Skadedyrkontroll - Fredrikstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Skadedyrkontroll i Fredrikstad

RENTOKIL INITIAL NORGE AS

Som Norges ledende skadedyrkontrollfirma, med mer enn 50 års erfaring, har våre autoriserte skadedyrbekjempere ekspertisen som er nødvendig for å beskytte hjem og bedrifter mot problemer forårsaket av skadedyr. Rentokil er opptatt av å bekjempe og behandle skadedyr, der det er mulig, uten bruk av kjemikalier (gift). Rentokil Initial er medlem av Grønt Punkt Norge AS. I tillegg er vi NS-EN ISO 14001:2015 sertifiserte. Våre skadedyrbekjempere er bosatt over hele landet. Vi er ikke langt unna og kan hjelpe deg raskt.

Se mer

Fjerning av veps i tak over veranda.

"Veldig hyggelig og jobben ble kjapt utført."
I
Ida
GRESSVIK, Juli 2023
RENTOKIL INITIAL NORGE AS
Siste registrerte jobber

Fjerning av veps i tak over veranda.

1622GRESSVIK

Vi ser mange veps fly inn og ut av sprekker i taket over veranda. Trenger å få disse fjernet og sperre for sprekker/hull så vi forhåpentligvis ikke får dem boende der igjen.

Fjerne Stokkmaur

1634GAMLE FREDRIKSTAD

Hei! Vi har fått stokkmaur på hytta som ligger i Hvaler kommune. Hadde et lignende angrep i 2008 (råte pga utett vindu) så total panikk har vi ikke, men ønsker et tilbud på fjerning. Gjerne snarest.

* Fortsatt ledig: Fjerne et vepsebol

1619FREDRIKSTAD

Vi har funnet et vepsebol som ligger under steiner, røtter og jord på baksiden av huset vårt. Vepsebolet ligger ikke dypt. Vi plasserte steinene selv for 4 år siden. Vi har funnet dette fordi når vi har holdt på å beskjære en busk, har vi sett mange vepser i området som går inn og ut av jordet og mellom steinene. Vi trenger å fjerne det.

Tette bolig (for skadedyr)

1671KRÅKERØY

Ønsker hjelp til sikring av bolighus - tette nødvendige åpninger for å hindre mus/rotter.

Åtestasjon

1613FREDRIKSTAD

Ønsker prisoverslag på åtestasjoner med gift mot rotter til bolig.

Mus og/eller rotter i vegg

1613FREDRIKSTAD

Vi ønsker hjelp med å finne ut hvor rotter eller mus kommer inn i vegg. Vi trenger også om mulig hjelpe til å tette hull el.

Siste evalueringer
Mus og/eller rotter i vegg

Firma med kompetanse innenfor bygg.

Juni 2020
J

Jim om WARTH EIENDOM AS

Gressvik
Tette museinngang under vask kjøkken

Kom raskt, veldig koselig, god og klar kommunikasjon og prisen ble som avtalt på forhånd. Kan absolutt bruke de igjen :)

Okt. 2019
G

Guro om CONTRAST EIENDOM SARPSBORG AS

Fredrikstad

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.