Trenger du hjelp av snekker?

Vil du få bygget en ny lettvegg? Kanskje legge nye terrassebord eller bygge en tilpasset seng på et soverom? Da kan en snekker hjelpe! Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige snekkere konkurrere om ditt oppdrag!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av snekker?

Vil du få bygget en ny lettvegg? Kanskje legge nye terrassebord eller bygge en tilpasset seng på et soverom? Da kan en snekker hjelpe! Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige snekkere konkurrere om ditt oppdrag!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Vanlige prisdrivere for arbeid utført av snekker


Prisen for å bruke en snekker vil variere avhengig av flere faktorer. Det som i størst grad vil påvirke totalprisen er naturlig nok omfanget på prosjektet ditt, varigheten på arbeidet og mengden materialer og utstyr som trengs. Husk at det er vanlig å betale for reisevei, og tiden det tar for å hente materialer og utstyr.Hva kan en snekker hjelpe med?


Snekkere utfører mange ulike typer arbeid, og kan være involvert i mange forskjellige typer prosjekter. En snekker tar gjerne mindre jobber, og lager ulike typer produkter og innredninger i tre. En snekker kan snekre plassbygde produkter, møbler eller inventar, i tillegg til å montere og overflatebehandle treverk. Det er også vanlig at snekkere jobber med vinduer, dører eller trapper, i tillegg til annen innredning.


Om du skal ha gjennomført større prosjekter hvor det bygges store konstruksjoner innvendig og utvendig i en bolig, vil du behøve en tømrer. De arbeider både med usynlige bæreelementer og isolering, og synlige overflater som oppsett av vegger og lister. Mange snekkere er også tømrere, og jobber med både små og store prosjekter.


Det er som regel omfanget på arbeidet som avgjør om det skal utføres av en snekker eller en tømrer.


På Mittanbud finner du blant annet


Snekkerverksted

Behøver du hjelp fra en tømrer eller snekker som kan utføre arbeid på et eget verksted? Mange snekkere arbeider på egne snekkerverksteder hvor de kan utføre jobber på bestilling fra kunde. Det er vanlig at snekkere produserer innredning eller andre produkter på verkstedet, og monterer det de har bygd hos kunden senere.


Snekker og tømrer

En snekker og en tømrer er to ulike yrkestitler. En snekker kan produsere og snekre innredninger og produkter i tre, og jobbe med vinduer, dører og trapper.


En tømrer arbeider med selve byggingen av større konstruksjoner i tre, som hus, tilbygg eller påbygg. En tømrer kan også rehabilitere eldre trekonstruksjoner.


Om du er usikker på kompleksiteten på prosjektet ditt og om du bør benytte en snekker eller tømrer, vil fagpersonene du kommer i kontakt med kunne hjelpe deg med avgjørelsen.


Forskalingssnekker

En forskalingssnekker arbeider med det vi kaller forskalinger til betongkonstruksjoner, og jobber som regel på byggeplasser enten selvstendig eller i et arbeidslag.
Når trenger du en snekker eller tømrer?


En snekker kan være involvert i mange ulike prosjekter. Snekkeren kan produsere og montere plassbygde møbler, utføre arbeider på vinduer, dører og trapper, i tillegg til produksjon og montering av innredning og produkter i tre.


En tømrer jobber ofte på større prosjekter, som både innvendige og utvendige konstruksjoner til nybygg, bærende elementer, isolasjon og lignende.


Påbegynt tilbygg i tre, blå himmel og grønne trær i bakgrunnen.

Hvis du skal bygge store konstruksjoner i tre trenger du som oftest en tømrer. Spør en fagperson dersom du er usikker på om du trenger snekker eller tømrer til prosjektet ditt.Nybygg


Skal du bygge hus, hytte, påbygg eller tilbygg? Hvis du skal bygge et nybygg har du behov for flere typer håndverkere, både tømrer, snekker, elektriker, rørlegger og maskinentreprenører – avhengig av hva du skal bygge, og hvilke egenskaper bygget skal ha.


Snekkere er flinke på plasstilpassede møbler og interiør


Produksjon og montering av plasstilpassede møbler og interiør utføres av en snekker eller møbelsnekker. Ofte produseres produktene på et snekkerverksted. Deretter kommer snekkeren og monterer møbelet der det skal stå.


Montering av kjøkken


Montering av kjøkken kan både snekker og tømrer utføre. Husk at du trenger en rørlegger dersom du skal endre rørsystemet, og en elektriker hvis du skal utføre arbeid på det elektriske anlegget.


