Skal du utføre gulvsliping i Sandefjord?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere i Sandefjord konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du utføre gulvsliping i Sandefjord?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere i Sandefjord konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gulvsliping i Sandefjord

Gulvsliping

3213SANDEFJORD

Slipe parkett i enebolig. Ca. 200 m2.

Sliping og lakkering av gulv

3241SANDEFJORD

Har en leilighet på rundt 72 kvm med ca 42 kvm eikeparkett som jeg ønsker å få slipt ned, og lakkert fra gult til en mer lysegrå nyanse. Det er også noen riper og merker i parketten, se vedlagte bilder.

Slipe terrasse

3221SANDEFJORD

Slipe terrasse. Litt slitt - akkurat utført terrasserens. Ca 35 kvm

Slipe terrasse

3221SANDEFJORD

Slipe terrasse ca 40 kvm. Pris?

Pusse opp soverom + skjære gulv 2 etg

3214SANDEFJORD

jeg ønsker å pusse opp soverom i 2 etg, samt kjære en liten seksjon av gulvet til gang 2 etg

Slipe gulv

3216SANDEFJORD

Fjerne maling fra furugulv. Vi har begynt, så ca. halvparten er allerede klart. Men det bør gås over hele gulvet. Rommet er 325x210cm.

Siste evalueringer
Sliping og oljing av furugulv

Veldig pålitelige, kommer på utsatt tid og jobben er ferdig som planlagt. Fikk dessuten oppdateringer og bilder hver dag. Kan definitivt rekommandere dem videre!

Okt. 2020
J

Jill om DOUBLE A AS

Sandefjord
Sliping og lakking av parkettgulv

Hyggelige og profesjonelle folk. Kom til avtalt til og utførte jobben til avtalt tid. Resultatet ble over all forventning. Ble som nytt eller bedre med den hvitpigmenterte lakken som ble brukt. Ikke værst for et 17 år gammelt gulnet eikeparkett gulv😀

Okt. 2020
F

Frid om VESTFOLD GULVSERVICE AS

Kongsberg
Gulvsliping parkett

Konkurransedyktig pris og bra sluttresultat. Opplevde at de slurvet litt underveis i sliping og lakkering, noe som gjorde at de måtte ta deler av gulvet om igjen. Det tok et par forsøk før de fikk til dette med et bra resultat, men de tok på seg alt ansvar og det var aldri snakk om å gi seg før jeg var fornøyd. Kunne ellers ønsket meg litt klarere kommunikasjon, spesielt siden de opererte i to team som vekslet på å komme. Virker som de ikke alltid hadde kommunisert 100% de to teamene seg i mellom heller, hvilket skapte noen misforståelser.

Juni 2020
J

Jon om VESTFOLD GULVSERVICE AS

Sandefjord
Gulvsliping, tregulv 25 kvm

Meget god fornøyd med firmaet. Gulvsliping og lakking av stue, gang, kjøkken og soveværelser ble ptroffesjonelt gjennomført etter avtale. Anbefales på det sterkeste!

Mai 2020
H

Harald om VESTFOLD GULVSERVICE AS

Melsomvik
Gulvsliping

Bra service og godt gjennomført jobb.

April 2020
S

Sofie om VESTFOLD GULVSERVICE AS

Sandefjord
slipning av furugulv

Dyktig og engasjert type, som gir det lille ekstra, og setter kunden er i fokus. Så anbefales av meg.

Mars 2020
M

Michael om VESTFOLD GULVSLIPERI ALEXANDER HALLBERG

Andebu
Gulvsliping av parkett på hytte

Jeg kan virkelig anbefale denne bedriften. De kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt tid og pris. Billig var det også. Hva mer kan man forlange av en håndverksbedrift?

Feb. 2020
J

Jørn om DOUBLE A AS

Sandefjord
5m2 bad trenger generelt renovasjon Vestfold

Jeg er veldig fornøyd med Catho, Karel og Allan i Christensen CC Rørservice AS. Totalrenovering av bad på ca 5m2 ble utført ryddig, med høy kvalitet og til avtalt pris. Baderommet ser kjempepent ut! Anbefales på det sterkeste! Velkommen tilbake ved senere prosjekt! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Catho, Karelem i Allanem z Christensen CC Rørservice AS. Remont generalny 5 metrowej łazienki przeprowadzony był staranjie, z dbałością o szczegóły i zgodnie z ustaloną ceną. Łazienka wyszła pięknie! Z całego serca polecam! Cierpliwi na "dukanie" po norwesku😉

Des. 2019
A

Aleksandra om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Andebu
Gulvsliping og Maling

Kvaliteten på arbeidet var meget bra. Topplaget hadde trukket noe ujevn ned i det gamle gulvet. Da dette ble påtalt av meg utbedret firmaet dette straks det var mulig å komme til, uten spørsmål eller tillegg i pris.

Mai 2019
M

Morten om VESTFOLD GULVSERVICE AS

Sandefjord
Sliping av eikeparkett + lakking

Jeg fikk raske svar på alle mailer i forkant. Hyggelige arbeidskarer og ikke minst ble resultatet flott. Effektive.

April 2019
A

Astrid Marianne om NORGULV '' AS

Stokke
Sliping av parkett

Proffe, hyggelige, ærlige og utrolig enkle å kommunisere med. Jobben bestod i sliping og lakking av 250 kvm gulv, sparkling av vegger i en hel etasje, maling av vegger og tak i to etasjer, fjerning av lister og lage listefri utførelse m.m. Absolutt alt var veldig bra gjennomført, og hver eneste gang det var noe som kunne skape tvil eller drive ekstra kost så var Morten veldig flink til å flagge dette på forhånd slik at vi sammen kunne bestemme beste løsning. Vi fikk 6 tilbud på jobben og Pro Maling og Vedlikehold AS var ca midt/litt under midten prismessig. Anbefales på det sterkeste.

Mars 2019
E

Espen om PRO MALING OG VEDLIKEHOLD AS

Sandefjord
Sliping og lakking av trapp

Ryddig, pent og god jobb :) Skal brukes igjen!

Feb. 2019
I

Ilni om MALERFIRMA AUDRIUS & CO. AS

Oslo