Alarm og lås i Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Alarm og lås i Skien

T.K - MONTASJE AS

4.6 (14)

Aug. 2014

Systempostkasser

"Fikk montert 15 systempostkasser. Jobben ble bra gjennomført, og vi i sameiet er veldig fornøyd. Kan anbefales."
J
Jørn
T.K - MONTASJE AS
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Montere Nimly lås

3735SKIEN

Vi har behov for hjelp til å montere en Nimly lås på inngangsdøren vår. Vi har forsøkt selv, uten hell.

Installering av porttelefon og automatisk døråpner

3717SKIEN

Borettslag ønsker å oppgradere til automatisk porttelefon og automatisk døråpner. 2 trappeoppganger med 4 leiligheter i hver.

Defekt calling system

3724SKIEN

Calling systemet er defekt og denne trenger en service for å finne ut nøyaktig hva som er galt.

Bygge stor hundegård rundt hus med solid gjerde og 2 porter.

3727SKIEN

Hundegården som kan sees på bildene er en midlertidig løsning. Trenger en større hundegård nå, som må være solid bygget med et skikkelig gjerde så ikke hundene klarer å stikke av. Gjerde må gå på framsida av huset ut mot veien med en port på den sida. Som sett på bilde så vil jeg at gjerde går langs hele husveggen og ned rundt huset til baksiden. Med en port på den sida også. Jeg vil at gjerde skal gå helt inntil naboen sitt gjerde, som gjør at de to portene er eneste vei for å komme seg gjennom på denne siden av huset.

Lydisolering og oppussing av leilighet

3712SKIEN

Lydisolering og oppussing av 51 kvm leilighet 1.etg. i firemannsbolig fra 1950 - tallet. Lydisolering av tak( mellom 1 og 2 etasje), gulv og 1 vegg mot naboleilighet. Lage lydvegg mot naboleilighet. Med unntak av gulv på bad på 3,5 kvm som er flislagt og kjøkken 7 kvm, fordi det muligens kan bli vanskelig og utføre arbeidet på grunn av måten kjøkkeninnredningen er montert på. Lydtett dør mot felles oppgang med tettningslist. 1 stk. Lydtett dør i leiligheten. Montering av disse. Rive to lettvegger fra 2 soverom mot stue, hvorav den ene skal kun flyttes ca 1 meter. Det er nå 2 soverom, skal omgjøres til 1 soverom og større stue. Ny panel i tak soverom,gang og stue med downlight. Ny panel plater eller wall to paint plater vegger soverom og stue. Disse skal males. Nye taklister soverom og stue. Legge nytt laminat gulv soverom og stue. Slipe ned og lakke 6 stk dørstokker. Lakk til dette. Male eksisterende gulvlister. Flis og legge flis på pipemur. Kle inn 2 stk doble plassbygde garderobeskap med full takhøyde. Bruke hvite plater. Montere 4 hyller, 6 kurver og 1 gardinstang i hvert av garderobeskapene. Snekre enkel bod 5 kvm. Montere enkel markise veranda. Lås og montere lås på port på tregjerdet til hagen. Montere lås verandadør. Stue og soverom er tilsammen 36 kvm, bad 3,5 kvm, kjøkken 7 kvm, gang 4,5 kvm

Nye ringeklokker

3712SKIEN

Hei vi ønsker tilbud på 8 stk «telefoner» m/knapp formå åpne døren og anlegg nede ved døren (2 stk.) Gjelder to firemannsboliger.