Snekkere kan også hjelpe på badet

En snekker kan montere baderomsinventar, speil, vask, armatur og annet baderomstilbehør på badet. Hvis du skal montere ny dusj eller vask, flytte avløp eller annet rørarbeid trenger du en rørlegger. Skal du montere varmekabler eller ny belysning på badet må du hente inn en elektriker, og dersom du skal legge nye fliser blir arbeidet alltid best hvis du bruker en flislegger.


Les mer om å pusse opp badet her


Øvrige rom/oppholdsrom


Hvis du skal pusse opp eller totalrenovere et oppholdsrom har du ofte bruk for en snekker eller tømrer. Ved totalrenovering endres ofte store deler av rommets konstruksjon, og du vil ha behov for en tømrer.


Hvis du skal legge inn vann og avløp trenger du en rørlegger, og en elektriker hvis du skal legge inn strøm, montere nye stikkontakter eller belysning.


En arkitekt vil kunne hjelpe deg med å tegne opp og planlegge, slik at det nye oppholdsrommet blir slik du ønsker, og følger gjeldende lover og regler.
Utvalgte snekkere på Mittanbud
BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI logo
BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI
Trondheim, Oslo, 7045 Trondheim
4.8(329)
Topprangert

Om bedriften

BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.84 av 5 stjerner fra 329 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI

NORGULV '' AS logo
NORGULV '' AS
Bjørgegutua 6, 2054 Mogreina
4.7(1009)

Om bedriften

NORGULV '' AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.67 av 5 stjerner fra 1009 oppdragsgivere.

Les erfaringer med NORGULV '' AS

DIREKTE RØRSERVICE AS logo
DIREKTE RØRSERVICE AS
Høyboveien 2 - kun kontor., 0198 Oslo
4.7(337)

Om bedriften

DIREKTE RØRSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Asker, Aurskog-Høland, med 4.74 av 5 stjerner fra 337 oppdragsgivere.

Les erfaringer med DIREKTE RØRSERVICE AS

URBANA FASADE AS logo
URBANA FASADE AS
Bjerregaardsgate 10, 0172 Oslo
4.7(291)

Om bedriften

URBANA FASADE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.70 av 5 stjerner fra 291 oppdragsgivere.

Les erfaringer med URBANA FASADE AS

Om bedriften

KRISTIANSAND ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Risør, Grimstad, Gjerstad, med 4.72 av 5 stjerner fra 250 oppdragsgivere.

Les erfaringer med KRISTIANSAND ELEKTRO AS

Vis flere selskaper

Siste snekker-oppdrag på Mittanbud

Inngangsparti sokkel etg

8226STRAUMEN

Ønsker å ha utført følgende jobber: 1) Jeg har kjøpt inn gulvbelegg på rull og varmekabler til gang i sokkel etg. Jeg kan legge varmekablene selv, men ønsker at noen med erfaring støyper opp nytt gulv og legger på gulvbelegget. Om jeg ikke tar helt feil er gulvet ca 13 kvm. 2) Jeg ønsker å bytte panelet på veggene med helt enkle, billige hvite plater/panel. Om jeg husker rett er takhøyden ca 240cm. Lister rundt 5 dører og en døråpning (uten dør) må også påregnes. 3) Jeg ønsker også å "tette igjen" trappa mellom trinnene og fra undersiden. Trappa svinger 180 grader og går opp 1 etg. Spesifiser gjerne pris for hver av de 3 punktene ovenfor og en totalpris for alt.

Oppussing

1598MOSS

Soverom 7 m2. Male taket, vegger og legge laminatgulv , skifte dør.

Vanntett putekasse

1338SANDVIKA

hei! Jeg har nettopp kjøpt nye utemøbler med 6 store puter og 7 ryggeputer. Jeg tenker å bygge en slags oppbevaringskasse for putene ute på terassen. Oppbevaringsboks må være vanntett siden den er ute og står under regn, snø. Toppplate av kassen burde kunne brukes også for servering. Husvegget kan brukes som ene side av kassen. Mål på ønsket kasse: bredde 140 cm, dybde 95 cm, höyde 75 cm.

Reparere ødelagt ute sittebenk, beise bordet og de to benkene

0776OSLO

Dette er utemøbler som trenger å beises. Den ene sittebenken må repareres, nye planker ?

Hull i gipsvegg

0958OSLO

Det er laget hull i gipsvegger pga dørklinke som har gått igjennom. Hull ca 10x10 cm.

