Snekker i Tromsø

Skal du i gang med et prosjekt som krever hjelp av en snekker i Tromsø? Beskriv jobben og legg den ut på Mittanbud, så vil dyktige snekkere i Tromsø og omegn konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Snekker i Tromsø

Skal du i gang med et prosjekt som krever hjelp av en snekker i Tromsø? Beskriv jobben og legg den ut på Mittanbud, så vil dyktige snekkere i Tromsø og omegn konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte snekkere i Tromsø

Om bedriften

HPH SERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Tromsø, Karlsøy, med 4.97 av 5 stjerner fra 30 oppdragsgivere.

Les erfaringer med HPH SERVICE AS

ARCTIC VEDLIKEHOLD AS logo
ARCTIC VEDLIKEHOLD AS
Olsborgveien 19, 9321 Moen
5.0(27)
Topprangert

Om bedriften

ARCTIC VEDLIKEHOLD AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bardu, Målselv, Sørreisa, med 5.00 av 5 stjerner fra 27 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med ARCTIC VEDLIKEHOLD AS

SANRIV AS logo
SANRIV AS
4.9(35)
Topprangert

Om bedriften

SANRIV AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 4.89 av 5 stjerner fra 35 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med SANRIV AS

Aktiv-Partner AS logo
Aktiv-Partner AS
Åslandvegen 24, 9105 Kvaløya
4.7(114)

Om bedriften

Aktiv-Partner AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Balsfjord, Bardu, Senja, med 4.74 av 5 stjerner fra 114 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Aktiv-Partner AS

MORITZ AS logo
MORITZ AS
Bontelabo 8, 5020 Bergen
4.7(101)

Om bedriften

MORITZ AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bergen, Etne, Sveio, med 4.67 av 5 stjerner fra 101 oppdragsgivere.

Les erfaringer med MORITZ AS

Vis flere selskaper


Hva er viktig for å velge riktig snekker til jobben?

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en snekker. Først og fremst burde du på forhånd lage en god beskrivelse av hva slags arbeidet du ønsker å få utført, alternativt hva du ønsker å få på plass.Er det en lettvegg? Hvor mange lengdemeter, og hvor høyt er det til taket? Er taket skrått? Eller en plassbygd garderobe? Hvor dyp er den, hvor høy, hvor bred? Har du et foretrukket materialvalg? Ved å ha en mest mulig detaljert beskrivelse på plass er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet.Det er også viktig at du og snekkeren kommuniserer godt under hele prosjektet, og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte. I tråd med dette er det også viktig å velge en snekker du er komfortabel med. Videre bør du velge en snekker som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.


Finn dyktige snekkere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede snekkere i Tromsø og omegn - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige snekkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du snekkeren som passer best for ditt prosjekt!Et godt tips er å skrive kontrakt med bedriften. Da er du trygg hvis noe uventet skulle skje. Og du kan også be om å få jobben dokumentert i Boligmappa gjennom Mittanbud nå!

Siste oppdrag til snekkere i Tromsø

Renovating my basement

9007TROMSØ

I am looking for some help to renovate my basement. It is one kitchen, one bathroom and a livingroom. Eighter a set price for everything, or for each room or hourly pay.

montere spilevegg

9010TROMSØ

skulle gjærne ha hatt montert opp en spilevegg på ca. 3 meter.

Påbygg på ca 20 kvm + ombygging av gang/WC rom + bad

9007TROMSØ

Påbygg på ca 20 kvm utenfor dagens bygningskropp. Bør nokk byggees med kompakt flatt tak. Ombygging av gang, WC rom, vaskerom og doverse. Vi river alt så det er bare å begynne jobben fom 1. Mai.

Utbedring yttervegg

9021TROMSDALEN

Terrenget må senkes på baksiden av bolig slik at det blir en avstand fra bindingsverk til terreng på minimum 20 cm. Senking av terreng utføres med gravemaskin. Ut fra stedlige forhold må det tas høyde for at en treffer fjell og at det må utføres sprengningsarbeider. Fuktskade i yttervegg vindfang utbedres ved at veggplater, bindingsverk og isolasjon med skade rives. Det monteres ny isolasjon, dampsperre og veggplater samt listverk. Utvendig sjekkes yttervegg for eventuelle skader før det monteres sementbaserte fasadeplater som avsluttes ca. 15 cm over terreng Ønsker befaring og pristilbud innen uke 19 og selve arbeidet utført ila juni. Hvis du ikke har mulighet i juni ber vi deg om å ikke ta kontakt, da vi er bortreist både i mai og juli.

