Trenger du hjelp med vindu eller dør i Asker?

Har du et prosjekt på gang i Asker for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Asker konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vindu eller dør i Asker?

Har du et prosjekt på gang i Asker for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Asker konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste jobber tilknyttet vindu og dør i Asker

Kjellervindu lysgrav rømning

3430SPIKKESTAD

Ønsker pris på vindu med lysgrav for rømning i rom i kjeller. Erstatte eksisterende vindu 40 høyt 90 bredt og utvide utsparing i pusset lecavegg. Nytt vindu 140cm høyt og 80-90cm bredt. UK nytt vindu = 100cm over gulv. Lysgrav dimensjoneres og valg mellom evt enkelt sidehengslet eller to-delt sidehengslet gjøres slik at lysgrav stjeler minst mulig utvendig steinbelagte oppholdsareal. Foring og belastning, maling innvendig og utvendig. Etter utførelse ønskes rommet malt , vegger og himling. Rommet er 2.6 x 4.2 m2 og har i dag malt trepanel.

Bytte to vinduer

1387ASKER

To eldre vinduer i soverom ønskes byttet. De er omtrent 115 x115 cm. Vinduene er i samme rom i 2.etg.

STUE arbeid

1385ASKER

ARBEIDSKRAV FOR STUE :  Fjerne eksisterende vegg markert i oransj og konstruktere en ny vegg som vist på bildet under.  Basen er bygget med leca, fylt med stein og betong og insulasjon med samme nivå som stue gulvet.  Kjøpe og montere terasse dør hvit farge - terasse door 3 layer W200xH210, 3-layer, painted white NCS S 0502-Y -- per bilde nedenfor  Isolasjon glava 1500 mm tak og vegg  Isolasjon innerveggen - God lydisolering av rommene – Glava - Isolasjon proff 34 plate  Gibs plate ( OSB) INN og UT og innvendig  Sparkling, Male alt som trengs på innsiden og utsiden  Farge av malingen blir valgt av meg og malingen er inkludert på kontrakt  Isolasjon innerveggen - God lydisolering av rommene – Glava - Isolasjon proff 34 plate

Skifte ytterdør, 3 balkongdører og noen vinduer.

3470SLEMMESTAD

Jeg trenger hjelp til noen oppgaver: 1. En ytterdør skal skiftes. 2. En terassedør til en liten terasse i 2. etg. må skiftes. Noen panelbord over dagens terassedør har fått råteskade og må skiftes. 3. To terassedører til en terasse i 1. etg. skal skiftes. 4. Et større vindu mot terasse i 1. etg. skal skiftes. Vinduet er større og inneholder flere mindre glass. 5. Tre eller fire mindre vinduer i 1. etg. skal skiftes. 6. Jeg trenger hjelp til å få tatt riktige mål og bestilt dører og vinduer.

Innglassing veranda og lage glass dører inne i hus

1396BILLINGSTAD

1. Innglasse veranda, 5-6 meter x 3 meter glass vegg cirka. 2. Trenger en glass dør inn til kjøkken fra entre. 3. Trenger en foldedør eller skyvedør(diskuteres etter befaring om hva som er beste løsning) på ca 2 meter.

Sette inn 3 dører

1384ASKER

Skal sette inn 3 karmer, dørblad og lister. I Asker sentrum. Jeg kjøper inn alt av materialer.

Siste evalueringer
Sette inn ytterdør

Veldig fornøyd!

Mai 2024
S

Siri om IQ BYGG

Asker
Bytte gelender på terrassen og et vindu

De meste professionelle jeg har opplevde. Tydelig på pris fra begynnelsen, fulgte lovlig regler, pent utført arbeid

April 2024
J

Jayne Marie om FYRO BYGG SWIECICKI

Oslo
En del slutt arbeid

God kvalitet på arbeid

Mars 2024
A

Abraham om JONAS REMEIKA BYGG SERVICE

Heggedal
Bytte ytterdør

Veldig ryddig og hyggelig

Mars 2024
M

Markus om Remis Stebuliauskas ENK

Asker
Etterisolering og bytte av vinduer

MK Bygg skulle bytte 11 vinduer og etterisolere en vegg, så det var en relativt rett frem jobb. De skulle starte opp 1.11 og være ferdig 1.12. Etter flere purringer så startet de opp 8.12 men jobbet da litt her og der på forskjellige prosjekter, så de ble ikke ferdig før 29.01. Det var ikke noen ekstra innsats for å ta igjen det tapte og ingen beskjed om når de skulle jobb eller ikke. Kommunikasjonen med daglig leder var sporadisk da han veldig ofte ikke svarte på hverken mail eller telefon. En av de som kom kunne engelsk, de andre ikke i det hele tatt. Dårlig planlegging og dårlig prosjektstyring. Jobben som ble gjort er grei, men finishen bærer preg av litt for mye unøyaktighet.

Mars 2024
T

Torgeir om M&K BYGG AS

Asker
Bygge om oppholdsrom og bod, til to soverom og liten bod

Rimas og kollegaen startet som avtalt, jobbet effektivt og lange dager. Det var generelt god kommunikasjon underveis, med et par små avvik fra opprinnelig plan, med en fornuftig forklaring. Vi måtte også endre et par veggplater med skade. Dette ble utført så snart feilen ble påpekt uten problemer. De kunne også bistå med å lage ny luftekanal i yttervegg av mur, for et beskjedent tillegg i prisen. Alt i alt er vi veldig godt fornøyde med arbeidet. Spesielt dørene og vinduet som ble satt inn ble veldig fint. Vi kan gjerne tenke oss å benytte Merkur Bolig AS til vårt neste prosjekt i huset. Etter vårt skjønn har de også vært meget prisgunstige sett ift. utført arbeid.

Mars 2024
A

Audun om Merkur Bolig AS

Vollen
Bytte 3 vinduer inkl. karm.

Enkel og rask kommunikasjon, godt utført jobb.

Mars 2024
G

Gro om Bygg Reinholdtsen

Røyken
"Byggearbeid:Lage døråpning, muring og garderobemontering"

Ryddig prosess, god kvalitet og kom alltid til avtalte tidspunkt.

Feb. 2024
P

Petter om Tre Bygg Bielik

Asker
Montering av 10 dører, karmer og gerikter innendørs

Svært effektive, dyktige og løsningsorienterte. God kommunikasjon, og en leveranse som overgår forventningene. Kan anbefales!

Feb. 2024
J

Johan Kvarving om ADVIK AS

Asker
Skifte glass i vinduer og verandadør

Raskt, effektivt og profesjonelt utført til avtalt pris.

Feb. 2024
L

Liv om DRAMMEN GLASSMESTERVERKSTED/ ALTIGLASS AS

Asker
Sette inn vinduer

Tillitsvekkende, punktlige, proffe og flott utført arbeid! Anbefales!

Jan. 2024
M

Mona om BYGGMESTERNE AS

Hvalstad
Snekker arbeid

Jeg ønsker å evaluere Smartbyggservice ved Martin for en veldig bra utført jobb med vårt bad. Alt arbeidet sto helt til forventningen og veldig god og tydelig kommunikasjon og informasjon underveis. Dersom vi ønsket noe som ikke kunne la seg gjøre var det høflig og tydelig tilbakemelding at det ikke kunne gjøres. Tok initiativ til løsninger som vi ble veldig fornøyd med. Jeg vil varmt anbefale Smartbyggservice og Martin.

Jan. 2024
S

Sølvi om Smart Byggservice Viken AS

Sætre