Trenger du en snekker?

Planlegger du et nytt prosjekt, og trenger en snekker for jobben? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra dyktige snekkere – helt gratis.

Kom i gang!

Snekkertjenester

Snekkere utfører mange ulike typer arbeid, og kan være involvert i mange forskjellige typer prosjekter.


En snekker tar gjerne mindre jobber, og lager ulike typer produkter og innredninger i tre. En snekker kan snekre plassbygde produkter, møbler eller inventar, i tillegg til å montere og overflatebehandle treverk. Det er vanlig at snekkere jobber med vinduer, dører eller trapper, i tillegg til annen innredning.


Om du skal ha gjennomført større prosjekter hvor det bygges store konstruksjoner innvendig og utvendig i en bolig, vil du behøve en tømrer. De arbeider både med usynlige bæreelementer og isolering, og synlige overflater som oppsett av vegger og lister. Mange snekkere er også tømrere, og jobber med både små og store prosjekter.


Det er som regel omfanget på arbeidet som avgjør om det skal utføres av en snekker eller en tømrer.Avhengig av hva du trenger hjelp til, kan Mittanbud hjelpe deg med å komme i kontakt med:


Snekkerverksted

Behøver du hjelp fra en tømrer eller snekker som kan utføre arbeid på et eget verksted? Mange snekkere arbeider på egne snekkerverksteder hvor de kan utføre jobber på bestilling fra kunde. Det er vanlig at snekkere produserer innredning eller andre produkter på verkstedet, og monterer det de har bygd hos kunden senere.


Snekker og tømrer

En snekker og en tømrer er to ulike yrkestitler. En snekker kan produsere og snekre innredninger og produkter i tre, og jobbe med vinduer, dører og trapper.


En tømrer arbeider med selve byggingen av større konstruksjoner i tre, som hus, tilbygg eller påbygg. En tømrer kan også rehabilitere eldre trekonstruksjoner.


Om du er usikker på kompleksiteten på prosjektet ditt og om du bør benytte en snekker eller tømrer, vil fagpersonene du kommer i kontakt med kunne hjelpe deg med avgjørelsen.


Forskalingssnekker

En forskalingssnekker arbeider med det vi kaller forskalinger til betongkonstruksjoner, og jobber som regel på byggeplasser enten selvstendig eller i et arbeidslag.Hva koster en snekker?

Prisen for å bruke en snekker vil variere avhengig av flere faktorer. Det som i størst grad vil påvirke totalprisen er naturlig nok omfanget på prosjektet ditt, varigheten på arbeidet og mengden materialer og utstyr som trengs. Husk at det er vanlig å betale for reisevei, og tiden det tar for å hente materialer og utstyr.


Timepris for snekker
Timeprisen for en snekker er ofte mellom 750 og 900 kroner, inkludert moms. Prisen vil naturligvis variere ut fra ulike faktorer. Noen snekkere tilbyr fastpris på noen typer jobber.Vanlige prisdrivere for arbeid utført av en snekker er:

  • Omfang og størrelse på prosjektet
  • Valg av materialer
  • Utstyr
  • Lengden på reisevei


Når trenger du en snekker eller tømrer?

En snekker kan være involvert i mange ulike prosjekter. Snekkeren kan produsere og montere plassbygde møbler, utføre arbeider på vinduer, dører og trapper, i tillegg til produksjon og montering av innredning og produkter i tre.


En tømrer jobber ofte på større prosjekter, som både innvendige og utvendige konstruksjoner til nybygg, bærende elementer, isolasjon og lignende.
Påbegynt tilbygg i tre, blå himmel og grønne trær i bakgrunnen.

Hvis du skal bygge store konstruksjoner i tre trenger du som oftest en tømrer. Spør en fagperson dersom du er usikker på om du trenger snekker eller tømrer til prosjektet ditt.Nybygg

Skal du bygge hus, hytte, påbygg eller tilbygg? Hvis du skal bygge et nybygg har du behov for flere typer håndverkere, både tømrer, elektriker, rørlegger og maskinentreprenører – avhengig av hva du skal bygge, og hvilke egenskaper bygget skal ha.


