Skal du utføre gulvsliping i Sarpsborg?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere i Sarpsborg konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du utføre gulvsliping i Sarpsborg?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere i Sarpsborg konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvsliping i Sarpsborg

slipe furugulv

1743KLAVESTADHAUGEN

Ønsker tilbud . Slipe furugulv + ev behandling. Ca 140 kvm. Hytte i Åmot, Furutangen. Vi er på hytten 27/6 for befaring.

Gulvslip Sarpsborg

1715YVEN

Ønsker 80m2 parkettgulv i Sarpsborg slipt. Gjerne første uka i juli.

Sliping av gulv på hytte

1747SKJEBERG

Har en gammel hytte fra 1965 med et slitt, lakkert gulv. Vi ønsker å slipe gulvet, samt å få dette etterbehandlet med 2 strøk lakk (evt annen behandling dersom dette anbefales i stedet) før vi monterer ny kjøkkeninnredning. Gulvets areal er ca 4,15 X 6,70, dvs ca 27m2, og det er ett - 1- rom. Det er ønskelig at arbeidet gjøres i løpet av april i år.

Slipe gulv

1724SARPSBORG

Vi trenger noen til å slipe tregulv på 4 rom (spisestue, stue, bibliotek og kontor), ca 60 kvm. Ønsket tidsperiode er 20 mai-30 mai. Ønsker pristilbud på dette. Vedlagt ligger bilde av gulvet slik at dere ser hvilken gulvtype det er.

Gulvsliping stue ca 30 m2 ..Halden

1711SARPSBORG

Sliping og lakk ..parkett jobben er i Halden

Sliping og polering av betonggulv

1719GREÅKER

Ønsker tilbud på sliping og polering av betong i gang, kjøkken og wc-rom. Åpent område med få hindringer. Omtrent 40 kvm.

Siste evalueringer
Sliping av eikeparkett

Veldig bra kommunikasjon og arbeid. Gulvet ble kjempefint og vi gir vår beste anbefaling.

Juni 2020
V

Vibeke Helen om HAFTOR'S PARKETTSLIPPERI AS

Greåker
Sliping og lakking av parkett gulv. Pris

Kan annbefales... Stilte opp på kort varsel og gjorde en glimrende jobb. Veldig fornøyd. Sliping og lakkering av gulv... Male vegger... Tak og lister.

April 2019
I

Inger Elisabet om 24PLANKETEAM JOHANSEN

Greåker
Sliping og lakking av parkettgulv

Sliping og lakking av 66,5 kvm gulv. Arbeidet ble utført på en profesjonell, ryddig og smidig måte. Gulvet ble som nytt etter perfekt sliping og lakking, hvor lakk som ble benyttet er blant det beste på markedet. Svært fornøyd med resultatet og jeg vil gjerne anbefale Jensen Gulvservice til lignende oppdrag. Rune Jensen er dessuten en løsningsorientert, hyggelig og omgjengelig person.

Jan. 2018
J

Jarle om JENSEN GULVSERVICE

Sarpsborg
Sliping av tregulv (ca 30 kvadrat)

Valgte dette firmaet basert på tidligere evalueringer til å slipe hyttegulvet vårt De kunne raskt ta på seg jobben, og til en fornuftig pris. Siden de ble noe forsinket i et tidligere oppdrag valgte de å arbeide på kveldstid for at ikke jobben vår skulle trekke ut i tid. Resultatet ble over all forventning, og vi vil trygt anbefale Masis Design. Vi er svært fornøyde.

Feb. 2017
S

Stian om FISKEBEINPARKETT AS

Kolbotn
Montere varmepumpe

Meget fornøyd med monteringen av varmepumpe. Fikk hjelp meget raskt. Montøren var utrolig hyggelig og prisen absolutt konkurransedyktig. Kan anbefale dette firmaet.

Sep. 2016
I

Ingegerd Marie om Luft & Miljø As

Sarpsborg
slipe og lakke parkett på stue

Kjempe fornøyd

Aug. 2015
L

Linda Marie om FISKEBEINPARKETT AS

Greåker
Sliping og behandling av tregulv

Måtte vente en dag utöver det som var avtalet for å få jobben gjort. Ellers raskt og bra utført. Litt fram og tilbake med pris, så ble litt dyrere enn en av se sa.

Juni 2015
S

Solbjørg om NORGULV '' AS

Sarpsborg
Sliping og lakking av Furugulv.

Gutta fra GULVSLIPERGUTTA / Mitt Firma Limited gjorde en sinnsykt bra jobb med gulvet våres. De kom til avtalt tid og utførte arbeidet til avtalt pris. Selv når vi fikk feil produkt fra Flügger så rettet de opp feilen selv om det ikke var deres feil. Det er en type service en aldri ville fått andre plasser. Anbefales på det sterkeste.. Tusen takk Lars & Lars..

Juli 2013
E

Emil André om 24PLANKETEAM JOHANSEN

Yven
Sliping av ca 65 m2 parkett gulv og 2 trapper

Grevlingen gulv utførte jobb med sliping av gulv og trapper til avtalt tid og pris. Vi var godt fornøyd med utførelsen og det var en behagelig kundedialog. Kan godt anbefale videre.

Jan. 2013
T

Tor-Ivar om GREVLINGEN GULV AS

Sarpsborg
Sliping og oljing av eikegulv

Svært bra utført arbeid men ikke godt nok klarlagt pris i henhold til arbeid på forhånd.

Mai 2011
S

Sissel om FISKEBEINPARKETT AS

Oslo