Reparere veranda og ny treverk garasje

9019TROMSØ

Verandaen ble ødelagt i vinteren, trenger ny støtte osv. Også huset trenger 1 ny treplank. Garasjen trenger ny treverk.

Oppføring modulgarasje

9105KVALØYA

Oppføring av Ferdige moduler fra Igeland, tak, dør, port etc. 65m2. Gjerne pris på støp av grunnflate også.Siste evalueringer gitt til snekkere i Tromsø
Legge veggfornyer, lister rundt to dører, og feste skapfront på et fryseskap.

Helsparklet vegger på to soverom, samt gang og toalettrom. Franko var i tillegg behjelpelig med å utbedre enkelte feil og mangler. Han var pålitelig, ryddig, effektiv i arbeidet, og ikke minst hyggelig. Han kom med tips og anbefalinger som kommer til å hjelpe meg med å selge leiligheten. I tillegg kom han med en gunstig fastpris. Vil anbefale på det sterkeste.

April 2024
H

Harald om Total Renovering - Franko Service AS

Tromsø
Bytte utvendig kledning

God kommunikasjon både før og underveis. Pris utført ihht avtale. Godt fornøyd.

April 2024
A

Atle om Alba drift as

Tromsdalen
Montere skyvedør til ny veranda

Fikk tatt hull i yttervegg og montert skyvedør til ny veranda. Veldig fornøyd med jobben fra Ludviksen Byggservice. Pent utført arbeid og en hyggelig pris.

April 2024
T

Trond om LUDVIKSEN BYGGSERVICE

Tromsdalen
Spilevegg

Fakturerte for flere timer enn jobben tok Limrester som sitter fast i parketten

April 2024
L

Line Tegner om Alba drift as

Krokelvdalen
Ombygging av vegg

Vi var svært fornøyde med både kommunikasjon og kvalitet i arbeidet. De kom med gode tips og forslag til hvordan de skulle utføre jobben, og vi følte at vi fikk veldig god verdi for prisen.

Mars 2024
S

Sveinung om Aktiv-Partner AS

Tromsdalen
Montering av baderomsinnredning

Hurtig og pent utført arbeid

Mars 2024
J

Jan Magne om Alba drift as

Tromsdalen
Sette inn nye dører

Veldig bra kommunikasjon underveis, pålitelig og effektiv. Noen uforutsette utfordringer som dukket opp, men snekkeren kom på løsninger og var veldig positiv

Mars 2024
T

Tove om Melia Maling & Oppussing

Kvaløya
Oppføring av kjøkken

KEHT AS satt opp vårt nye kjøkken og hjalp til med å fjerne det gamle. Behjelpelig med å finne løsninger på utfordringer som dukket opp etter hvert, og veldig grei å kommunisere med. Anbefales!

Mars 2024
J

Jon Gunnar om KEHT AS

Tromsø
Bygge våtrom / vaskerom

Ugrei kommunikasjon med daglig leder når han arbeidet på prosjektet. Skitnet til område med nylagt gulv med avretningsmasse, og nektet for dette når konfrontert. Veldig hyggelig og hjelpsom kontaktperson, og svært dyktig flislegger med ære for jobben han gjorde. Sluttresultatet ble bra, men opplevde at det var litt tilfeldig siden flislegger/håndverker var så nøye og flink. Følte at vi måtte overvåke hva som ble gjort for å være sikre på at alt ble som ønsket.

Mars 2024
T

Tor Jørgen om MALING OG FLIS AS

Tromsdalen
Skifte kledning og etterisolere yttervegg.

Flinke fagmenn som vet hva de holder på med. Effektivt med rask oppstart. God pris på jobben og ingen overraskelser på fakturaen. Ryddet godt opp etter seg. Glemte å sette inn ventiler som muntlig avtalt ved oppstart - derfor 4/5 stjerner. Bruker de gjerne igjen!

Feb. 2024
M

Malin om Alba drift as

Tomasjord
Veranda

Veldig fornøyd med jobben. Et pent resultat til en god pris!

