Alarm og lås - Sarpsborg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Alarm og lås i Sarpsborg
MESTER BERG BYGGMESTER AS logo
MESTER BERG BYGGMESTER AS
Hunnbakken 1, 1655 Sellebakk
4.8(46)

Siste evaluering

nød utløser på garasjeport.

"Kom som avtalt. Bra jobb og informasjon om bruk av lås."

L

Lyder

Skjeberg, nov. 2022

Les flere evalueringer om MESTER BERG BYGGMESTER AS

ABC ELEKTRO TEAM AS logo
ABC ELEKTRO TEAM AS
Trøskenveien 36, 1712 Grålum
4.8(195)

Siste evaluering

Bytte av ringepanel.

"Bra utført jobb. Anbefales!"

E

Edgar

Sarpsborg, juli 2018

Les flere evalueringer om ABC ELEKTRO TEAM AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Montering av smarte låser

1738BORGENHAUGEN

Hei. Jeg trenger et tilbud for installasjon av en "Yale" smartlås. Sted Borgenhaugen, Sarpsborg. Tak.

Videoovervåkning til Nedre Alvim Borettslag

1722SARPSBORG

Vi ønsker å innhente pris på etablering av kameraovervåkning borettslaget. Totalt 9 stk. Kameraer hvorav 5 er plassert ved hver inngang. Må gi gode opptak selv i mørket. (høy oppløsning er viktig og dette også i mørket.) lokal server plasseres i styrerommet og har programvare m/adgangskontroll, loggføring, maks 7 døgns lagringstid på opptak, eksportfunksjon, hvor man får filer som kan deles og avspilles også med vanlige videoavspillingsprogram. Herunder avi og mp4, men også gjerne funksjoner som detect next. Trenger tilbud (inkl. Lisenser) på etablering av anlegget (utstyr, kabling, montering, opplæring). Totalpris med og uten evt. Serviceavtale.

Installere boligalarm

1743KLAVESTADHAUGEN

Trenger hjelp med å installere boligalarm fra Homely i huset. Adresse: sarpsborg Utstyr: 1 x Hjemmesentral med e-sim og batteribackup 2 x Optisk røykvarsler 3 x Magnetkontakt 1 x Bevegelsessensor 1 x Smart Sirene 1 x Betjeningspanel 2 x Nøkkelbrikker til betjeningspanel 1 x Stort fasadeskilt + 1 x lite fasadeskilt + 6 x klistremerker for merking av bolig Og så demontere det som var fra før

nød utløser på garasjeport.

1747SKJEBERG

monterer nød utløser på garasjeport. Så en for opp porten når strømmen går.

* Fortsatt ledig: Heldekkende brannalarmanlegg med optiske røykdetektorer i alle områder.

1718GREÅKER

Ønsker tilbud på dette i en tomannsbolig med 4 gjeldene etasjer: Tiltak for å påvirke rømnings- og rednings tid TEK 17§ 11-12: Krav: Brannalarmkategori 2: Heldekkende brannalarmanlegg med optiske røykdetektorer i alle områder. Brannalarmanlegg må prosjekteres og utføres i samsvar med NS 3960:2019 og NS-EN 54- serien. Detektorene i leilighetene må dekke områdene kjøkken, stue og sone utenfor soverom. Akustiske signalgivere må plasseres slik at alarmstyrken er minst 60 dB i oppholdsrom og soverom når mellomliggende dører er lukket. Optiske signalgivere må plasseres slik at de er synlige fra kjøkken og stue. Detektorer må installeres i trapperom, kjeller og loft. Akustiske signalgivere skal monteres i disse områdene. Alarm utløst i fellesarealer varsler alle. Alarm utløst i leilighet som ikke er kvittert ut i løpet av 2 minutter, varsler alle. Manuell melder anbefales installert i trapperom ved hovedinngang. Denne utløser alarm som varsler alle. -------- Alle byggverk må ha markeringsskilt plassert over alle utganger til og i rømningsvei. Unntak kan gjøres for utgang fra boenheter. Ledesystem i byggverk i brannklasse 2 må fungere i den tiden som er nødvendig for rømning og redning, og i minst 60 minutter etter utløst brannalarm eller bortfall av kunstig belysning (strømbrudd). Rømningsplaner: Tegninger som viser planlagte fluktveier og rømningsveier og utganger, og plassering av slokkeutstyr og manuelle brannmeldere. Rømningsplaner er beregnet for personer som oppholder seg i bygget og inneholder ofte også en kort branninstruks, symbolliste og en markering for "Her står du". Henvisninger • Melding HO-2/98 Brannalarm. Temaveiledning. Statens bygningstekniske etat • NS-EN 54- Brannalarmanlegg - Del 1–25. Det forutsettes at godkjent foretak står for prosjektering og utførelse. Utført vedr. tiltaket: Brannalarmanlegg og rømningsmarkeringer er montert. Godkjent foretak har levert dok. for prosjektering, utførelse og FDV. Underskrift ansvarlig UTF:

Alarm og overvåking

1734HAFSLUNDSØY

Det vi trenger er et pålitelig system som ikke krever en minimums temperatur. Objektet er en campingvogn med helårstelt. Strømmen er påkoblet, men pga strømprisene blir det ikke satt på noe varme, om vinteren. Jeg er ute etter et system som kan fjernstyres via mobilen men også har en opptaksløsning. Det er pr i dag dårlig med WiFi på campingen.

Siste evalueringer
Låskasse dør

Super jobb! Rask, effektiv og akkurat som jeg ønsket :) God pris!

Nov. 2013
G

Gro om Myhrers Bygg Og DAK - Tjenester

Sarpsborg
Installere ekstra sikkerhetslås i ny dør.

Var ikke helt punktlig, men fikk jobben gjort. Kan anbefales.

Sep. 2012
I

Ivar om Optimal Sikkerhetssystemer

Skjeberg

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud