Skal du legge nytt gulv?

Planlegger du å legge nytt gulv, eller fornye det du allerede har? Uansett om du skal legge parkett, avrette eller slipe gulvet kan du få hjelp av dyktige håndverkere på Mittanbud.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge nytt gulv?

Planlegger du å legge nytt gulv, eller fornye det du allerede har? Uansett om du skal legge parkett, avrette eller slipe gulvet kan du få hjelp av dyktige håndverkere på Mittanbud.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Hva koster det å legge nytt gulv?

Prisen for et nytt gulv varierer avhengig av hva slags materiale du velger, hvor krevende det er å legge det og hvor omfattende det er å rive opp det du allerede har. De rimeligste gulvtypene som er enkle å legge pleier å koste rundt 150 til 200 kroner per kvadratmeter.


Ønsker du å legge parkett vil det som regel koste minimum 400 kroner per kvadratmeter for de rimeligste parkettypene. Om gulvet i tillegg krever avretting eller det er krevende å rive det gamle gulvet vil prisen bli høyere.
Omfang og kompleksitet

Omfanget og kompleksiteten på prosjektet avhenger av hva slags gulv du allerede har, om du skal legge nytt,  om du skal slipe gulvet eller om du må avrette gulvet. Hvilket materiale du velger har også betydning for prisen og utførelsen av prosjektet.


Størrelsen på området du skal dekke med nytt gulv vil ha innvirkning på prisen. Om du planlegger å dekke et større område vil materialprisen naturlig nok være høyere, men det er som regel ikke stor forskjell i prisen for selve arbeidet. Det kan derfor lønne seg å ta flere gulv samtidig når du først ansetter en gulvlegger.


Om du skal rive det gamle gulvet vil dette også påvirke totalprisen på prosjektet. Ofte kan dette være enkelt å gjøre selv, og her kan du også spare en del. Er det derimot et krevende gulv å fjerne, så bør du vurdere å få profesjonell hjelp av en snekker eller gulvlegger for å unngå skader eller forsinkelser i prosjektet.
Håndverkere

Når du skal legge nytt gulv er det lurt å bruke dyktige fagfolk slik at jobben blir utført presist og pent. Noe av forarbeidet er det mulig å utføre selv, som for eksempel riving av det gamle gulvet. Selve gulvleggingen er det derimot lurt å overlate til profesjonelle, da det er spesielt viktig å være nøyaktig når du skal legge gulv.


For å legge nytt gulv bør du ansette enten en gulvlegger eller en snekker som har erfaring med gulvlegging. De vil også kunne gi rådgivning i materialvalg og utføre forarbeidet som trengs før det nye gulvet kan legges.


Om du ønsker å male gulv vil du trenge en maler, og om du planlegger å støpe gulv kan det være aktuelt å ansette en murer. Har du tenkt til å legge elektriske varmekabler i gulvet vil du også ha behov for en elektriker.
Dette kan øke prisen på prosjektet

Det er store variasjoner i pris for legging av gulv, fordi det er mange ulike faktorer som påvirker prisen.


Vanlige prisdrivere er:

 • Materialvalg
 • Mange ulike vinkler og hjørner på gulvet
 • Avretting av gulv
 • Riving av gammelt gulv
 • Lyddempende gulv
 • VarmekablerAvretting av gulv


Det er viktig at gulvet er helt rett før du legger nytt. Dette er spesielt viktig om du skal legge parkett. Hovedregelen er at innenfor en meter radius kan det være pluss/minus to millimeter avvik.


Du kan sjekke om gulvet er rett ved å bruke et rettholt, dette er en forlengelse av et vater. Om du er usikker på hvordan du skal gjøre dette vil gulvleggeren eller snekkeren kunne hjelpe deg.


Det er vanlig å bruke avrettingsmasse når du skal rette opp gulvet. Dette helles utover i et lag på 5-60 millimeter, avhengig av hvor ujevnt gulvet er. Du kan i tillegg bruke avrettingsmassen til å legge inn varmekabler eller rør til vannbåren varme i gulvet. Dette kan du få god hjelp til av dyktige fagfolk.
Pris for avretting av gulv


Det er som regel ikke så dyrt å rette opp gulvet. Det er viktig at du bruker avrettingsmasse av god kvalitet som er tilpasset underlaget det skal brukes på. Du kan få hjelp til å kjøpe riktig type av håndverkeren du ansetter eller der du kjøper avrettingsmassen.


