Trenger du en taktekker i Lørenskog?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Lørenskog? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Lørenskog konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Lørenskog?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Lørenskog? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Lørenskog konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Lørenskog på Mittanbud

Utskifting av takstein

1463FJELLHAMAR

Taksteinene er gamle og må skiftes. CR 90m2

Heve takbjelker / råte i bjelker

1464FJELLHAMAR

Ønsker å finne ut om det er mulig å heve takbjelkene på loftet litt. Fant også råte i noen av takbjelkene og skulle gjerne hatt en vurdering av disse, og en generell vurdering av tak konstruksjonen da dette er fra 50 tallet.

leak on the roof

1475FINSTADJORDET

Need assistance with finding the source of leak on the roof and fix the same. The water from the roof leaks through the window frame in hall.

Nytt tak, decra / shingel

1464FJELLHAMAR

Må ha nytt tak siden det gamle shingel taket er 30 år+. Vil helst ha Decra qube tak, men vil også ha pris på shingel tak. Tenkte å gjøre så mye som mulig selv for å spare penger, så tar jobben med å rive det gamle taket og fikse nytt undertak hvis det trengs. Taket er ca 80m2.

Diverse snekker jobb

1476RASTA

Hei, Vi leter etter for en dyktig snekker/håndveker som kan hjelpe oss til å utføre følgende 1. Bytte rekkeverk til 2 balkong 2. Bytte rekkeverk til terrase 3. Bytte 2 ytterdører 4. Fikse noen råteskadet kledninger. 5. Diverse små jobber Jeg kan kjøpe materialene. Jobbene må utføres etter 03.Juli. Fint om interessante kan komme på en befaring i Juli før tilbud. Vi har også noen langsiktige jobb(f.eks bytte vinduer til hele tomannsboligen) som kan gis til snekkeren hvis vi er fornøyde med jobben.

Taktekking på hytta og uthus

1473LØRENSKOG

Nytt tak på hytte i Gansvika, Gan, Lillestrøm kommune. Inkludert takrenner og pipehatt på hovedhytta. Hyttetak ca. 50 m2, anneks ca. 15 m2. Er nå dekket med shingel, men ønsker nå takplater i stål, noe lignende Isola Powertek, men blank/svart type. Hytta ligger ca. 400 m fra bilvei (riksvei 22). Det er god gangvei nedover, og hytta ligger nede ved vannet i Gansvika. Kan bruke ATW eller lignende for transport. Høyde fra terrasse på ene langsiden opp til takrenne ca. 1,5 m. Høyde på andre langside opp til takrenne ca. 3 m. Vindskier bør fornyes. Lett tilgjengelig fra inngangsparti, fra terrasse til mønetopp ca. 3 m. På andre siden ca. 4,5 m fra bakkenivå til mønetopp.

Siste evalueringer
Tak, blikkenslager

Jeg var i kontakt med flere firmaer. Men arbeidet ble gitt til Bergen Fasade & Vedlikehold AS, en av de beste firmaer som finnes på mittanbud. Det var mange useriøse firmaer som tok kontakt. Jeg er kjempe fornøyd med Bergen Fasade & Vedlikehold AS, anbefaler dem til de som er på jakt etter å fikse tak eller andre fasade jobber. Daglig leder så problemet med engang og løste den. Hvis det var mulig å gi flere stjerner hadde Bergen Fasade & Vedlikehold AS fått det! Anbefales, seriøs firma, gjør jobben ryddig!

Jan. 2023
C

Chaudhry om BERGEN FASADE & VEDLIKEHOLD AS

Rasta
Omlegging av tak på enebolig

Jobben ble utført på mindre enn 2 uker. Kvaliteten på arbeidet er svært god. Hadde en lett og hyggelig samarbeidstone med de to som kom hit. Var ferdig med takomlegging sist fredag. Avfallet ble hentet påfølgende mandag med stillase. Kjempehyggelig samarbeid. Kommer gjerne tilbake til de med annet oppdrag seinere. Anbefales.

Des. 2022
Y

Yngve om BYGG OG HÅNDTVERKSTJENESTER AS

FJELLHAMAR
Utett tak

Seriøst firma møtte opp til avtalt tid og gjorde jobben som avtalt. Veldig fornøyd med de anbefaler til andre.

Nov. 2022
A

Ahmed om Pedersen Blikkenslager Service

Fjellhamar
Fikse tak

Veldig ryddig og rask til å utføre arbeidet. All kommunikasjon gikk plettfritt.

Nov. 2022
S

Safwan Rashid om Aganhodzic Renovering

Oslo
* Fortsatt ledig: Ny skottrenne på tak

Seriøse og ikke minst faglig dyktige. Selv om dette var en forholdsvis liten jobb tok de seg tid til å undersøke før jobben ble påbegynt. Veldig hyggelige, ok pris og veldig god kommunikasjon og info. Alt i alt kommer vi garantert til å bruke dem igjen om vi får behov. Kan anbefales.

Nov. 2022
J

Jan om NORGES BLIKK AS

Oslo
Taktekking

Meget hyggelige folk og godt utført arbeide til en god pris.

Sep. 2022
F

Frode om NORWAY TAK OG FASADER AS

FJELLHAMAR
Skifte 3 takstein, liten jobb

Liten jobb som ble ordnet raskt til god pris.

Aug. 2022
H

Hege om BYGG OG MALING SERVICE DAVID A

Fjellhamar
Bytte tak

Tak og Bygg Partner AS gjorde en veldig god jobb med å bytte tak, og etterisolere tak, og til en meget fin pris. De jobbet effektivt og med et supert resultat.

April 2022
T

Tor Erik om TAK OG BYGG PARTNER AS

Lørenskog
Hjelp fra en taktekker med å finne lekkasjeårsak på taket

Veldig godt levert! Kom på kort varsel, god kommunikasjon og oppfølging underveis og i etterkant. Jobben ble gjort på en bra måte. Anbefales.

Feb. 2022
T

Tharani om ELDORADO ENTREPRENØR AS

Rasta
Takstein

hyggelig arbeider

Feb. 2022
P

Pawan om NITTEDAL TAK OG MEMBRAN GONTEK

Oslo
Reparere hull i taket

Bra utført arbeid Gutta var greie å ha med å gjøre Anbefales

Des. 2021
U

Ulf om E. V. TAK & BYGG AS

Fjellhamar
Pris på bytte av tak.

Vi benyttet Tømrer Kameratene Bygg As til å rehabilitere hele taket på en enebolig fra 80 tallet, og er strålende fornøyd. Det har vært tett dialog i forkant, underveis, og helt frem til ferdigstillelse. Kundefokus, kvalitet på arbeid og kvalitet på materialer har vært upåklagelige, samtidig som prisen på prosjektet har vært konkurransedyktig. Vi er strålende fornøyde, og kan på det varmeste anbefale firmaet videre.

Okt. 2021
R

Richard om TØMRER KAMERATENE BYGG AS

Fjellhamar