Skal du utføre gulvsliping i Moss?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere i Moss konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du utføre gulvsliping i Moss?

Uansett hvorfor du vil ha utført gulvsliping, være seg synlig slitasje i gulvet eller fjerne gulvmaling eller olje med feil farge. Legger du ut jobben på Mittanbud vil gulvslipere i Moss konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet gulvsliping i Moss

Pussing og behandling av psrkett

1528MOSS

Ønsker hjelp til å pusse pg behandle et slitt parkettgulv som atrekker seg over stue og kjøkken. Ønsker forslag til henadling som lysner gulvet, men som likevel tåler hund og barn. Ønsker oppdraget utført i uke 28.

Slipt betonggulv

1597MOSS

Vi ønsker slipt betonggulv i underetasjen av enebolig. Areal ca 45 m2 på oppholdsrom - soverom, kontor og gang. Overflate skal ha en fin finish. Gulv skal ha vannbåren varme. Armering og varmeslanger skal være på plass. 24.06. Støp over ca. 27.06. I tillegg ønsker vi å forberede for samme gulv i hagestua i første etasjen. Grunnarbeider er forberedet og klart til støp. Se tegninger og bilder Vi ber om pris for støp og sliping, alt med forarbeidene, dvs armering.

Sliping av terrassegulv på ca 60-65kw2

1528MOSS

Vi har forsøkt å beise ett terrassegulv,med 8 trappetrinn som ble totalt mislykket. Jeg trenger da en som kan slipe det ned for meg. Så jeg ev kan beise på nytt.

Sliping av terrasse

1533MOSS

Vil få overflaten på terrassen slipet ned. 1/3 er nye plank, 1/3 har ferge/beis som må slipes ned. Ca 40-50kvm.

Afslibning af eik parketgulv

1516MOSS

Vi skal have afslepet gulvet i stue. Det er eik med lak. hvid pigmenter. Stuen er ca. 29 kvm. Afslibning ønskes udført i første del af juli...omkring fra 8. Juli. Håber på en rimelig pris.. : ) Mvh Birgitte

Sliping og lakkering av tregulv i to soverom, hvert på ca 13 kvm

1512MOSS

Ønsker tilbud på sliping og behandling (antar det er lakkering) av gulv i to soverom, hvert på ca 13 kvm, totalt ca 26 kvm. Det ene rommet er helt kvadratisk, mens det andre "mangler er hjørne" og er dermed lettere L-formet, uten at det skulle by på noen problemer. Ønsker pris på totalt pakke, med: x Sliping av gulv x Reparasjon av det som måtte finnes av dype hull/hakk (ikke så mange) x Overflatebehandling (ønsker en lysere farge enn dagens gule lakk). x Alt av nødvendig kjemikalier/lakk skal være inkludert i prisen Soverommene er i andre etasje, og slipeutstyret må bæres opp en vindeltrapp, se bildet. Trappen er ikke veldig bred. Det ene soverommet har skrått tak som vist på bildet.

Siste evalueringer
Slipe og behandle ca 25 kvm bjørkeparkett

Hyggelige, flinke og effektive folk. Bra levert!

April 2022
A

Andre Solberg om PRO PARKETTSLIPERI AS

Strømmen
Male innvendig og skifte gulv liten leilighet

Jeg var veldig fornøyd med Total Maler Service, god kommunikasjon underveis og pålitelig gjennomføring .Spesielt gulvet ble veldig fint. Litt stress mot slutten, og litt diskusjon om alt var gjennomført etter avtale (pussing og maling av terskler). Og litt møkkete på badet. Eller kjempefornøyd med jobben.

Feb. 2022
N

Nina om TOTAL MALER SERVICE AS

Moss
Sliping og voksing av gulv, 75m2

Utført som avtalt og anbefaler de videre.

Feb. 2022
J

Jarle om PRO PARKETTSLIPERI AS

Oslo
Sliping av gulv

Veldig fornøyd med jobben deres.

Sep. 2021
Y

Ylva Karine om PRO PARKETTSLIPERI AS

Moss
Slipe og lakke gulv på hytte

Vi fikk svært rask tilbakemelding og igangsetting av arbeidene. Oppdraget ble utført som avtalt med meget godt resultat. Grei pris og hyggelige/flinke folk. Anbefales!

Juni 2021
K

Karen om PRO PARKETTSLIPERI AS

Larkollen
Slipe gulv

Resultatet var mye bedre en forventet

Mars 2021
J

Julian Sebastian om NORGULV '' AS

Moss
Sliping og etterbehandling av stuegulv, ca 34 kvm

Jobben ble utført til avtalt tid, og kvaliteten var utmerket. Takk for et "nytt" gulv på stuen :)

Jan. 2021
A

Anders om JENSEN GULVSERVICE

Moss
Slipe gulv

Bjørn og medhjelpere slipte vårt medtatte furugulv. Gulvet ble som nytt. Effektivt gjort til avtalt tid. Vi er godt fornøyde og kan anbefale bedriften videre på med bakgrunn i dette. Pris for jobben var også konkurransedyktig.

Juli 2020
A

Anders om HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS

Dilling
Gulvsliping

Alt var meget bra, fra tilbud til gjennomføring. Hyggelige og pålitelige folk. Supert resultat. Anbefales varmt!

Juni 2020
T

Tone om NORGULV '' AS

Moss
Sliping og lakking av parkettgulv

Ryddig og greit på alle måter. Gevorg kom, slipte, lakket og etterlot et meget flott parkettgulv. Anbefales!

Mai 2020
S

Svein C. om FISKEBEINPARKETT AS

Moss
Sliping av parkett

Bra og effektiv jobb, god fornøyd med resultatet. Slipt og lakkert 47m2 eikeparkett.

April 2020
P

Pål om NORGULV '' AS

Moss
Støvfri sliping av gulv

Sliping og hvitlasering av slitt hyttegulv ble utført i oktober på en utmerket måte. De holdt alt de lovet, men litt sendrektig kommunikasjon i starten, som bedret seg etter hvert. Vil bruke NORGULV neste år til sliping av stue og kjøkken hjemme.

Okt. 2019
S

Siri om NORGULV '' AS

Larkollen