Feb. 2024
J

Jenny Marie om UP BYGG AS

Tromsø
montering av spileplate og TV

professional and punctual. Very good quality job.

Feb. 2024
E

Enrico om Magnussens Fikse Hjem

Tromsø
Skifte utvendig panel, tak og etterisolering

Positivet Meget godt arbeid. Pålitelige og effektive snekkere. Kvaliteten på det som er gjennomført i forhold til andre snekkere jeg har hatt er meget god. Noe negative ting : Noe uryddig planlegging. (Resultat: Parkett ble skjev, mellom kjøkken og stue. ) Kommunikasjon.: God med snekkerne. Litt dårlig informert om forandringer på forhånd. Prisen ble ikke i forhold til anbudet. og oversteg anbudet meget mye. Men det var en del feil med huset. Jeg hadde vel neppe gjennomført tilbygget av huset hadde jeg visst om det som det kostet meg.. Men er likevel glad for at jeg gjorde det. Reparert mange gamle skader på huset

Jan. 2024
L

Lisbeth om KNUTSENS AGENTUR

Tromsø
Mørtel på grunnmur. Legge terassebord 40kvm

God kvalitet på arbeidet. Fleksibel når nye ting oppsto. God pris.

Jan. 2024
E

Eirin om Alba drift as

Kvaløya
Hull i benkeplate og planke

Hull i benkeplate og tilpasning av planke på kjøkken. Effektiv og lett tilgjengelig.

Jan. 2024
O

Oda om Slettmo Bygg og Renovering AS

Tromsø
Insetting av vindu i mur

Tilfredsstillende priser, godt handtverk og pålitelige snekkere.

Des. 2023
S

Susanne om Alba drift as

Krokelvdalen
Gulv

Veldig fornøyd med arbeidet, god kundebehandler og en rimelig pris :)

Des. 2023
M

Mia Bråthen om 9000 Bygg AS

Tromsø
Leilighet oppgradering

Godt utført arbeid, god kommunikasjon og veldig konkurransedyktig på pris. Jobben som ble utført var å støpe ny grunnmur utpå eksisterende havarerte grunnmur. Anbefaler dette selskapet.

Des. 2023
K

Kristian Lervoll om Ø. Edvardsen

Tomasjord
Bytting av tak og kledning

Utrolig bra service. Prisen på anbud og sluttsum stemte helt. Fantastisk oppfølging av maxibygg gjennom hele byggeprosessen. Anbefales sterkt hvis du skal gjøre noe med huset. Vi fikk skiftet tak, byttet kledning, skiftet vinduer og dører og bygget ny veranda.

Des. 2023
J

Jøran om MAXIBYGG AS

Krokelvdalen
Bytte av ytterdører

Jeg fikk byttet ut to ytterdører og er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Oppdraget ble gjennomført kort tid etter at jeg la ut jobben på mitt anbud. Effektivt, bra utførelse og hyggelig pris.

Nov. 2023
P

Pernille om Slettmo Bygg og Renovering AS

Tromsø
Vindusskift, totalt 15 vindu

Bra finish, rask utførelse.

Nov. 2023
R

Roger om Allsidig Snekkertjeneste As

Tromsø
Skifte av spiler på veranda og trapp

Meget dyktig tømrer som finner gode løsninger for å få jobben gjort best mulig. Meget pålitelig og punktlig. Når noe uforutsett i forbindelse med oppdraget oppstod, gav han beskjed og bad om at vi møttes for å vise fram problemet, kom tilbake ned en fin måte og løse det på og gav en tilleggsprosedyrer som stemte. Gir han de aller beste anbefalinger.

Nov. 2023
S

Siren om TØMRER A.BERGHEIM AS

Tromsø
Legge bambussspiler

Fikk hjelp til å legge bambusspiler på noen vegger. Jerzy responderte kjapt og kom på befaring. Vi avtalte timer/pris. God kvalitet på utført arbeid! Skal kontakte de igjen for flere oppdrag :)

Nov. 2023
J

Jannicke om Ecobygg Jerzy Lewczuk

Tromsø
Sette inn en dør der det idag er en skyvedør

God kommunikasjon, raskt levert og fornuftig pris.

Nov. 2023
K

Knut om LUDVIKSEN BYGGSERVICE

Tromsø

Publisert 06. feb. 2023, 13:33

Oppdatert 23. april 2024, 11:51