Kledning i Skiptvet

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Riving av kledning

1816SKIPTVET

Arbeidet består i riving av kledning på enebolig. Det er kun husets kortvegger som skal fjernes. Her skal all kledning fjernes og legges i egnet tilhenger som oppdragsgiver stiller til disposisjon. Eventuelle lekter og gjenstående spikre skal også fjernes, slik at det er klart for å legge nye lekter og ny kledning. Hjørnekasser og vindskier og dekkebord. Veggarealet er ca 24 kvm på vegg 1, og ca 30 påvegg 2 (garasjeutstikk på denne).

* Fortsatt ledig: Trenger å legge takstein og kledning på garasje.

1816SKIPTVET

Takstein og kledning har kjøpt.

Bytte kledning

1816SKIPTVET

Bytte av kledning, etterisolering 5 cm og bygge balkong ca 1.5x9 meter. Rundt hele huset er ca 56 mt og høye 2.20

Rehabilitering utvendig kledning,grunnmur,etc

1816SKIPTVET

Nytt tak, ny grunnmur,utlekning ,etterisolering, ny kledning,nye vinduer,dør, og montering av vinduer og dører. Nytt inngangsparti med tak.

Skifte av råtten kledning evt vindu.

1816SKIPTVET

Hei Ønsker hjelp til å skifte råttene bord i ytter kledning og muligens bytte vindu på hytte i Skiptvet. Oppdaget råttene bord og karm ved vindu på hytten. Ønsker å bytte ut det som er ødelagt og erstattet med nytt.

Påbygg og totalrenovering av enebolig

1816SKIPTVET

Nåværende ettplans enebolig på ca 120kvm, skal løfte taket og bygge på 2.etasje (halvannen). Etterisolering, bytte vinduer, ny kledning. I tillegg renovere store deler av 1.etasje. Nytt bad, kjøkken og vaskerom. Ser for oss byggestart våren 2021.