Les mer om å bygge nybygg her


Plasstilpassede møbler og interiør

Produksjon og montering av plasstilpassede møbler og interiør utføres av en snekker eller møbelsnekker. Ofte produseres produktene på et snekkerverksted. Deretter kommer snekkeren og monterer møbelet der det skal stå.Montering av kjøkken

Montering av kjøkken kan både snekker og tømrer utføre.

Husk at du trenger en rørlegger dersom du skal endre rørsystemet, og en elektriker hvis du skal utføre arbeid på det elektriske anlegget.


Les mer om å pusse opp kjøkkenet her


Bad

En snekker kan montere baderomsinventar, speil, vask, armatur og annet baderomstilbehør på badet. Hvis du skal montere ny dusj eller vask, flytte avløp eller annet rørarbeid trenger du en rørlegger. Skal du montere varmekabler eller ny belysning på badet må du hente inn en elektriker, og dersom du skal legge nye fliser blir arbeidet alltid best hvis du bruker en flislegger.


Les mer om å pusse opp badet her


Øvrige rom/oppholdsrom

Hvis du skal pusse opp eller totalrenovere et oppholdsrom har du ofte bruk for en snekker eller tømrer. Ved totalrenovering endres ofte store deler av rommets konstruksjon, og du vil ha behov for en tømrer.


Hvis du skal legge inn vann og avløp trenger du en rørlegger, og en elektriker hvis du skal legge inn strøm, montere nye stikkontakter eller belysning.


En arkitekt vil kunne hjelpe deg med å tegne opp og planlegge, slik at det nye oppholdsrommet blir slik du ønsker, og følger gjeldende lover og regler.


Se andre snekkeroppdrag som er lagt ut på Mittanbud:

Bygge 50km hybel

1580RYGGE

Ønsker å bygge en hybel på 50km platting er klar ,trenger 3 vegg med tak og innvendig jobb.

Sette inn skyvedør. Vegger på soverom.

3924PORSGRUNN

Ønsker sette inn en skyvedør i stuen. Fjerne & ordne slettvegg (?) på soverom. Evnt mulighet for å lydisolere veggen på soverom ytterligere. Kom gjerne innom.

Need To fix Windows to reduce mositure issues

0957OSLO

Hi I have a house , we have issues with window moisture in basement. We have full brand new rennovation and also draunering howevr we need to fix the moisture issues for windows I need some window speacialist to provide the service, only intersted with sentral Godkjent proffesionals

Flettverksgjerde og port

5451VALEN

Ca 30 meter med flettverksgjerde monteres i gråsteinsmur. I tillegg til montering av lettport i tre i trebekledning og mur, samt en mindre hageport.

Skifte himling bad/soverom

7089HEIMDAL

Himling på totalt ca 14m2 må skiftes. Det er fordelt på 2 rom: bad 4m2, soverom 10m2. Ingen spotter. Baderomsvifte må settes inn på bad. Alt må gjøres av arbeid: riving, ny himling og maling.

Gulvlegging

0692OSLO

Hei. Vi planlegger å bytte gulv i leiligheten. Vi tenker laminatgulv/berry alloc (se bildet). Leiligheten er 73kvm inkludert bad. Ønsker også å bytte alle lister i leiligheten. Tenker at arbeidet kan starte fra januar/februar. Dette kan avtale nærmere. Vi har aldri byttet gulv før så dette er nytt for oss. Ønsker gjerne en fastpris. Legger ved bilder av nåværende gulv i leiligheten. Oslo jobben er å fjerne gammel gulv og lister. Legge nytt gulv og lister. Vi kjøper gulv selvLes andres evalueringer av snekkere på Mittanbud:

Ingeniør Bygg AS

Tømrer med lang erfaring innenfor byggebransjen. Jeg tar på meg alt av tømring, store og små prosjekter. Tilbygg, garasjer, etc. Totalrenovering av bad, samarbeider med rørlegger og elektriker. Bytte av utvendig panel, etterisolering. Terasser. Legging av parkett. Utskifting av råteskader. Kan også være behjelpelig innenfor rådgivning. Jeg er en kar på 48 år med fagbrev som tømrer og er selv student ved Fagskolen Innlandet deltid, Bygg, ingeniør, starter på 3 året til høsten. Har våtromssert...

