Trenger du en snekker i Drammen?

Skal du i gang med et bygge- eller oppussingsprosjekt i Drammen og har behov for en snekker? Legg ut jobben på Mittanbud, og vi hjelper deg med å komme i kontakt med dyktige og kvalitetssikrede snekkere i Drammen og omegn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en snekker i Drammen?

Skal du i gang med et bygge- eller oppussingsprosjekt i Drammen og har behov for en snekker? Legg ut jobben på Mittanbud, og vi hjelper deg med å komme i kontakt med dyktige og kvalitetssikrede snekkere i Drammen og omegn!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Tenk over dette før du velger snekker

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en snekker i Drammen. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en detaljert prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til snekkeren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og snekkeren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.


I tråd med dette er det også viktig å velge en snekker du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en snekker som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.


Finn dyktige snekkere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du snekkeren som passer best for ditt prosjekt!


Et godt tips er å skrive kontrakt med bedriften. Da er du trygg hvis noe uventet skulle skje.

Se snekkerbedrifter i Drammen på Mittanbud
MBH NORGE QOSHKU logo
MBH NORGE QOSHKU
Enebakkveien 162, 0680 Oslo
4.9(186)
Topprangert

Om bedriften

MBH NORGE QOSHKU har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.90 av 5 stjerner fra 186 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med MBH NORGE QOSHKU

DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL logo
DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL
Teisenveien 3B, 0664 Oslo
4.9(157)
Topprangert

Om bedriften

DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Bærum, Drammen, med 4.93 av 5 stjerner fra 157 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL

SNEKKER OG TØMRER AS logo
SNEKKER OG TØMRER AS
Enebakkveien 1C, 1825 Tomter, 1825 Tomter
4.8(217)

Om bedriften

SNEKKER OG TØMRER AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Halden, Moss, Sarpsborg, med 4.75 av 5 stjerner fra 217 oppdragsgivere.

Les erfaringer med SNEKKER OG TØMRER AS

Welhaven Rør og Elektro AS logo
Welhaven Rør og Elektro AS
Kjennergrinda 2, 3420 Lierskogen
4.8(182)
Topprangert

Om bedriften

Welhaven Rør og Elektro AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bærum, Asker, Oslo kommune, med 4.83 av 5 stjerner fra 182 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Welhaven Rør og Elektro AS

Om bedriften

NORGULV '' AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.67 av 5 stjerner fra 989 oppdragsgivere.

Les erfaringer med NORGULV '' AS

Vis flere selskaper

Se andre snekkeroppdrag i Drammen på Mittanbud:

Soverom

3055KROKSTADELVA

Deler av stue skal bygges om til soverom, peis som skal rives. 2 store vinduer fast karm byttes til mindre vinduer med topp sving. Send meg gjerne sms, så tar jeg kontakt

Innramming av vaskemaskin og tørketrommel

3048DRAMMEN

En liten jobb på vaskerommet vårt :-) Montere to dekksider til vegg, skru fast benkeplate i dekksidene og i veggen med medfølgende festemateriell. Veggen er av gips, men det er både vann og elektrisitetføringer i denne så det er viktig at dette blir tatt hensyn til ved montering. Alt står klart til å utføre jobben så snarlig som mulig😊

Bygge hus/beskyttelse rundt varmpumpe

3048DRAMMEN

Utendørs del av varmepumpe er ganske utsatt for vær og vind, og derfor hadde det vært fint med tak og kanskje noe beskyttelse.

Liten skade på nytt parkettgulv

3048DRAMMEN

Liten skade/hakk og enkle slepemerker på nytt parkettgulv i forbindelse med flytting. Trenger hjelp omgående.

Montering av nytt speilskap på badet

3034DRAMMEN

Behov for fjerning av speil og installering av nytt speilskap på badet.

Søppelskur

3043DRAMMEN

Boligsameie med fire boenheter ønsker enkelt søppelskur (tre vegger og tak) til totalt fem søppelkasser fra RfD (herunder 1 x papir som er bred). Det kan, avhengig av pris, være aktuelt med en enkel, liten redskapsbod i tilknytning til søppelskuret.Les andres evalueringer av snekkere på Mittanbud:
Montering av 8 vinduer

Jeg kan på det varmeste anbefale dette firmaet! Oppgaven var å demontere 8 vinduer og montere nye. Jeg hadde bommet litt på mål ifht vinduer jeg hadde kjøpt inn og det dukket opp overraskelser underveis, men dette løste de på strak arm. De la ut tepper på alle gulv der de skulle gå, de ryddet og støvsugde etter hver dag og de ryddet alt da jobben var ferdig. Selve arbeidet med listverk, foringer etc var meget pent og fagmessig utført.