Hovedkostnaden ved avretting av gulvet er arbeidet som skal utføres. Det er viktig at du bruker dyktige fagfolk til denne jobben hvis du ikke har kompetanse til å gjøre dette selv. Godt forarbeid er nemlig det viktigste du gjør ved legging av gulv.


Om du legger parkett på skjevt underlag risikerer du unødvendig slitasje, knirking og i verste fall sprekker i parketten. En gulvlegger eller snekker som legger gulv på en dårlig utført avretting kan ikke ta ansvar for eventuelle feil eller skader på det skjeve gulvet senere.


Prisen for å rette opp gulv varierer etter hvor tykt lag med avrettingsmasse som skal legges, hvor stort areal gulvet er og hva slags underlag det skal legges på. Avretting av et betonggulv på 30 kvadratmeter koster omtrent 30 000 kroner.


håndverker som legger fiskebensgulv

Fiskeben er en populær og klassisk måte å legge gulv på.Slipe tregulv


Om tregulvet ditt er av god kvalitet, men har fått mange riper eller blitt stygg i lakken kan det være aktuelt å slipe gulvet. Dette er rimeligere enn å legge nytt, og kan bli minst like fint. Spesielt i eldre hus med gamle, men fine gulv er sliping et svært godt alternativ. I tillegg kan du polere med treolje om du ønsker en ny farge eller nyanse. Til slutt er det vanlig å lakke gulvet for å beskytte treet mot fremtidig slitasje.


Gulvsliping trenger ikke være så omfattende som mange tror, og som regel tar hele prosessen rundt 48 timer, avhengig av størrelsen på prosjektet. Hvis du bruker flinke håndverkere er du sikker på at jobben blir gjort grundig og at du får et vakkert og varig resultat.


Det er også mulig å slipe parkett, og de fleste parkettyper har et såkalt slitesjikt. Dette er toppsjiktet i parketten som består av heltre, og er som regel rundt 4 millimeter tykt. Vær oppmerksom på at det er noen typer som ikke er egnet for sliping. Dette kan håndverkeren hjelpe deg med å undersøke før du går i gang med parkettsliping.
Hvor mye koster det å slipe gulv?


Pris for å slipe og behandle gulv ligger på mellom 20 000 til 50 000 kroner for et gulv på mellom 20 til 80 kvadratmeter. Prisen for gulvsliping varierer etter hvor stort område som skal slipes, om du har dørterskler, trapper eller annet som også skal slipes og hva slags etterbehandling du ønsker på gulvet.
Varmekabler i gulv


Om du skal legge nytt gulv kan det være lurt å legge inn varmekabler samtidig. Varmekabler er en effektiv måte å varme opp boligen på, og gir jevn varme og ekstra komfort innendørs. Selv om det er spesielt deilig med varmekabler i de kalde vintermånedene, er det praktisk med varmekabler i kjeller, gang og baderom året rundt. Spesielt på flislagte rom er det behagelig med varme i gulvet, siden fliser føles kalde ved normal romtemperatur.


Når du skal støpe gulv med varmekabler har du flere muligheter å velge i mellom. Elektriske varmekabler er nok det vanligste valget, men det finnes også varmematter eller varmefolie som kan legges under parkett eller annen type gulv. Disse variantene er litt dyrere, men kan være et bedre alternativ for større flater som for eksempel et stuegulv.
Pris for å legge varmekabler


Varmekabler koster rundt 400 kroner per kvadratmeter, mens varmefolie og varmematter koster opp mot 800 kroner per kvadratmeter. Det er lurt legge varmekablene samtidig som du avretter gulvet, fordi du kan støpe varmekablene direkte i avrettingsmassen. For å legge varmekabler i gulvet trenger du en elektriker, slik at du er sikker på at de blir lagt trygt og uten risiko for brann eller støt.En bunke med prøver av ulike gulvtyper i treverk.

Prøver med ulike gulvtyper kan være en lur måte å ta en beslutning på når du skal velge gulvtype.


Ulike typer gulv


Tregulv og parkett

Tregulv og parkett er to av de vanligste gulvtypene i norske hjem. Det er et tidløst og slitesterkt gulv, som i tillegg kan fornyes ved sliping eller etterpolering med olje. Fordelen med parkett fremfor gulv av heltre er at parketten ofte er mer formstabil og tåler forandringer i temperatur og fuktighet bedre.


Gulv av heltre i eik, furu eller lignende tretyper gir et lunt og lyddempende gulv. Fordelen med tregulv i heltre er at det kan legges rett på bjelkelaget, i motsetning til parkett eller laminat som krever et underlag i form av plater eller støpt gulv.


Hvis du skal legge parkett eller tregulv av heltre anbefaler vi at du bruker en gulvlegger eller snekker med erfaring i gulvlegging. Med denne type gulv er det viktig at jobben blir utført nøyaktig for å unngå unødvendig slitasje og sprekker i gulvet. Om du har lyst å legge fiskebensparkett er det spesielt lurt å få hjelp av en gulvlegger siden dette er et mer krevende mønster å legge.
Stein-, flis- og betonggulv

Flis, stein eller betong er populære valg for gulv både ute og inne. De er nærmest vedlikeholdsfrie, enkle å rengjøre og har mange muligheter for variasjon. På rom som er utsatt for mye slitasje, søl eller fuktighet er denne type gulv ideelle, for eksempel vaskerommet, kjellerboden eller inngangen.


Det er viktig å gjøre et godt arbeid fra starten når du skal legge fliser eller naturstein. Spesielt fugingen er det viktig å være nøye med, slik at du får et pent og ryddig uttrykk. Det lønner seg å bruke dyktige håndverkere, da er du sikret et godt resultat som varer lenge.

Les mer om flislegging her


Gulvbelegg: Linoleum, vinyl og epoxy

Gulvbelegg av linoleum, vinyl eller epoxy er rimeligere alternativer som gir fine gulvflater. Noen av fordelene er at det er enkelt å legge gulvbelegg, det kan kombineres med gulvvarme og er nærmest vedlikeholdsfritt. I tillegg er det slitesterkt, holder seg godt over lang tid, og er ofte mer vannavvisende enn tregulv og parkett.


Linoleumsgulv er et populært gulvbelegg i norske hjem og det er denne typen som ofte ligner mest på vanlig parkett. Vinylgulv er noe mykere, og vil derfor lettere få skader eller riper. Gulv av epoxy består av hardplast som helles flytende på underlaget og deretter herder til en hardt og fast gulv. Epoxy har tidligere blitt brukt mest av bedrifter og i industri, men den skinnende overflaten har begynt å bli populær også i hjemmet.


Du får gulvbelegg i de fleste prisklasser, men det er som regel lurt å styre unna de aller billigste alternativene. Hvis du legger litt mer penger i materialet får du det igjen gjennom lengre levetid og et finere gulv.
Gulv utendørs: Balkong, veranda og terrasse

Når du skal legge gulv på balkong, veranda eller terrasse har du mange muligheter. Til balkong og veranda er det vanlig med både støpt gulv, tregulv eller gulvbelegg. På terrassen er det vanlig med terrassebord, men det er også mulig med naturstein, betong eller teppegulv.


Det er med andre ord mange valgmuligheter for gulv utendørs, og det kan være lurt å rådføre seg med fagfolk for å finne ut hvilket hvilket gulv som passer best til ditt uterom.

Les mer om platting og terrasseLes mer om hagearbeid herFinn bedrifter som kan hjelpe deg med å legge nytt gulv
KVIKK PARKETTSLIPERI Jahush Kuka
Høgdaveien 28B, 0680 Oslo
4.9(653)
Topprangert

Om bedriften

KVIKK PARKETTSLIPERI Jahush Kuka har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.88 av 5 stjerner fra 653 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med KVIKK PARKETTSLIPERI Jahush Kuka

EKKO PARKETTSLIPERI Perparim Kuka logo
EKKO PARKETTSLIPERI Perparim Kuka
Nordåssløyfa 6, 1251 Oslo
4.9(311)
Topprangert

Om bedriften

EKKO PARKETTSLIPERI Perparim Kuka har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 4.85 av 5 stjerner fra 311 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med EKKO PARKETTSLIPERI Perparim Kuka

ASKVIG BYGG NILS-CHRISTIAN ASKVIG
Kvednadalen 58, 4353 Klepp stasjon
4.9(211)
Topprangert

Om bedriften

ASKVIG BYGG NILS-CHRISTIAN ASKVIG har utført flere jobber fra Mittanbud i Sandnes, Stavanger, Hå, med 4.87 av 5 stjerner fra 211 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med ASKVIG BYGG NILS-CHRISTIAN ASKVIG

BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI logo
BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI
Trondheim, Oslo, 7045 Trondheim
4.8(329)
Topprangert

Om bedriften

BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.84 av 5 stjerner fra 329 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI

NORGULV '' AS logo
NORGULV '' AS
Bjørgegutua 6, 2054 Mogreina
4.7(1009)

Om bedriften

NORGULV '' AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.67 av 5 stjerner fra 1009 oppdragsgivere.

Les erfaringer med NORGULV '' AS

Vis flere selskaper

Se andre jobber lagt ut på Mittanbud

Bytte parkett i leilighet

1415OPPEGÅRD

Vi ønsker å bytte parkett i ny leilighet. Planen er å bytte i stue/kjøkken, gang og tre soverom (totalt ca 75 kvm). Ønsker gjerne et kostnadsestimat inkl. og eskl. riving av nåværende gulv. På forhånd, tusen takk!

Legging av heltre fiskebeinsparkett inkl. slip og beh. hardvoksolje

0198OSLO

Vi er i prosess med å avrette gulvet i huset og ønsker fastpris tilbud på legging av 100kvm heltre eik fiskebeinsparket inkl. slip og behandling med hardvoksolje. Gulvet limes til betong. Gulvet er 100kvm og plantegning ligger vedlagt. Det er ikke aktuelt med befaring før vi har mottatt prisindikasjon. Oppstart: Tidligst midten av juni Ferdigstillelse: Senest 5. juli

Bytte parkett i stue etter vannskade

0583OSLO

Stua er på ca 43 m2. Parkett byttes over hele, pris ønskes inkludert materialer.

Stall

2283ÅSNES FINNSKOG

Jeg har en påbegynt stall jeg ønsker ferdig raskt. Arbeidet består i å legge ferdig et tregulv. Rommet er ca 4X5,5 kvadrat. Det skal være to lag planker i gulvet. I stallrommet skal det bygges to hestebokser på ca 8 kvadrat pr boks. I boksene skal det ligge et tredje gulvlag, tynne planker som skal være lette å bytte ut. To vegger skal isoleres (jeg har isolasjon). Da det påbegynte gulvet ble lagt var det vinter. Med issmelting har det kommet en glippe på noen cm mellom bakken og gulvstøtter/støttepåler. dette vil jeg ha fikset. Jeg vil også ha fikset en/ny takrenne på ca 4-5 meter. *Under gulvet skal det vøre et rør til vann og regn. Jeg har kjøpt inn mye materialer tiltenkt stallen og vil bruke det meste av dette, vil derfor ha et pristilbud uten materialer. Mvh Heidi (som har hester uten stall så det haster:).

Sliping av tregulv

0573OSLO

Vi ønsker å få slipt og lakkert ca 60 m2 med furugulv i leiligheten. Arealet er fordelt på tre rom, en stue og to soverom. På stua er furugulvet synlig og er slipt en gang tidligere. På soverommene er furugulvet under eikeparkett. Vi ønsker å få en håndverker på befaring for å se på muligheter og diskutere hvor mye dette vil koste.

Slipe og behandle gulv

0595OSLO

Jeg ønsker hjelp til å fjerne et laminatgulv og slipe/behandle det originale tregulvet som ligger under. Størrelsen er ca 30 kvm


Les evalueringer fra andre jobber på Mittanbud
Legge parkett stue og kjøkken

Topp kvalitet, god pris og veldig effektiv ifm. legging av parkett og lister etc. i stue og på kjøkken! Hyggelige folk som er lett å kommunisere med.

Mai 2024
P

Pål om Alt Fikset AS

Oslo
Etablere lister 15 kvm rom

Veldig pålitelig, ryddig og leverte et veldig godt resultat! Benytter gjerne igjen👍🏼

Mai 2024
D

Dag Erik om Kulesza Tjenester

Oslo
Nytt stuegulv

Synes arbeidet ble utført både ryddig og effektivt. Ble ferdig raskere enn forventet, og alt vi ble enige om på forhånd ble innfridd. God og tydelig kommunikasjon. Godt jobbet 😃

Mai 2024
L

Lars Thore om Gulvlegger Demiri

Vinterbro
Gulvsliping 25kvm

Jeg har virkelig aldri vært så fornøyd med håndverkere som jeg var med Kvikk Parkettsliperi. Rask og enkel kommunikasjon, svært presise på tidspunkt og veldig god kvalitet på arbeidet. Trivelige folk også. Anbefales!

Mai 2024
V

Vilde om KVIKK PARKETTSLIPERI Jahush Kuka

Oslo
Legging av 66kvm gulv + fornye gipsvegg

Anbefaler Troll Bygg på det varmeste. Veldig god kommunikasjon med Cristos under hele gjennomføringen, han ga gode råd og tips og kvaliteten på arbeidet var veldig bra. Kommer til bruke Troll Bygg igjen på neste prosjekt.

Mai 2024
A

Alexander H G om Troll Bygg Stamatiou

Eidsnes
Legging av nytt gulv

Communication was efficient. I always got answers to my questions. The job was done also in a very quick and efficient way. I am happy with the results and would recommend this company.

Mai 2024
E

Enmanuel om Tokmakov og Snekkere

Oslo
Legge parkett

Punktlig, høflig, effektiv og bra pris.

Mai 2024
A

Are om VS GULVLEGGER SASNAUSKAS

Kolbjørnsvik
Bytte innerdører og legge laminat

Roger byttet 10 innerdører og la laminat på ca 35 kvd. Vi er superforøyde med kvaliteten på jobben og veldig fornøyd med kommunikasjonen underveis. Anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Mai 2024
L

Leon om BIDTNES-OLSEN SNEKKERTJENESTER

Hagan
Reparere/slippe tregulv

We are very happy with the results and the price of the work, compared to other companies. The apartment was very clean and the communication was easy. I have already recommended them to a colleague.

Mai 2024
L

Laura om NORGULV '' AS

Oslo
Skifte gulv, listing og vanntetting

Bra kvalitet

Mai 2024
P

Persia om Hosseinpanahi Laserfix Byggservice

Oslo
Slipe og lakkere gulv/Evt skifte gulvet. Leilighet på Løren April/Mai. Ønsker tilbud/prisestimat.

Fin pris, fleksible og enkle å forholde seg til. Veldig bra resultat!

Mai 2024
A

Amund om NORGULV '' AS

Oslo
Skifte til nytt gulv, 60 kvm

Strålende fornøyd :) Demiri gjorde en kjempejobb. Profesjonell, ryddig, effektiv og løsningsorientert. Og resultatet ble helt topp. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. I tillegg er han kjempehyggelig og svært serviceminded. Anbefaler han på det sterkeste.

Mai 2024
T

Tom Arild om Gulvlegger Demiri

Oslo
Gulvsliping tregulv

Et flott resultat etter sliping og lakkering på ca 180 kvm gulv. Litt mangel på kommunikasjon ved oppstartsdato som medførte en dag forsinkelse. Ble klint lakk på alle lister men dette ble rettet opp i så fort vi meldte i fra. Veldig fornøyd med resultatet og trivelige folk!

Mai 2024
K

Knut Erik om NORGULV '' AS

Kløfta
Legge parkett i vinterhage

Arbeidet ble utført med fokus på kvalitet og å imøtekomme kundens ønsker.

Mai 2024
K

Kirsten om Ciuciu Sbygg

Stavanger
Rette av høydeforskjell på stuegulv/kjøkkengulv

Anders i Bjelken Bygg AS har god og ryddig kommunikasjon, samt at jobben blir gjort nøyaktig og kvalitetsmessig topp. Hod oss rettet han av et gulv som var lavere enn tilstøtende gulv , han fikk også en ekstrajobb med å fornye svigers sin terrasse, også her er jobben utført med presisjon og kvalitet.

Mai 2024
H

Håvard Aamodt om Bjelken Bygg AS

Fetsund
Legge gulv på 2 soverom!

Meget dyktige folk, og jeg brukte dem for andre gang til å utføre arbeid i min leil! Kom til avtalt tid, god kommunikasjon og flott utført arbeid😀

Mai 2024
M

Maren om Tokmakov og Snekkere

Oslo
Change of floor in big living room

All good!

Mai 2024
M

Marco om DANLID DESIGN AS

Trondheim
Legge parkett og montere gulvlister

Veldig fornøyd. Veldig fint utført arbeid til god pris og avtalt tid. Hjalp oss til og med litt ekstra. God service! Kan anbefales til andre!

Mai 2024
L

Linda om ALT PÅ GOSCINIAK

Sandnes
Legging av 1-stavs eikeparkett

Fjernet gammelt gulv og la nytt Pergogulv i tre etasjer. Meget proff håndverker som jobbet effektivt og ryddig. Veldig god dialog underveis. Anbefales på det sterkeste.

Mai 2024
P

Pål Normann om Gulvlegger Demiri

Kragerø
Skadetakst på knirk i parkett i nybygg

Jeg hadde behov for skadetakst på en knirkete parkett. Kenneth tok oppdraget raskt, møtte presist, og gjorde grundige undersøkelser. Mottok en like grundig or profesjonelt utført rapport i etterkant med tekst og bilder. Kommunikasjonen i etterkant har vært bra med mulighet for justeringer av rapporten, og jeg er veldig fornøyd med utførelsen. Kan anbefale CENTER TAKST & PROSJEKT AS på det sterkeste.

Mai 2024
J

Jakob om CENTER TAKST & PROSJEKT AS

Oslo
Renovering av lägenhet

Renovering av lägenhet; ny planlösning, nytt golv och nytt kök. Valde Østlandet bygg og renovering då de gav ett professionellt intryck från början. Uppdraget var total renovering av mindre lägenhet; ny planlösning, riva och sätta upp nytt kök, riva väggar och sätta upp lättvägg, spackling av vägg, lägga nytt golv och större arbete för både elektriker och rörläggare. ØOR tog hand om allt, koordinerade elektriker och rörläggare, köpte in allt material (exl kök). Noga och professionellt genomfört, jag är väldigt nöjd med resultatet. Väldigt god kommunikation genom hela arbetet, fick god hjälp och tips på lösningar genom hela processen. Höll avtalad tid. Jag kan verkligen rekommendera ØOR.

Mai 2024
M

Mariell om ØSTLANDET BYGG OG RENOVERING AS

Oslo
Rette og legge gulv. Maling.

Fantastisk og profesjonelt utført sparkling og maling, samt veldig god kommunikasjon underveis. Jeg er svært fornøyd med hele jobben. Pålitelig og effektivt arbeid. Jeg anbefaler Celtic på det sterkeste.

Mai 2024
T

Tonje Bye om Maling, Tapetsering og Sparkling AV Cekic

Sandnes
Legg laminatgulv.

De er hyggelige og Kommunikasjon går bra til de får jobben og så klart til de får betalt. Jobben ble gjort med en god del forsinkelse - siden de avtaler å komme tidlig men ikke kommer før langt ut på ettermiddag/kveld. Det er en del ting som står igjen og de skulle ha kommet tilbake (jeg kontakter og de sier de skal kontakte meg igjen) dette skjer ikke! I tillegg om jeg hadde ventet for at de skulle ta med seg søppel som var avtalt- hadde den søpla vært stående her fortsatt. Så jeg håper på at etter den evalueringen de kommer og tar de siste del igjen av jobben.

Mai 2024
A

Ana Paula om Øst Bygg & Betong AS

Svelvik
Renovering av 40 m2 gulv: parkett + fliser

Proff Rehab AS gjorde en flott jobb med å renovere stue, gang og soverom i leiligheten min. Arbeidet involverte fjerning og legging av parkett, gulvlister, og også fliser i gang, i tillegg til flekksparkling og maling. Arbeidet ble utført som avtalt, og de var hele tiden opptatt av et pent sluttresultat. Hyggelige og ryddige i kommunikasjonen var de også. Jeg er fornøyd med resultatet.

Mai 2024
D

David Skålid om Proff Rehab AS

Oslo

Publisert 01. feb. 2023, 15:26

Oppdatert 21. mars 2024, 15:00