Se mer
Des. 2023

Utvendig restaurering/modernisering av eldre hud over 2 etasjer

"Fikk et godt inntrykk på befaring. Her ble det utført etterisolering og full restaurering utvendig med nye vinduer og dører. Trivelige karer som er til å stole på å som er nøye med det de gjør. Meget godt fornøyd med utført jobb, både kvalitet og..."Se mer
F
Frode
Reinsvoll

LK SERVICE Kalek

LK Service Kalek tilbyr ulike tjenester til ditt byggeprosjekt. Våre erfarne håndverkere utfører kvalitetsmessig arbeid for både private, bedrifter og næringsliv i Finstadjordet og omegn.

Des. 2023

Montering av fast brannstige med ryggvern

"LK monterte en brannstige med ryggvern og var enkle å kommunisere med, de var løsningsorienterte og effektive. Monteringen ble akkurat som beskrevet på forhånd. 5/5⭐️"
W
Walied
Oslo
LK SERVICE Kalek

ASPHEIM GULV

4.9 (13)

PS: På instagrammen vår kan du følge daglig oppdatering på forskjellige oppdrag.@aspheimgulvVi Jobber med alt innenfor gulv, med hovedfokus på sliping og behandling av gulv, men også små til store bygge prosjekter.Vi har ansatte med over 22 års erfaring med tømrer fagbrev.Vi er fem norske menn med lidenskap for flotte gulv og vil veldig gjerne dele denne gleden med deg. Vi har lang erfaring innen for faget og leverer ordentlig håndverk!Vi har gode samarbeidspartnere som eventuelt kan bidra på an...

Se mer
Des. 2023

Flytte og sette opp lettvegg, installere/flytte dører i kjeller på enebolig.

"Aspheim Gulv rev og la ny parkett i stue, soverom og kjøkken. I tillegg flyttet de en lettvegg, og satte inn og flyttet dører. Kvaliteten på arbeidet var veldig bra. De jobbet nøye, men effektivt og kommunikasjonen var god. Dersom det dukket opp ufor..."Se mer
F
Fredrik
Oslo
ASPHEIM GULV

EUPHORIA BYGG AS

Euphoria Bygg AS leverer snekker- og male-tjenester i alt fra store oppussingsprosjekt til mindre prosjekt, som hastejobber og montering. Eksempler på tjenester vi tilbyr: Montering av dører og vinduer, Panellegging både innvendig og utvendig (kledning), Legging av laminat, gipsplater og sponplater, Maling både innvendig og utvendig, Sparkling, Listlegging, Påbygg.

Des. 2023

Montering av takstoler.

"Veldig dyktige håndverkere og ryddige. Anbefales på det sterkeste."
P
Per
FJELLHAMAR
EUPHORIA BYGG AS

VLJO PROSJEKT / JOFFCHEFF /

Vladimir Joffcheff etablerte sin første bedrift allerede i 1995, og med over 26 års erfaring i bransjen har han etablert sterke relasjoner med kundene sine og har levert mange vellykkede prosjekter i Oslo sentrum, Oslo vest og Stor-Oslo. Med en solid kombinasjon av lang erfaring og kontinuerlig oppdatert faglig kompetanse, kan kundene være trygge på at prosjektene blir levert som avtalt. VLJO PROSJEKT's bedriftsfilosofi er basert på punktlighet, kvalitet og skreddersydde løsninger tilpasset k...

