På leting etter interiørarkitekt på Horten?

Uansett om det er i boligen, på hytta, kontorlandskapet eller hele bygningen - på Mittanbud vil flere interiørarkitekter på Hortenkunne hjelpe med alt fra planlegging til realisering av dine interiør-ønsker!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På leting etter interiørarkitekt på Horten?

Uansett om det er i boligen, på hytta, kontorlandskapet eller hele bygningen - på Mittanbud vil flere interiørarkitekter på Hortenkunne hjelpe med alt fra planlegging til realisering av dine interiør-ønsker!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet interiørarkitekt på Horten

lyssetting, møblering, potensiell framtidig utbygging/ oppgradering

3185SKOPPUM

Ønsker i hovedsak tre ting: - hjelp og synspunkter på lys-,fargesetting og møblering. Eventuell mindre romendringer eller innsetting av flere vinduer. Særlig for kjøkken, stue, spisestue og loftstue. - en plan eller en skisse om fremtidig utbygging for ett ekstra soverom og bad, helst i husets andre etasje og eventuelt prisoverslag. - eventuelt også en plan for endring av første etasje med nytt bad/ vaskerom Kan legge til at vi ser for oss å sette opp en dobbel garasje ila neste år. Familien består av to voksne og to små barn, noe som betyr at det til tider er kaos og leker overalt. I tillegg har vi en tenåring som bor hos oss i ferier, og tilreisende familie som det også er fint å ha plass til. De to yngste skal dele soverom inntil videre, men på sikt trenger vi minst ett soverom til. Overtok en bolig fra ca 1860 for ett år siden. Huset er bygget på i flere omganger, noe som gjør at romløsningen ikke er A4, i tillegg til at det er lavt under taket - noe som gjør at rommene oppleves som litt mørke. Det mangler også ferdigattest på noe av arbeidene, så det bør ordnes samtidig. Huset har privat V/A, men skal koples på kommunalt ila noen år. Det er derfor ønskelig med en trinnvis oppgradering/ oppussing av huset, eventuelt at det legges opp til nytt V/A i prosessen - slik at vi slipper å gjøre noe flere ganger. Huset er ikke et A4 kataloghus og jeg synes det derfor er ekstra vanskelig å ha en mening om hva som vil fungere hos oss. Dette gjelder særlig lys-, farge og hvilke møbler som kan få arealene til å fungere bedre. Slik det er nå føles det ikke som om vi utnytter arealene godt nok, og at vi heller ikke har god nok ordning for oppbevaring av leker, klær etc. Vi har bare gjort praktiske oppgaver etter at vi flyttet inn. Det vil i korte trekk si at huset fremstår slik som i salgsoppgaven for ett år siden, bare med våre eldre møbler og flere ting,selvfølgelig. Jeg har derfor lagt ved bilder fra salgsoppgaven for ett år siden.

Innrede et loft i et 100 år gammelt hus

3187HORTEN

Jeg skal innrede et loft i et 100 år gammelt hus. I taket er det satt inn 2 nye takvinduer som skal ha utforing. Jeg skal også sette inn 2 vinduer i vegg-konstruksjonen. Det skal legges nytt gulv (furuplank). Gulvet er på 36m2. Taket skal isoleres med glava og ha granpanel. Taket har et areal på 46m2. Det skal selvsagt være oppskriftsmessig lufting i tilknytning til isolering av taket.

Oppussing 1 etasje og kjeller

3184BORRE

Hei, Vi har en tomannsbolig hvor vi har bodd i 2 etasje og leid ut 1 etasje. Nå har vi tatt over hele boligen og skal renovere 1 etasje samt kjeller. Vi trenge da hjelp til å finne optimal planløsning. 1 Etasje skal bestå av et bad og 3 soverom og det er planlagt vaskekjeller i kjeller, men her trenger vi da hjelp til å finne en god løsning.

Garderobeskap

3184BORRE

Ønsker tilbud på skreddersydd garderobeskap (innredning, skyvedør og montering). Størrelsen er cirka mål: Bredde 150 cm Dybde 60 cm (+/- 5 cm) Høyde 240 cm

Tegning og ny planløsning

3189HORTEN

Vi trenger hjelp til å komme med ny planløsning til eldre hus. Vi skal skifte kledning, vinduer og pusse opp kjøkken. Ønsker å omrokkere på dagens løsning og få en helhetlig plan vi kan bygge videre på.

Interiørhjelp til stue og peis

3186HORTEN

Vi ønsker å få interiørhjelp til vår stue. Dette inkluderer også en stor peisvegg som ønskes endret. Det vil muligens også være behov for mer hjelp til gang og bad. Referanser/bilder fra tidligere oppdrag er ønskelig.