Alarm og lås - Lillehammer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Google Ringeklokke fungerer ikke

2613LILLEHAMMER

Elektriker har satt strøm på Google ringeklokke vår, men får den ikke til å kobles opp mot Google anlegget og telefoner slik at det ringer på inne i huset når noen ringer på ringeklokke. Ringeklokke av denne typen: https://www.proshop.no/Smarthus/Google-Nest-Hello-Video-Doorbell/2692903

Montering av Yale Doorman

2615LILLEHAMMER

Skal gå til anskaffelse av Yale Doorman, og ønsker hjelp til å få denne montert på en god, forskriftsmessig måte på inngangsdøren. Døren er av nyere dato.

Lage lås med egne nøkler til tre soverom

2619LILLEHAMMER

Ønsker snarest mulig en som kan skifte ut lås til tre soverom og lage nye lås med tre separate lås og nøkler

Strømmen heve/skyvedør

2625FÅBERG

Dør vil ikke heve eller låse. Ønsker tilbud på reparasjon

Service på garasjeport m åpner

2615LILLEHAMMER

Porten hakker og bråker. Har hatt portåpner i over 10 år uten service men nå trengs det. Må også ha to nye fjernkontroller. Må ta ut ledningen ellers åpner den av seg selv av og til.

totalrenovering Kombinert bolig / Næring Lillehammer

2608LILLEHAMMER

Vi ser etter noen som ønsker å bo gratis i huset mot å totalrenovere det. Gratismuligheten gjelder frem til April 2017, altså ett år Deretter ønsker vi å leie det , eller å selge det til de som har bodd der om de er interessert Hudset trenger totalgjennomgang,. men er et laftet grendehus på 500 kvm med tre mål tomt. Mange muligheter for de rette. Det er muligheter for å grave ut kjeller ytterligere og dermed lage verksted der. Det vil kunne være mulighet for å diskutere andre løsninger også til de aktuelle. Evt bygge ut og lage et tun , med flere enheter som kanskje kunne passe som sosialbolig/asyl/ annet tun. " Vi har rønna og tomta" ser du mulighetene?

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud