Trenger du en taktekker i Eidsvoll?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Eidsvoll? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Eidsvoll konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en taktekker i Eidsvoll?

Har du et tak som trenger hjelp av taktekker i Eidsvoll? Uansett om det er en mindre skade, heving av tak eller å legge nytt tak - legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige taktekkere i Eidsvoll konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Taktekker-jobber i Eidsvoll på Mittanbud

Gradrenner

2070RÅHOLT

Skifte gradrenner mellom hovedtak på hus og utbygg over inngangsparti

Bytte av tak

2092MINNESUND

Bytte av tak det ligger betongtakstein i dag. Ma fjerne stein lekter å sløyfer. Monter nyt tetesjijt sløyfer lekter å sort dekra

8 Plasttakbytte! Og fikse 20 gjerdeplater

2092MINNESUND

8 plasttak må byttes! 20 gjerdeplater må fikses! Plassere restavfall/ demonter 7 boksene Totalt 8timer ! Pris diskuteres!

skifte takstein og pipehatt og gradrenner

2080EIDSVOLL

skifte ut takstein på hus med saltak på 34 graders takvinkel. huset har en grunnflate på ca 110m2.bytte av pipehatt og gradrenner til overbygd inngangsparti. i dag er det sementstein på taket .

Nytt membran eller takpapp

2070RÅHOLT

Takterrasse trenger nytt membran eller takpapp. Kom med anbefaling og råd. Det er oppstått lekkasje. Trenger pris og oppstart omgående etter nærmere avtale, ring 45204000. Jeg skal selv bidra med rivingsarbeid. Rekkverket, gulvplatene, takrenner og blikkplater på kantene demonteres/ rives. Ønsker kontroll av gulv-/ takbjelkene før gulvplatene monteres. Deretter så må gulvet/ taket tettes for vann og det trenger jeg garanti på. Deretter må rekkverket og takrenner opp igjen. Så bygger jeg platting på takterrasse. Rekkverket skal settes opp fra utsiden denne gangen. Størrelse ca. 60kvm

Bytte av vindskyer

2074EIDSVOLL VERK

Ønsker tilbud på bytte av vindskyer på hus og garasje. Se vedlagte bilder.

Siste evalueringer
Tak- Monter sklisikring i taket for stige.

Job done efficiently!

Nov. 2021
G

Gareth om Viken Tak & Boligservice AS

Eidsvoll verk
Oppgradering av tak

God kommunikasjon både i forkant og under gjennomføring. Profesjonell og fleksibel. Ryddig og pålitelig. Konkurransedyktig på pris.

Sep. 2021
S

Stine S. om MNA TAKSERVICE AS

Feiring
Montering av snøsperrer på tak

God kommunikasjon, raskt og pent arbeide.

Sep. 2021
S

Sigmund om A.H MONTASJE & BLIKKENSLAGERSERVICE ALEXANDER HALVORSEN

Bøn
Renovasjon av eldre hus på Eidsvoll

Anbefales for bytte av tak. God kommunikasjon og flott resultat! Jeg var helt ny hva gjelder oppussingsprosjekter og var rimelig skeptisk til denne bransjen. Med S&S Tak og Takfornying ble det inntrykket totalt snudd. Rivning av gammelt tak (1955), kryssisolasjon (20 cm) på loft, takstein og maling av rupanel tok knapt 2 uker! Alle som var med på DETTE prosjektet var Norske, men ifølge referanser jeg har kontaktet bruker de i blant utenlandsk arbeidskraft, men de gjør seg ifølge referansene godt forstått. Gøran (prosjektleder/eier) var veldig tilgjengelig på telefon og var til stede på samtlige dager hvor det ble utført arbeid.

Sep. 2021
V

Verner om S & S TAK OG TAKFORNYING AS

Eidsvoll
Bytte tak på hytte

Plettfritt utført bytte av tak, svært god kommunikasjon underveis! Jobben ble utført innen avtalt tid, og til avtalt pris. Rett og slett ingenting å utsette på jobben. Anbefales på det sterkeste!

Aug. 2021
Y

Yngve om E. V. TAK & BYGG AS

Oslo
Blikkenslager

Veldig raske og flinke. Punktlige og bra pris. vi trengte nytt beslag og med en gang jobben var bekreftet, og de var kjapt på plass med montering. Det var god kommunikasjon hele veien og veldig ryddig underveis i arbeidet. Anbefales! Svært fornøyde og anbefales.

Juni 2021
M

Morteza M. om MNA TAKSERVICE AS

Eidsvoll
Bytting av tak

Full kommunikasjon underveis og supert arbeide. Kjempefornøyd.

Mai 2021
T

Thomas om BLIKKENSLAGER TOR ATLE KILDAL AS

Råholt
Arkitekt\teknisk tegning av tak-utstikk over platting

God oppfølging underveis også etter.

Mai 2021
M

Magnus om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Råholt
Bytte tak på hytta

Veldig bra jobb utført her. Det var en polsk mann som jobbet her. Han brukte ca 5 dager på hele taket. Kjapp og effektiv.

April 2021
R

Runa Sunniva om KARLSSON TAKSERVICE

Feiring
Takstige

Raskt og effektivt utført til avtalt pris. God kommunikasjon.

Nov. 2020
O

Ole Kristian om A.H MONTASJE & BLIKKENSLAGERSERVICE ALEXANDER HALVORSEN

Dal
bytte tak

Byttet tak på huset vårt. Etter denne jobben anbefaler jeg Tor Atle Kildal på det sterkeste! Jobben ble utført før avtalt tid og det er alltid positivt. Hadde god kontakt med han gjennom hele prosessen og han måtte bytte litt div. andre ting underveis (bl.a. råte) på taket uten at det kostet noe særlig mer. Jobben ble utført til avtalt pris, og prisen var rimeligere enn det vi fikk fra andre. Kommer til å bruke han igjen hvis det skulle bli nødvendig i framtiden, og vil anbefale han til alle kjente!

Okt. 2020
s

simen om BLIKKENSLAGER TOR ATLE KILDAL AS

Råholt
Skifte tak.

Skifting av takstein og undertak på gammelt hus ble utført raskt og med godt resultat til avtalt pris. Ingen forsøk på å argumentere for tillegg som ikke var avtalt, og jeg kan anbefale firmaet.

Okt. 2020
S

Steinar om GLOMMA RENOVERING AS

Eidsvoll