April 2024
D

Dagfinn om Krzysztof Niedzwiecki

Svelvik
Gulvlegging, listing, gips og div snekkerarbeid

Effektive og dyktige håndverkere

April 2024
K

Katrine om VK Bygg Mal AS

Drammen
Montere sokkel til kjøkkenet

Effektiv, profesjonelt og rask kommunikasjon. Veldig fornøyd! Anbefales

April 2024
H

Hannah om Tre Bygg Bielik

Drammen
Oppussing av to soverom og et kontor (ink. riving, gipsing, maling osv.)

Perfekt resultat og bedre enn forventet. Raske og ryddige!

Mars 2024
M

Marius om PERFEKT BYGG SZCZEPAN PIOTR TRYBA

Drammen
Lettvegg og dør

Satt opp liten lettvegg og dør. God kommunikasjon underveis. Pris som avtalt. Gode løsninger. Fornøyd med arbeidet.

Mars 2024
A

Anna om STRØMSØ BYGG OG VEDLIKEHOLD PATRICK JOHN HILL

Bodø
Bytte benkeplate

Veldig fornøyd med Mario. Meget pent arbeid. Behøver jeg snekker igjen , blir det Mario.

Mars 2024
P

Per Arne om Mario Møbler

Drammen
Vaskerom

Fikset uferdig/"stygt" vaskerom hos meg. Jeg er veldig godt fornøyd med Tre Bygg Bielik. Var pålitelig,punktlig,lett å samarbeide med,hyggelig og god fastavtale Jeg anbefaler firmaet

Mars 2024
H

Hjørdis Elisabeth om Tre Bygg Bielik

Skotterud
Nytt inngangsparti / vindfang

Valgte Bad og Bygg Drammen AS til å bygge tilbygg, vindfang, på ca. 7m2. Jeg er byggeingeniør og kontrollerte arbeidet de gjorde nøye, må si at de utført en fantastisk jobb. Har ingenting å klage på. De utførte jobben effektivt til avtalt tid og avtalt pris, og til kvalitet over prisen. Virkelig profesjonelt utført etter standard fra A til Å. Alt fra fundament til fasade, flis legging, taktekking, beslag, Sparkling og maling. Ser ut som Sparkling og maling er utført av kunstner. Meget fornøyd, har anbefalt dette firma til bla. mine foreldre som skal pusse opp.

Mars 2024
K

Karzan om Bad og Bygg Drammen AS

Drammen
Montering af plafonder og pendel i tak

Super service

Mars 2024
L

Lars om Kalkan Bygg

Drammen
Pusse opp bod og inngangsparti

Bad og Bygg Drammen ble hyret inn for å pusse opp gang, bod og inngangsparti. Etter at arbeidet ble satt i gang ble det funnet ut at omfanget var større, da det var råteskade og andre forhold som ikke var like synlig på befaringstidspunkt. De kom kjapt med et nytt tilbud som vi ble enige om. Svært flinke ansatte i bedriften som tok ansvar for sin jobb. Det var i noen tilfeller litt mange personer å forholde seg til slik at info fra oss til håndverkerne ikke nådde helt frem til den som faktisk utførte arbeidet. Men bedriften har ryddet opp i det som ble misforstått og vi står igjen som fornøyde kunder av Bad og Bygg Drammen. Kommer til å bruke de igjen når vi setter i gang med nye prosjekt.

Mars 2024
S

Salahuddin om Bad og Bygg Drammen AS

Drammen
Bygge etasje over støpte garasjevegger

M&K-bygg har oppført et tilbygg bestående av garasje og en etasje over dette. Etter noe forsinkelse på først anslått oppstart ble arbeidet utført meget raskt og effektivt. Da det oppsto en mindre utfordring med en eksisterende luftekanal var M&K-bygg veldig behjelpelige og løste dette raskt. Byggeplassen ble skikkelig ryddet etter arbeidet var utført. Kommunikasjon under byggeprosessen var god. Ut fra det jeg kan vurdere er det bra kvalitet på jobben som er utført, og jobben ble gjort til en lavere pris enn det andre firmaet jeg hadde på anbud. Anbefales.

