Alarm og lås - Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Alarm og lås i Tønsberg

Siste evaluering

* Fortsatt ledig: Installere lås

"Raskt, effektivt og pent arbeide. Alt fungerte, og til avtalt pris. Anbefales :)"

Ø

Øyvind Skeie

Tønsberg, okt. 2021

Les flere evalueringer om LÅSFOKUS AS

Vis flere selskaper
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Porttelefon til et Sameie i Tønsberg

3112TØNSBERG

Hei! Ønsker tilbud på porttelefon til 6 seksjoner i et sameie hvor bygget er fra 1988. Det eksisterende anlegget fusker. Mvh Heidi , styreleder

Montering av Yale Doorman

3122TØNSBERG

Hei, vi ønsker hjelp til montering av Yale doorman elektronisk lås. Bilde av nåværende dør samt Yale doorman legges ved. Vi bor på Eik i Tønsberg og er tilgjengelig på dagtid og ettermiddag/kveld. Vh Camilla Y.

Videoovervåking av parkeringsplass og utvendig bygg

3174REVETAL

Vi produserer ved. Nå har vi hatt gjentatte innbrudd i produksjonslokalet, og folk som stjeler ved som ligger til tørk. Vi er på utkikk etter lys og kamera som slår seg på automatisk på kveldstid og i helgene. Vi trenger hjelp til "papirmølla". Jeg ønsker tilbud

Ny ringeklokke med oppkobling

3117TØNSBERG

Jeg trenger en ny ringeklokke til døra mi, siden den ikke fungerer.

* Fortsatt ledig: Montering Yale doorman

3154TOLVSRØD

Montering av Yale doorman

* Fortsatt ledig: Installere lås

3111TØNSBERG

Installere en Wattle smartlås på ytterdør

Siste evalueringer
Fiks av verandadør

Veldig fin service, kom på befaring for å se hva som var galt og fikk fikset verandadøren med det samme. Strammet opp klinka på inngangsdøra på vei ut, på eget initiativ.

Feb. 2014
S

Simen om BM TEKNIKK DA

Nøtterøy

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud