Snekkertjenester

Finne snekker i Bergen

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb og motta tilbud

Finn en dyktig håndverker i Bergen gjennom Mittanbud

Gjennom Mittanbud finner du erfarne, profesjonelle og dyktige håndverkere i Bergen, som har lang erfaring med det kalde klimaet i byen. Og det kunne ikke vært enklere - legg inn informasjon om prosjektet på vår nettside, så får du uforpliktende tilbud fra våre samarbeidspartnere. Alle våre tilbydere er kvalitetssikret av oss, slik at du kan stole på arbeidet blir utført med høy kvalitet og til en god pris - uansett hvilket av tilbudene du aksepterer.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Renovere underetasje, ca 100 kvadratmeter i Bergen

Veldig flinke, finner gode løsninger og kommer med innspill. Flyttet vegger, vinduer og dører. Sluttresultatet var utrulig bra.

- Arvid Solheim

Trenger handyman til å henge opp div. i leilighet i Bergen

Fikk hjelp til alt jeg trengte! Veldig fornøyd :)

- Caroline Skagestad

Bytte av takstein i Bergen

De har gjort jobben effektivt og har levert topp kvalitet. Mens de jobbet med oppdraget, har de ryddet etter seg fortløpende, og kommuniserte med oss [oppdragsviveren / kunden] tydelig og effektivt. Raske og fullstendige svar på alle spørsmål fra kunden. Jeg har allerede anbefalt dem videre, og kommer definitivt tilbake ved senere anledning. Kjempegod service og svært hyggelige medarbeidere.

- Oleg Koroliov

Tette og isolere utebod innvendig + bygge bod på husvegg i Bergen

Tomarvid Bygg gjennomførte jobben til avtalt tid, kvalitet og pris. Tid: Svært efffektivt gjennomført med flere arbeidere i sving samtidig. Presis oppmøte og gode avtaler. Kvalitet: God oppfølging hele veien for å sørge for at produktet ble slik jeg ønsket det. Forslag til forbedringer og/eller tilpasninger slik jeg ønsket det ble gjort med suksess. Pris: av 8 anbud kom Tomarvid absolutt best ut. Både på times og materialpris.

- Christian Gamst Hårvik

Renovere hovedetasje (stue, gang og kjøkken) i Bergen

Lpe condtruct ved Pavel og hans gjeng er veldig faglig dyktige i sitt arbeid. De byttet ut gamle vinduer med en stor skyvedør og nye vinduer. De rettet opp gulvet i stua og la nye fliser i gangen vår. Alt ble utført raskt og bra! Jeg vil absolutt anbefale Pavel og kommer til å bruke de igjen ved en senere anledning.

- Ida Marie Solbrekke

Kappe et vindusbrett på langs. i Bergen

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. De var nøyaktige og ga seg god tid, og de ryddet også pent opp etter seg, støvsugde og tok med seg boss. Dette firmaet kan jeg trygt anbefale.

- Freddy Jacobsen

Kle endevegg som nå er mur med kledning. i Bergen

Fikk utført arbeidet til min fulle tilfredshet både kvalitetsmessig og prismessig. Fikk og disponere stillaset slik at jeg fikk malt veggen etter at han var ferdig med jobben.

- Jan Arthur Furuberg

Oppussing av kaldt-loft i Bergen

God og ryddig kommunikasjon, både før, under og etter jobben ble fullført. Virket veldig engasjert i at kunden skal få det de ønsker. For min del så hadde jeg en del ekstra arbeid i tillegg til selve jobben og de utførte dette uten problem. Veldig god pris og kvalitet på arbeidet. Jeg kommer til å bruke de flere ganger. Jeg vil derfor anbefale andre å bruke Tomarvid bygg AS.

- Preben Stormyr