Mars 2024
A

Andreas om M&K BYGG AS

Drammen
Etterisolasjon av innervegger

Jeg er svært godt fornøyd med resultatet og prosessen i det arbeidet som Tømrermester Bjørn Martin Bamrud AS utførte for meg. Jeg valgte Bamrud på bakgrunn av tre forhold. Det ene var mitt inntrykk etter den hyggelige befaringen, hvor Bjørn Martin kom med gode løsningsforslag og vurderinger. Det andre var på bakgrunn av firmaets dokumenterte kvalifikasjoner, bl.a sentral godkjenning, mesterbrev mv. Det tredje var en svært god pris for arbeidet. Selve gjennomføringen var svært ryddig, god kommunikasjon gjennom hele prosessen, og leveransen var helt i tråd med inngått kontrakt. Jeg kan trygt anbefale dette firmaet, og kommer til å bruke dem igjen hvis jeg skal få utført noe annet tømrerarbeid.

Mars 2024
C

Christer om Tømrermester Bjørn Martin Bamrud AS

Drammen
Legge gulv og bygge en sovealkove

Lagt nytt gulv i hele leiligheten lister, sovealkove med skyvedør. Ferdig sparklet til maling. Spesialbygget en loftseng med liten trapp til barnerom, samt montering av loftseng til tilpasset alkove. Holdt alle avtaler og funnet kreative, tidsbesparende og rimelige løsninger av kvalitet for «min visjon» hele veien. Satt meg i kontakt med pålitelige håndverkere av andre yrkesgrupper som rørlegger og elektriker for andre små prosjekter. Leter ikke etter «go to guy» lenger.

Mars 2024
T

Tine om STRØMSØ BYGG OG VEDLIKEHOLD PATRICK JOHN HILL

Oslo
skjerv ytterdør

Hyggelig kar som er hjelpsom og hyggelig. Holder avtaler som avtalt.

Feb. 2024
A

Ahmet om Roofs BY Zaharie

Mjøndalen
Blende ytterdør

Bra jobb. Hyggelig og professionel. Enkel å ha med å gjøre. Tilpasningsdyktig med endringer

Feb. 2024
J

Jacob om OSM BYGG AS

Oslo
Statiker/tømrer - åpning i bærevegg

Bra håndverk. Profesjonelt utført. Mangelfull gjennomføring av søknadsprosess med kommunen.

Feb. 2024
E

Eirik om M&K BYGG AS

Drammen
Gjøre om loft til kaldloft

Effektive og ryddige.

Feb. 2024
H

Helge om LIE BYGG & EIENDOM AS

Drammen
Legge bordkledning

Veldig fornøyd med oppdraget og kommunikasjonen. 2snekkere utførte oppdraget på en dag ! Rask og effektiv og fint utført!

Feb. 2024
R

Rita Elin om SB Viken AS

Mjøndalen
Ventil i yttervegg

Kjapp respons, effektivt og pent utført arbeide

Feb. 2024
K

Kristoffer Andreas om TØMRER ANDERS GULBRANDSEN

Drammen
Snekker

Jeg har ikke Ord til å beskrive hvor flink, han er. Han bygger mitt drømmer Cafe fra begynnelsen. Han er veldig veldig snill, ærlig gutt. Han er veldig raskt. Han bygger, frontdisk, langt sitterbenker, hjørne benken, vegghylle, osv. JEg er så imponert over hvor flink han er. Han spurte meg ikke om høy pris. JEg er takknemlig for det. Tusen millioner takk Kristoffer. Takk for alt. Takk for ærlighet. Du er hjertelig velkommen innom Cafe. Takk for at du alltid svar raskt på mail også på telefon. Alle som kom innom på cafe, de alltid sier at, det er vakker Cafe.

Feb. 2024
N

Nadee om UTESNEKKERN TØFTUM

Drammen
Lister og maling

De satte opp noen lister på kjøkkenet og rundt et vindu. Vinduet var litt krevende å legge lister rundt, men de gjorde en god jobb. Veldig fornøyd :)

Jan. 2024
C

Camilla om VESTFJORDEN TØMRERLAG AS

Sandnes
Hjelp til bestilling og installering av takvinduer

Veldig hyggelige og flinke, kom til avtalt tid og gjore jobben raskt og effektivt. Ryddet opp "byggeplassen" etter seg og tok med seg avfallet. Utførte jobben til en bra pris med ryddig og oversiktlig tilbud og faktura, anbefales! 👍

Jan. 2024
H

Hans Petter om Bygg og Fix AS

Solbergelva
Montering av katteluke

Kom til avtalt tid, nøyaktig utført og ryddet veldig bra opp etter seg. Hyggelig og effektiv. Kan anbefales👍🏼

Jan. 2024
M

Marielle Lae om Seli Viken Tak og Bygg AS

Drammen
Sette opp spilevegg

Gjorde en god jobb. Fornøyd med resultatet.

Jan. 2024
V

Vinh Ngoc om Tre Bygg Bielik

Lier

Publisert 06. feb. 2023, 11:59

Oppdatert 26. mars 2024, 12:05