Trenger du hjelp av skadedyrkontroll i Ålesund?

Uansett hvilke skadedyr du har problemer med, hos Mittanbud finner du en skadedyrkontrollør i Ålesund som hjelper deg med skadedyrbekjempelse.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av skadedyrkontroll i Ålesund?

Uansett hvilke skadedyr du har problemer med, hos Mittanbud finner du en skadedyrkontrollør i Ålesund som hjelper deg med skadedyrbekjempelse.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber knyttet til skadedyrkontroll i Ålesund

Muggsopp el.

6003ÅLESUND

Hei! Har et muggsopp utslag eller råte el. på et soverom. Noen som er interesserte i å ta en befaring? Med vennlig hilsen Frederik

Sjekk av treverk med mistanke om stripet borebille

6002ÅLESUND

Treverk på loft (oppholdsrom og i bod) i gammal bygård har masse små hull, mistenker fra stripet borebille ut ifra Google-søk. Mulig det er gammelt/utdødd, har ikkje observert biller og hulla ser ikkje ferske ut. Ønsker nokon som kan komme på befaring og gi råd om dette må behandlast og/eller om treverk må skiftast.

Skadedyrbehandling av skjegg-/sølvkre

6006ÅLESUND

Ønsker pristilbud på behandling av primært skjegg- og sølvkre som plager leiligheten. Problemet er felles for sameiet, men ønsker tilbud på egen leilighet først. Leilighet er 102 kvadratmeter og delt i to seksjoner. Deler under leiligheten er kjeller med enkelt bodareal hvor det er mye insekt, andre delen er en leilighet. Over leiligheten er det to andre leiligheter.

Montering av musebånd

6006ÅLESUND

Ønsker tilbud på sikring av hus for mus/rotter. Ta kontakt for å komme på befaring.

Doffin - Anskaffelse - Skadedyrkontroll, 2020 (2)

6003ÅLESUND

Formålet med avtalen er å dekke kundenes behov for skadedyrbekjempelse med tilhørende tjenester, på en kvalitetsmessig god og kostnads‐/og ressurseffektiv måte. Arbeidet omfatter i utgangspunktet alle tiltak i det omfang og med de intervaller som er påkrevd for å hindre at det kommer eller oppholder seg skadedyr osv. på kundenes eiendommer/anlegg.

Doffin - Anskaffelse - Skadedyrkontroll, 2020

6003ÅLESUND

Formålet med avtalen er å dekke kundenes behov for skadedyrbekjempelse med tilhørende tjenester, på en kvalitetsmessig god og kostnads-/og ressurseffektiv måte. Arbeidet omfatter i utgangspunktet alle tiltak i det omfang og med de intervaller som er påkrevd for å hindre at det kommer eller oppholder seg skadedyr osv. på kundenes eiendommer/anlegg.