Trenger du hjelp med vindu eller dør i Moss?

Har du et prosjekt på gang i Moss for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Moss konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vindu eller dør i Moss?

Har du et prosjekt på gang i Moss for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Moss konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet vindu og dør i Moss

Bytte bord etter råte + vindu

1560LARKOLLEN

Har råte i en vegg. Flere bord er helt råtne. Ser ut som begrenset omfang. Ønsker samtidig å bytte et vindu, hjørnekasse og en bjelke/stolpe. Se bilder

Renovering av gamle kjellervinduer

1570DILLING

Behøver hjelp til å renovere/skifte glass/tette gamle "smijerns" kjellervinduer med smårutet glass. I hovedsak er det kun enkelte glass som er sprukket/knust eller løsnet som som må skiftes og festes/kittes. Oppgaven er å enkelt å utbedre disse, og sikre at vinduene er tette for regn/fukt og smådyr før vinteren. Det er snakk om totalt 6 vinduer i størrelsen 80 x 50 cm totalt, men med smårutede vinduer innenfor denne størrelsen. Det er kun noen av de smårutede glassene som er sprukket knust, ca 10 stk. Det er også enkelte "luker" i vinduene som kan åpnes, og også disse må sikres at de kan lukkes ordentlig slik at de kan være tette. Vinduene er sperret med gitter på utsiden, men kan fikses fra innsiden i ryddet og renovert kjeller.

Bytte 8 vinduer

1513MOSS

Bytte 8 vinduer. 3 ( 100 x 100 cm) av dem med gips som foring og hjørner (resterende vegg er allerede gips). Resterende 5 vinduer er med foring (79x79 cm). Mur på utsiden. Ønsker fastpris med materialer. Utføres i slutten av august.

Sneker/Tømrer

1597MOSS

Etterisolere hus, skifte tak vinduer dører

Kjelleretasje

1528MOSS

Overflateoppussing av kjeller. Trapp skal pusses ned og males, gulv skal byttes, ønsker å gipse vegger og maling av disse, bytte dør og sette inn større vindu.

Ny dør

1523MOSS

Gammel ytterdør skal fjernes ny skal settes inn + kodelås

Siste evalueringer
Bytte av vinduer fastkarm, 3 store og 2 små

Veldig fornøyd med utført arbeide. Satt inn 3 større stuevinduer og 2 mindre. Profesjonelt, fant løsninger underveis på utfordringer med et gammelt hus, opplyste hele veien om løsning og godkjenning. Raskt utført arbeide på 2 dager, fiks ferdig med alt av listing og isolasjon. God kommunikasjon både før og underveis. Anbefales.

Sep. 2023
S

Steinar om Josef Bygg AS

Dilling
Tilbygg råbygg med tak over veranda.

Ble en litt sen evaluering pga ferie og slikt. De kom på befaring og fikk et tilbud kort tid etterpå. Løsningsorienterte og pålitelige. Har blitt satt opp et tilbygg og da tett bygg med tak over veranda. Og da støoe ringmur og støpe ringmur under allerede bygget bad som stod på påler. Ble også markisolert. Alt gikk som planlagt og de fikk startet fort og ble ferdig på noen uker. Skal også sies at det ble gravd for hånd for og ikke ødelegge hagen vår. Ble noen små endringer underveis men i positiv retning. Jeg anbefaler sterkt disse gutta her. De er Flinke, hyggelige, ryddige og respekterer deg som kunde og lytter på dine ønsker og finner løsning. Jeg kommer til og bruke disse videre.

Aug. 2023
A

Anders om T.S.B. SNEKKER AS

Moss
Bytting og bestilling av vinduer og skyvedør

Godt gjenomført. Raske og nøye med utføring

Aug. 2023
k

kristina hjortkær om VARIG FASADE AS

Moss
UTSKIFTING AV VINDUER

Skiftet 3 store vinduer på stue i enebolig, pluss noe tillegg. Ryddig og profesjonelt. God kommunikasjon og ikke noe tull med noe som helst. Grei pris. Veldig effektive. Jobbet raskt med god kvalitet i alt som ble gjort. De beste anbefalinger fra oss.

Aug. 2023
P

Per Helge Skjoldager om ADVIK AS

Moss
Ny kledning og bytte vinduer

Veldig bra arbeid, ryddig og fint. God kommunikasjon.

Juli 2023
Ø

Øistein om BYGGMESTER E FREDRIKSEN

Moss
Innstallere 2 8x21 dører, bytte 1 9x21 dør.

Presis, dyktig og hyggelig. Upåklagelig utførelse av dørmontering til tross for skjeve vegger i murstein, veldig kunnskapsrik og engasjert ansatt som virkelig synes for å brenne og trives i yrket sitt. Ga meg også tips og veldig god informasjon med et annet prosjekt jeg snart skal påstarte, kan godt tenke meg å bruke dette firmaet igjen!

Juli 2023
K

Kristian om BYGG OG RENOVERING MOSS

Oslo
Nytt vindu i kjeller / lovlig oppholdsrom

MEGET fornøyd! God kvalitet på arbeidet og utførelsen. Fikk masse veiledning og råd underveis og god oppfølging rundt bestilling av tilpasset vinduer. Effektive i arbeid og kommer til avtalt tid Vil definitivt leie inn dette firmaet igjen og gir mine høyeste anbefalinger.

Juni 2023
M

Marius Holt om BYGG OG RENOVERING MOSS

Moss
Sette inn et vindu og en terrassedør

Bra jobb. Effektivt utført

Juni 2023
H

Hanne om VIKEN RENOVERING - IZABELA STOLPIAK

Moss
Bytte glass i vindu

Utført som avtalt.

Mai 2023
T

Tommy om Ewa Gaik AS

Moss
Utskifting av vinduer på enebolig

Vi er fornøyde med arbeidet som ble utført, og til en god pris. Han fant lønsninger når det oppstod utfordringer. Lindalens Mutiservice har både utført utskifting av vinduer og totaloppussing av to soverom hos oss. Kommunikasjonen har vært glimrende hele veien. Sondre er tilgjengelig både på e-post og SMS og svarer raskt! Anbefales!

Mai 2023
G

Gaspard om Lindalens Multiservice

Moss
Flytte innerdør

Ivan var en profesjonell håndtverker som var klar i kommunikasjonen, om hva han kunne gjøre og hvor mye det ville komme på. Han kom til riktig tid og utførte en flott jobb. Han vil få flere oppdrag av meg og kan trygt anbefales.

April 2023
L

Linda om HL1 NORGE AS

Moss
* Fortsatt ledig: Bytte 3 vinduer, hovedjobb. Isolere mer rundt verandadør og glassfelt.

Jeg vil anbefale Proffbygg Øst AS på det sterkeste. Kjempedyktig, målrettet, hyggelig og seriøs håndverker, skikkelig proff rett og slett! Jobben med å bytte ut 3 vinduer ble flott utført. Og det ble ryddet og feid. Bra kommunikasjon. Det blir terningkast 6.

Mars 2023
K

Kathrine om PROFFBYGG ØST AS

Moss