Bygging av redskapsbod med port

7088HEIMDAL

Hei. Jeg har ei redskapsbod med port som jeg trenger litt hjelp til. Plate og 1,5 vegg er allerede støpt, resten skal bygges i tre. Redskapsboden er på ca 18 kvadratmeter. Prosjektet er på Heimdal. Er dette noe du/dere kan være interessert i?Siste evalueringer av snekkere
Lister, maling, sparkel

Kjempefornøyd:)

Mai 2024
M

Mehr-Un-Nisa om ARON BYGG AS

Oppegård
Montere verandadør

Bra arbeid, til god pris. Jobbet effektivt og ryddet veldig bra etter seg da de var ferdige. Anbefales.

Mai 2024
B

Børge om BK Bygg Bartlomiej Kubik

Trondheim
2 stk nye Le vegger

Flott arbeid utført av PWS Bygg, gjennomført innenfor avtalt periode, og ryddet pent opp etter seg :-)

Mai 2024
K

Knut Erik om Pws Bygg AS

Østerås
Henge opp speilskap på bad

Vi er kjempefornøyd. Jobben ble proff og raskt utført til rimelig pris. Presis og effektiv!

Mai 2024
H

Hildi om Prosnekker Dabrowski

Oslo
Bygge ut av veranda, lage platt nedenfor huset og

Snekkeren som utførte jobben med å bygge ny verandaen. Men han overhold ikke avtalene med å komme å sette inn 2 dører som var avtalen at han skulle gjøre i september oktober 2023 han notert det ned men ikke noe telefon om at han ikke kom

Mai 2024
S

Svein Arne om RUSTAD GÅRD AS

Kongsvinger
Nytt kjøkken

Kan absolutt anbefale Stokland. Meget god gjennomføring, ryddig kommunikasjon og profesjonalitet hele veien. 10/10

Mai 2024
R

Richard om STOKLAND

Bodø
Bygge ny platting på ca 50 kvadrat

Veldig bra utført jobb! Utrolig dyktig og godt arbeid. Kan virkelig anbefale mjølner eiendomsutvikling!

Mai 2024
A

Andreas om Mjølner Eiendomsutvikling AS

Sande i Vestfold
Gipsing Sparkling og Maling

Fantastisk arbeid, lekker finish med god kommunikasjon underveis. Gipset sparklet og malet ca 60 kvm. Veldig lett å prate med og veldig flink til å huske detaljer som vi var opptatt av. Møtte til riktig tid og jobbet flittig hele veien, anbefales på det sterkeste!

Mai 2024
G

Glenn Ivar Ustad om Victory Bygg Nowak

Laksevåg
Bytte vindskier og dekkbord på hus og garasje

Topp arbeid og veldig hyggelig folk. Vil absolutt anbefale Eive til andre.

Mai 2024
J

Johan om EIVE AS

Moss
Bygge trapp og terrasse

Godt utført arbeid med pålitelig arbeiskraft til avtalt pris.

Mai 2024
T

Trine om KATO BYGG SERVICE AS

Rådal
Oppheng av hylle på lettvegg

Raskt og godt utført. Enkel jobb, oppheng av liten hylle

Mai 2024
C

Charlotte om Akw Drift AS

Oslo
Bytte kledning og vinduer

Dirk viser stor faglig dyktighet og finner gode løsninger. Alle 3 som har utført jobben hos meg har service i stjerneklasse og er flinke håndtverkere. Anbefales og er velkommen tilbake.

Mai 2024
K

Knut Olav Mo om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

Nedenes
Ramme inn terrasse med netting

Jobben ble gjennomført etter planen, var veldig lett å kommunisere med. Fornøyd :)

Mai 2024
A

Anne om Viktor Sørum

Oslo
Levegg 220cm x 180cm

Bygg Tom Navarro fullførte jobben akkurat som ønsket, og med god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Anbefales!

Mai 2024
J

Johanne om BYGG TOM NAVARRO

Oslo
Feierstige og brannstige

Godt gjennomført jobb. Kom raskt på befaring og kommunikasjonen underveis gikk smidig.

Mai 2024
P

Petter Aulid om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Heimdal
Bygge sovealkove med lagring under i lite rom inn fra stue

Veldig god pris på svært godt utført arbeid. Svært ryddig og god kommunikasjon underveis og arbeidet kunne starte opp og gjennomføres veldig raskt. Veldig profesjonell i alle ledd og er veldig fornøyd med resultatet. Høy kvalitet og svært profesjonell gjennomføring. Anbefales på det sterkeste.

Mai 2024
B

Bente Blanche om Byggmester Grindeland AS

Bergen
Bytte stuevinduer og terrasse dører. Nye vegger i stue.

