Trenger du hjelp med kledning i Fredrikstad?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Fredrikstad? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Fredrikstad.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med kledning i Fredrikstad?

Skal du bytte eller reparere kledning på hus, hytte, blokk eller garasje i Fredrikstad? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper med kledning i Fredrikstad.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen kledning i Fredrikstad

Bytte kledning

1622GRESSVIK

Trenger å få pristilbud på å bytte kledning på en liten vegg. Er råte skade på nåværende kledning. Må byttes vindsperre og lektres ut til lufting. Er stående kledning med ingen lufting nå, skal også byttes til liggende kledning med lufting bak. Og musebånd.

Fasadevask

1658TORP

Trenger hjelp til fasadevask av 30 stk leilighet (rekkehus). Det er grei adkomst rundt i forhold til lift osv. Ønsker pris og refarenser- Mvh Atle Kjølstadrabben

Ønsker ca pris på Bytte kledning + etterisolering

1605FREDRIKSTAD

Huset har en grunnflate på ca 90 kvm over 3 erg. Første/sokkel har kun «mur-kledning» Ønsker ca pris på jobb. Bytte kledning 4 vegger (evt kun langsidene) + etterisolering. Et overbygg i tre. Se bilder

Etterisolering av baksiden

1621GRESSVIK

Jeg ønsker å be om et anbud for å skifte ytterkledningen og etterisolere bak på huset mitt. Formålet med dette prosjektet er å forbedre energieffektiviteten ved å legge til 10 cm ekstra isolasjon. Det er viktig å merke seg at jeg har et budsjett som jeg ønsker å holde meg til. Derfor ber jeg deg om å inkludere følgende informasjon i anbudet ditt: Prisen for å skifte ytterkledningen , inkludert både materialer og arbeid. Kostnaden for etterisolering med 10 cm ekstra isolasjon, inkludert materialer og arbeid. Tidsrammen for gjennomføringen av prosjektet. Eventuelle spesifikasjoner angående materialvalg og arbeidsmetoder. Jeg vil gjerne understreke at jeg er åpen for forslag og alternative løsninger som kan bidra til å oppnå prosjektets mål på en mer kostnadseffektiv måte

Skifte av kledning

1659TORP

Vi ønsker å skifte kledning på huset og er på jakt etter pristilbud. Det som vi gjerne ønsker å gjøre er få litt moderne utsende på huset og at kledningen monteres vertikalt.

Sette opp stillas

1667ROLVSØY

Jeg trenger hjelp til å sette opp stillas på to vegger. Stillas 18L x 6H.

Siste evalueringer
Legge kledningsbord og sette inn nye vinduer

Jeg er svært fornøyd med arbeidet som er foretatt av bedriften. De var fleksible i forhold til arbeidstiden og kommunikasjonen var god hele veien.

Feb. 2022
D

David om F&S Bygg AS

Gressvik
Skifte av stående kledning på 2 vegger på garasje samt ny port. garasjen samt ny el. port

Jobben ble gjort raskt og proft. Flott resultat. Veldig hyggelig, positiv og løsningsorientert.

Jan. 2022
A

Astrid om LAWO BYGG & ANLEGG BAROSH JALOD AMIN AMIN

Rolvsøy
Kledning av vegg + opsjon på legging av takpapp.

Meget fornøyd med alt. Anbefales.

Nov. 2021
F

Frode Paul om ØSTBYGG - JARLE STANGNES

Kledning tomannsbolig

Byttet kledning og alle vinduer i en tomannsbolig. Meget profesjonell utført, ryddig, pålitelig og effektiv til en rimeligere pris enn andre. Anbefales sterkt!

Sep. 2021
R

Rebaz om HM BYGG OG SERVICE ALI HAMARSHEH

Gamle fredrikstad
Bytte helt/delvis kledning på 110 kvadratmeter hus fra 1983 med alt på ett plan (Fredrikstad/Kråkerøy))

Raskt og godt utført arbeid. Tomas er veldig hyggelig og holder avtalene underveis. Snakker også godt norsk som jeg synes var positivt. Brukte god tid på befaring for å forklare hva som burde gjøres. Virket også veldig ærlig da det kom til hva som burde gjøres, slik at man ikke betalte for mer enn nødvendig.

Aug. 2021
Ø

Øyvind om TMG Bygg AS

Kråkerøy
Terrasse + kledning

Jobben er utført som avtalt til avtalt pris. All komminikasjon gikk smertefritt, og ville vi ha små endringer var ikke dett noe problem i hele tatt. Egis er veldig enkel å kommunisere med. Spesielt fornøyd med trappene han lagde for oss. Anbefales

Juli 2021
T

Tommy om DT BYGGSERVICE AS

Rolvsøy
Vedlikehold av Villa, sameie .

Kjempe bra oppfølging og arbeid..Anbefales

Juni 2021
N

Neville om KNUT RASMUSSEN BYGGSERVICE

Sellebakk
Kledning ca 10-15m2

Bra gjennomført jobb. Hyggelig folk!!

Juli 2020
j

jon om KREATIV ALTMULIG AS

Kråkerøy