Skadedyrkontroll - Arendal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Skifte himling og isolasjon i tak i kjeller

4817HIS

Skifte himling og isolasjon i kjeller/etasjeskiller grunnet skadedyr (mus/rotte). Taket har gipsplater og 4 downlights. ca 20kvm Downlights kan stå på samme sted. Det er listefritt mellom vegg og tak, men trenger ikke være det senere.

Utrydding av skjeggkre

4848ARENDAL

Har en tomannsbolig på 125 kvm hvor det er oppdaget skjeggkre. Ønsker å få dette fjernet, dersom det er mulig. Ønsker pristilbud på utført arbeid.

Se over leilighet

4838ARENDAL

Se over at alt det elektriske er i orden. Mulig det trengs noe snekkerarbeid og. Mulig skadedyr. Har boligkjøpsforsikring. Asbest i vegger. Må skjekkes.

Inspeksjon og kartlegging av skadedyr/rotter i enebolig

4846ARENDAL

Trenger ett firma for å inspeksjon og kartlegging av rotter i en enebolig i Arendal før deretter å utføre jobben som trengs. Det er rotter i eneboligen pr dags dato, vil ha en uavhengig kilde (Ikke tilknyttet forsikringsselskap) til å estimere arbeid og kostnad. for deretter å utføre det som treng hvis jeg får en god pris.

Plaget med insekter.

4817HIS

Vi er plaget med at mye insekter som edderkopper, biller og snegler kommer inn vinduene og spesielt mye maur og insekter på veranda. Det begynner å bli litt i overkant mye, og ønsker hjelp til å bli kvitt dette problemet.

Mye insekter, snegler etc rundt husvegger.

4817HIS

Vi er veldig plaget av mye edderkopper, snegler og biller som kommer inn vinduene, mye snegler på husvegg og en del maur på veranda. Vi ønsker hjelp til å få fjernet disse problemene da det viser seg å være mye mer enn "normalt":

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud