Alarm og lås - Grimstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Riving av gammel bod og bygging av nytt uthus på hytte i Grimstad

4885GRIMSTAD

Vi har en hytte fra 1962 i Stangholmen, Grimstad som har en bod som skal rives, og det skal settes opp et nytt tilbygg/anneks. Den gamle boden skal rives og kjøres bort. Nytt anneks består av tre soverom og en bod (som vist på tegninger). Annekset skal være vinterisolert og bygget etter relevante regler og forskrifter, ytterkledning skal være liggende, innekledning skal være stående skyggepanel, takpanel, soverommene skal ha dobbel dør med vinduer med sprosser i, vinduer med sprosser i akterkant, dør på gavlvegg, Skrått tak med takstoler, sort papp på taket. Boden skal beises med ett grunningsstrøk visir, og to strøk beis. Alle rom skal males med grunning og to strøk maling. Elektrisk skal være inkludert. Ett lampepunkt i taket, og to kontakter ellers i hvert rom. Sluttkontrakten ønsker vi skal være fast pris (Lump Sum).

Trå lås

4870FEVIK

En inngangsdør med en trå lås (veldig hard å vri rundt) og en verandadør som kan være vanskelig å lukke (virker som håndtak kiler seg og må presses hardt ned). Trenger overslag og anbud.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud