Company header image
Logo

FasadeEksperten AS

4.6

FasadeEksperten AS

Frøyas gate 7, Oslo

Org nr. 987 290 196

Om bedriften

PRESENTASJON AV FASADEEKSPERTEN AS FasadeEksperten AS med ca 40 ansatte, har meget lang erfaring (ca 20 år) med restaurering av fasader, Antikvarisk Rehabilitering, Mur og Betong, med i overkant av400 større prosjekter, bl.a. i Oslo, og Stockholm. I tillegg til omfattende engasjementer innenfor feltet gamle, og bevaringsverdige historiske bygninger. Samt antikvarisk rehabilitering relatert til historiske bygninger med den høyeste internasjonale fredningsklasse. FasadeEksperten AS er medhold av Plan og Bygningslovens §98A og forskrift om godkjenning av foretak for ansvarsrett av 22.januar 1997 nr 35 (GOF) gitt følgende sentrale godkjenning: Utførelse av Murarbeid i tiltaksklasse 2Utførelse av Montering av bærende metall?eller betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 1Utførelse av Arbeid på bevaringsverdige byggverk i tiltaksklasse 2Utførelse av Plasstøpte betong konstruksjoner i tiltaksklasse2Utførelse av Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1Utførelse av Taktekingsarbeid i tiltaksklasse 2Utførelse av Riving og miljøsamering i tiltaksklasse 1 FasadeEksperten har blitt tildelt tiltaksklasse 3, noe som viser at vi er en av de beste innenfor bevaringsverdige byggverk og fasaderehabilitering. Denne utmerkelsen (Utførelse av Arbeid på bevaringsverdige byggverk i tiltaksklasse 3) blir tildelt fra Direktoratet for Byggkvalitet. Der tiltaksklasse 3 er den høyeste klassen en bedrift kan få på dette området. FasadeEksperten AS er medlem av organisasjonen StartBANK (www.startbank.no). Denne organisasjonen er et leverandørregister for bygg- og anleggsnæringen, og ble etablert i tett samarbeid med Byggenæringens Landsforening (BNL) og offentlige myndigheter. Formålet til StarBABK er å sikre byggebransjen seriøse samarbeidspartnere. Leverandørene sånn som FasadeEksperten, vil bli vurdert på grunnlag av på forhånd fastlagte, objektive godkjenningskriterier. StartBANK Id: 141441 FasadeEksperten AS har valgt å bygge opp vår virksomhet slik at vi kan tilby våre kunder et totaltilbud på hele prosjekter, dvs. totalentreprise. FasadeEksperten AS har egne spesialiserte avdelinger, med egne verksteder innen mur, fasadeisolering, maler, blikk, stukkatur (gipsmaker). Vi har samt et eget stillase-selskap StillasEksperten AS. Dette gjør oss i stand til en mye strammere og dermed bedre fremdrift i våre kunders prosjekter. Dette sikrer igjen en konkurransedyktig pris. Vi benytter kun våre egne høyt kvalifisert ansatte i våre prosjekter. Vi jobber hardt hele tiden etter å ligge i forkant av den teknologiske utviklingen, samtidig med at all virksomhet er forankret i gamle utprøvde, og testede håndverkstradisjoner.

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Anleggsgartner og grunnarbeid

Riving, pigging, og betonsaging

Entreprenører

Finsnekker og møbelsnekker

Industri og blikkenslager

Malertjenester

Maskinentreprenører

Mur og betong

Prosjektledelse og byggekontroll

Rengjøring

Snekker / Bygningshåndverkere

Utleie

Større prosjekter

Steder vi tar oppdrag

Viken

Oslo

Møre og Romsdal

Trøndelag

Innlandet

Vestland

Vestfold og Telemark

Agder

Rogaland

Nordland

Troms og Finnmark

12 evalueringer gjennom Mittanbud

R

Rolf

Oslo, 8. nov 2023

Reprasjon av teglfasade

Veldig bra !

E

Erik

Oslo, 30. aug 2023

Utbedring av skade på balkong

Vi er godt fornøyd med arbeidet som ble gjort av FasadeEksperten. Så vidt vi kan bedømme, er kvaliteten på arbeidet bra, de var effektive og holdt tidsplanen. God kommunikasjon undervegs. Det eneste v...

S

Stale

Bekkestua, 27. sep 2016

Montering av 12 evt. inntil 24 meter med snøfangere (farge: Sort)

Godt utført

B

Bjørnar

Oslo, 4. apr 2016

Fortsatt ledig: Fasaderehabilitering

Grundige og flinke håndtverkere. Arbeidene ble noe mer omfattende en opprinnelig antatt, men Fasadeeksperten utførte ektraarbeidet til en fornuftig pris og på en god måte. Alt i alt er vi veldig fornø...

A

Anne

Oslo, 5. okt 2015

Fasade

Oppdraget skal ikke gjlres før i januar

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

28 jobber

på Mittanbud

Blikkenslagerarbeid på terrasse og tak

Oslo

6 måneder siden

Utbedring av skade på balkong

Oslo

9 måneder siden

Blikkenslager, ramme rundt innglasset vinterhage - Haster

Oslo

Et år siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

StartBANK icon

StartBANK

StartBANK er et verktøy som hjelper virksomheter å opptre forretningsmessig og seriøst.

StartBANK icon

StartBANK

StartBANK er et verktøy som hjelper virksomheter å opptre forretningsmessig og seriøst.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Bedriftsprosjekter

12mk2964

67

Referanseprosjekter

Diakonhjemmet

30

Galleri

Ansatte

Chris Granli

Prosjektleder

Marek Klimala

Daglig Leder

Kontakt

FasadeEksperten AS

Frøyas gate 7, Oslo

Org nr. 987 290 196

+47 938 8** **

Sosiale medier