Se mer
Des. 2023

Sette inn lufteventil på bad, bytte veggplate (gips), sette opp skrivepult og garderobe fra Ikea.

"Veldig fornøyd med jobben. Kom til avtalt tid, god kommunikasjon, ryddig jobb! Anbefales!"
T
Tanja
Haslum
VLJO PROSJEKT / JOFFCHEFF /

Grønsås Restaurering og Maleservice

Tar på oss all utvendig maling og fasadevask. Også noen enkle snekkeroppdrag som å legge terassegulv og panelering. Kommer gjerne på gratis befaring. Ønsker du fastpris så gir vi det.

Des. 2023

Legge gulv

"Skulle legge gulv, hadde lagt til rette for at det skulle være plankekjøring da det gamle gulvet var revet opp. Hadde avtalt 8 timers arbeidsdag, men arbeidet ble avsluttet etter ca. fem timer. Store glipper/sprekker, slagmerker og ødelagte bord ble..."Se mer
I
Ida Berås
Skreia
Grønsås Restaurering og Maleservice

Bygg og Fix AS

Bygg og Fix AS er nyoppstartet, men vi har 7 års erfaring i byggebransjen med bred kompetanse. Vi gjør det meste innen bygg: - Rehabilitering- Oppussing- Skifte kledning- Vindu og dør - Veranda og terrasseog mye mer!Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt.

Des. 2023

Fornye himling i stue og soverom + sette inn loftsluke

"Veldig fornøyd fra befaring til ferdig utført jobb. Tilbudet kom raskt, og med to alternativ til løsning. Jeg la nytt tak i soverom og stue, samt installerte loftsluke i soverommet. Gutta har jobbet bra, resultatet er meget pent og de ble ferdige ti..."Se mer
H
Hanne
Vestfossen

K. Henriksen

Vi har i over 6 år løst og ordnet profesjonelle løsninger for kundene våre, alt ifra møbelsnekkring, frakt og installasjon av hvitevarer, lettere snekkerjobber, til spesiallagde el-sykkler og høytallere. Lista er endeløs! Usikker om vi kan hjelpe deg? Pling på tråden, det koster ingenting!

Des. 2023

Bærejobb i Kristiansand

"Kom til avtalt tid og gav en god pris på arbeidet. Veldig trivelig kar. Anbefales."
s
Steinar
Kristiansand s
K. Henriksen

M Bygg Dieninis

Hei, jeg heter Mindaugas og jeg driver M Bygg Dieninis, et enkeltpersonforetak som spesialiserer seg på snekring og metallarbeid. Jeg har en stor lidenskap for å jobbe med hender og har bred erfaring med alt innvendig og utvendig snekring, samt ulike metallarbeid. Jeg tar på meg alt fra små reparasjoner til større boligprosjekter, og kan også håndtere hele prosjekter fra planlegging og design til gjennomføring og ferdigstillelse. Ved behov for større boligprosjekter samarbeider jeg tett med pål...

Se mer
Des. 2023

Ta ned eksisterende veranda og sette opp ny,litt mindre+støpe under bærestolper

"Konkurransedyktig pris, ryddig kommunikasjon og flott utførelse"
T
Tine Kulsvehagen
Oslo
M Bygg Dieninis

OSLO FJORDWAYS AS

Vi er din førstevalg for alle små og store oppgaver rundt hjemmet eller kontoret ditt. Vårt team av dyktige og erfarne håndverkere står klare til å håndtere reparasjoner, vedlikehold og forbedringsprosjekter. Fra å fikse dryppende kraner til å renovere hele områder, er vi din pålitelige partner for en velutført jobb. Vi er stolte av rask service, kvalitetsarbeid og rimelige priser. La oss gjøre livet ditt enklere én oppgave om gangen!"

