Benyttet meg av Troms Byggservice ved Avag M og Vasil i forbindelse med sliping samt lakkering av parkett. Dette var et nytt selskap for min del, men jeg ble svært positivt overrasket. Hyggelig, dyktige og ryddige folk som det var lett å kommunisere med og som leverte et solid resultat. Vil gjerne benytte meg av Troms Byggservice igjen og kan anbefale det!

Juli 2021
S

Sebastian Hansen H om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tromsø
Slipe parkettgulv i stue og kjøkken samt olje eller lakkere

Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort, sliping og lakking av parkettgulv ca 60 m2. Raskt og effektiv gjennomført til en grei pris. Anbefales. Liv Kvalvik Kroken sør

Juli 2021
L

Liv om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Krokelvdalen
Renovering av tregulv

Sliping og oljebehandling/lakkering av parkett og tregulv. Fornøyd med både måten jobben ble gjennomført og resultat. Ryddig og hyggelig kommunikasjon.

Juni 2021
O

Otto om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Kvaløysletta
Sliping og lakkering av parkett 2 rom totalt ca 30m2

Kjempeflinke folk som var rask å svare og rask å utføre jobben. Utmerket arbeid til en god pris, anbefales sterkt!

Mai 2021
A

Askil Amundøy om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Oslo
Sliping eller legging av nytt gulv

Topp gjennomført oppdra ihht alle kriterier; pris, kommunikasjon, tidsfrister og ikke minst resultat.

April 2021
A

Andreas om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tromsø
Sliping av trapp / maling av trappegang, korridor + to soverom

Benyttet Troms byggeservice til sliping/lakking/maling av en gammel tretrapp, samt maling av vegger, tak, dører og vindus/dørkarmer på fire rom. Helsparkling av det ene rommet. Ryddig kommunikasjon og pent arbeid til en god pris.

Mars 2021
H

Håvard om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tomasjord
Slipe gulv - parkett

Veldig godt utført arbeid. Kan varmt anbefales

Mars 2021
Ø

Ørjan om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tromsø
Sliping av furugulv

Vi fikk slipt og lakket vår furugulv og er veldig fornøyd med arbeidet. Hadde god kommunikasjon under veis,og Avac var pålitelig og effektiv. Hilsen Margareth Hansen

Nov. 2020
M

Margareth om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tromsø
Sliping av ca 75m2 parkett + riving av to små lettvegger + fjerning av kjøkkenmodul

Hyrte Troms Byggeservice til sliping og behandling av 75 m2 parkett, inkl fjerning og montering av nye gulvlister, riving av et par lettvegger, demontering og fjerning av kjøkkenmoduler + maling av tak/vegg. Ryddig og god kommunikasjon via Mitt Anbud. Jobb utført innen avtalt tid og til avtalt og god pris, og med veldig pent resultat. Snekker kom med konstruktive innspill på befaringen, som medførte justering av oppdraget før oppstart. Anbefales!

Aug. 2020
H

Håvard om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tomasjord
Slipe parkett

Slipte og behandlet 45 kvm parkett samt trapp på to dager. Bra utført jobb, parketten ble som ny. anbefales.

Juli 2020
A

Anders om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Kvaløya