Bytte av stuevinduer og terrassedører. Ny gips i stue. Listing. Tilbudet godt satt opp, ryddig og relativt lett å følge opp endringer og betaling. Noen misforståelser og manglende kommunikasjon underveis, men det ble stort sett rettet opp i. Godt fornøyd med gipsing og skifte av vinduer & dører. Avfall etter jobben ble liggende litt for lenge før det ble hentet. At de som hentet avfallet også la igjen mange sneiper etter seg var noe vi ikke satte pris på. Listingen er vi også middels fornøyde med. Uforsiktighet førte til enkelte skader på nypussede / nymalte vegger. Noen løsninger føler vi også vi skulle ha blitt rådført med før utførelse. Men alt i alt BRA fornøyd ! Bruker de gjerne igjen.

Mai 2024
J

Johnny om Utbjoa Bygg as

Stavanger
Bytte vindskier og dekkbord

Veldig fornøyd med arbeidets utførelse og kommunikasjonen underveis. Anbefales på det sterkeste!

Mai 2024
K

Kristian om Schie Byggservice og - Forvaltning

Skjervøy
Utvidelse av eksisterende kjellervindu, til godkjent rømningsvei

Fornøyd med utført arbeide.

Mai 2024
R

Roger Gran om GALIK BYGG AS

Tønsberg
Utskifting rekkverk på veranda (Jar, Bærum)

Bra på pris, kom som avtalt, gjorde en god jobb og ryddet opp etter seg. Så alt i alt en bra opplevelse!

Mai 2024
N

Natalja om K3 MONTASJE AS

Bergen
Henge opp veggfeste for tv på gipsvegg

EMVO har gjort 2 jobber for meg de siste månedene, begge utført godt, på kort varsel og til en god pris. Jeg vet hvem jeg skal kontakte neste gang ogaå - anbefales :)

Mai 2024
M

Martin om EMVO BYGG AS

Bergen
Inngang utvidelse og trapp_i Tre

Built entrance extension with stair in wood and roof. Job done was very good. Thanks.

Mai 2024
R

Ramkumar om WD Aquarius AS

Sandnes
Bytte vindu og etablere nytt rom

Bra

Mai 2024
T

Thomas om AM Betongsaging AS

Oslo
Bygge levegg

Pent arbeid. Raskt gjennomført og til avtalt pris. Hyggelig håndverker.

Mai 2024
R

Robin om SNEKKERMESTER LEVENTE TAIZS

Oslo

Hvordan velge riktig snekker


 • Den enkleste måten å finne den rette snekker, er å innhente flere tilbud og sammenligne dem. Bruk en tjeneste som Mittanbud og legg ut jobben, og svar på tilbudene du liker best.

 • Du bør invitere relevante snekkerbedrifter på befaring før du godkjenner et tilbud. Snakk med flere bedrifter om mulige løsninger for prosjektet ditt, og ta i mot tips og råd under befaringen.

 • Når du skal velge snekkerfirma, er det viktig å undersøke tidligere kunders vurderinger av arbeidet bedriften har gjort. Les gjennom snekkeren sine evalueringer, så får du et godt innblikk i hvordan de jobber og utfører prosjekter. På Mittanbud finner du evalueringer fra tidligere jobber på snekkeren sin profilside. Du bør også sjekke bedriftens økonomi. Dette kan du finne informasjon om på for eksempel proff.no eller purehelp.no. Vi anbefaler også at du alltid skriver en evaluering av håndverkeren etter at jobben er utført. Da hjelper du både bedriften og fremtidige kunder.

 • Alle seriøse håndverkere vil be om å få skrive kontrakt med kunden for prosjektet som skal utføres. Mittanbud har en egen håndverkerkontrakt som du kan benytte. Hvis du er usikker på hva en kontrakt skal inneholde, kan du lese mer om det hos for eksempel Forbrukerrådet.

 • Du bør alltid innhente flere tilbud fra ulike snekkerfirma som du kan sammenligne. Se gjennom tilbudet du har mottatt sammen med snekkeren, og sjekk at alt du har bedt om og snakket om på befaring er inkludert. Om du legger ut jobben på Mittanbud, kan du få flere tilbud og enkelt sammenligne dem.

 • Du bør alltid betale hvitt når du kjøper snekkertjenester. Betaler du svart kan du miste garanti og reklamasjonsrett på arbeidet, og om det oppstår problemer kan forsikringsselskapet ditt nekte å betale for eventuelle skader. Husk derfor å skrive kontrakt, betale hvitt og aldri betale på forskudd.

Publisert 30. jan. 2023, 11:18

Oppdatert 29. mai 2024, 10:53

Hva koster en snekker?

Gjennomsnittlig timespris (ink. MVA.) for snekkere på Mittanbud:

kr 600 - kr 1 000

Gjennomsnittlig totalpris for snekkeroppdrag lagt ut på Mittanbud:

kr 30 000