Des. 2023

Klesskap og kjøkkenskap (IKEA)

"Kan virkelig anbefale Oslo Fjordways AS! De hjalp med å finne gode løsninger i små reparasjoner på kjøkkenet mitt. Raske og effektive. God kommunikasjon og god pris."
T
Tone
Oslo
OSLO FJORDWAYS AS

BERGEN ELEKTRO OG VARME AS

Vi tilbyr nyinstallasjon, rehabilitering og andre oppgraderinger i det elektriske anlegget innenfor industribygg, produksjonslokaler, boliger m.m. Våre kunder får god oppfølging, rådføring av produkter etter behov og ønsker, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og avtalt pris. Enten du er privatperson eller bedrift, vi hjelper deg. Bergen elektro og varme AS - Når du har behov for elektriker

Nov. 2023

Rehabilitering av hytte

"Utførte jobben raskt og effektivt. Elektriker kom til avtalt tid og var hyggelig."
B
Bente Opheim
Søreidgrend
BERGEN ELEKTRO OG VARME AS

Byggalf AS

Byggalf AS er del av Nordbohuskjeden som er en av landets største boligbyggere!Vi utfører jobben med yrkesstolthet og sans for kvalitet.Vi kan også vise til lang fartstid i bransjen, fornøyde kunder og dyktige arbeidere.Byggalf AS er godkjent for ansvarsrett innenfor SØK, PRO, UTF og KONT.Vi er godkjent lærebedrift, våre ansatte har svennebrev og vi innehar kompetanse som byggmester og bygningsingeniør.I tillegg til nybygg utfører vi takjobber, rehabiliteringer og ombygginger.Vi utfører service ...

Se mer
Nov. 2023

Legge fotlister og taklister i en leilighet på ca. 50 kvm

"Bra kommunikasjon, dyrere enn forventet"
H
Herman
Bodø
Byggalf AS

Hvordan velge riktig snekker


  • Den enkleste måten å finne den rette snekker, er å innhente flere tilbud og sammenligne dem. Bruk en tjeneste som Mittanbud og legg ut jobben, og svar på tilbudene du liker best.

  • Du bør invitere relevante snekkerbedrifter på befaring før du godkjenner et tilbud. Snakk med flere bedrifter om mulige løsninger for prosjektet ditt, og ta i mot tips og råd under befaringen.

  • Når du skal velge snekkerfirma, er det viktig å undersøke tidligere kunders vurderinger av arbeidet bedriften har gjort. Les gjennom snekkeren sine evalueringer, så får du et godt innblikk i hvordan de jobber og utfører prosjekter. På Mittanbud finner du evalueringer fra tidligere jobber på snekkeren sin profilside. Du bør også sjekke bedriftens økonomi. Dette kan du finne informasjon om på for eksempel proff.no eller purehelp.no. Vi anbefaler også at du alltid skriver en evaluering av håndverkeren etter at jobben er utført. Da hjelper du både bedriften og fremtidige kunder.

  • Alle seriøse håndverkere vil be om å få skrive kontrakt med kunden for prosjektet som skal utføres. Mittanbud har en egen håndverkerkontrakt som du kan benytte. Hvis du er usikker på hva en kontrakt skal inneholde, kan du lese mer om det hos for eksempel Forbrukerrådet.

  • Du bør alltid innhente flere tilbud fra ulike snekkerfirma som du kan sammenligne. Se gjennom tilbudet du har mottatt sammen med snekkeren, og sjekk at alt du har bedt om og snakket om på befaring er inkludert. Om du legger ut jobben på Mittanbud, kan du få flere tilbud og enkelt sammenligne dem.

  • Du bør alltid betale hvitt når du kjøper snekkertjenester. Betaler du svart kan du miste garanti og reklamasjonsrett på arbeidet, og om det oppstår problemer kan forsikringsselskapet ditt nekte å betale for eventuelle skader. Husk derfor å skrive kontrakt, betale hvitt og aldri betale på forskudd.

Publisert 30. jan. 2023, 11:18

Oppdatert 26. okt. 2023, 12:34

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.