På leting etter interiørarkitekt i Stavanger?

Uansett om det er i boligen, på hytta, kontorlandskapet eller hele bygningen - på Mittanbud vil flere interiørarkitekter i Stavangerkunne hjelpe med alt fra planlegging til realisering av dine interiør-ønsker!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På leting etter interiørarkitekt i Stavanger?

Uansett om det er i boligen, på hytta, kontorlandskapet eller hele bygningen - på Mittanbud vil flere interiørarkitekter i Stavangerkunne hjelpe med alt fra planlegging til realisering av dine interiør-ønsker!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet interiørarkitekt i Stavanger

Hjelp til design og planlegging av fasade og uteromsoppgradering

4019STAVANGER

Hei, vi har gått oss fast og trenger hjelp av noen kreative hoder som kan hjelpe oss å se nye muligheter for fasaden og uterommet vårt. Er du en designer eller arkitekt med lyst til å tenke litt utenfor boksen? Da vil vi gjerne høre fra deg! Huset er en del av en tomannsbolig bygget på tidlig 60-tallet med hvitmalt kledning og sliten "munkepuss". Med de begrensninger og muligheter dette innebærer. I tillegg består uterommet av en hage på baksiden med behov for skjerming, samt garasje, parkeringsplass og en bitte liten plen i forkant. I tillegg ser vi for oss et trinn 2 prosjekt med oppussing av en stue og kjøkken. Hva vi ser etter: - Kreative løsninger og god plassutnyttelse. Slik at vi kan begynne å jobbe etter en plan med øye på en helhet. - Åpen dialog og gode ideer. - Bruk av 3D modell er et pluss. La oss ta en prat! Send oss en melding med dine ideer eller en link til arbeidet ditt, så tar vi det derfra.

Home Interior Design

4034STAVANGER

We will like expert guidance on how we can make our home interior more beautiful. Please contact us for inspection and offer if you provide this service.

Arkitektbistand til nykjøpt 60-tallshus i Stavanger

4011STAVANGER

Vi er et par som nylig har kjøpt en liten 60-talls enebolig på Våland i Stavanger. Huset trenger å moderniseres, og flere oppgraderinger står derfor for trappene, men før vi går i gang ønsker vi å diskutere muligheter, begrensinger og utnyttelse med en arkitekt. Det vi trenger en arkitekt til er: - Befaring - Diskutere innvendig planløsning, materialbruk og generell modernisering i tråd med byggestilen og lokale bestemmelser. Dette kan gjerne gjøres ifbm. en befaring. - Skissere forslag til planløsning Huset er på ca 130kvm og bygget i 1965, og er en del av trehusbyen. Tomten på ca 500kvm.

Interior Designing

4018STAVANGER

We are planning a renovation of our house and I need an interior designer to help me design.

I need help with the styling furniture

4027STAVANGER

I need help with the styling furniture

Romløsning for soverom, garderobe og hobbyrom

4017STAVANGER

Vi skal pusse opp soverom, garderobe og hobbyrom. De tre rommene ligger på rekke og rad og er relativt små. Trenger hjelp til å finne gode og smarte rom-løsninger inkl. plassering av skap/oppbevaring, optimalisere i forhold til bruksområde. Vinduer skal skiftes og kan det passe estetisk med takvindu? I stua skal vi også pusse opp med ny trapp, peis, gulv og tak. Hvordan vil et takvindu passe her? Tenker at tegningene skal brukes for snekkerne, innkjøp av varer og event søknad til kommunen om fasadeendring (endre vindu)

Siste evalueringer
Interiøplan for opppussing av stue og soverom

Ryddig og god gjennomføring av avtalt arbeid. God dialog og kvalitet på det som ble levert.

Sep. 2019
J

Jannecke om Dora Design - Solheim

Tiller
Interiørdesigner

God oppfølging. Gode eksempler på løsninger. Pålitelig.

Aug. 2019
O

Ove om Dora Design - Solheim

Hundvåg
Innredning av bolig på100 m2

Hei! Jeg likte ar Dora kom på personlig besøk. Vi hadde mulighet å snakke om mine ønsker og behov . Da likte jeg at vi holdte kontakt hjennom skype og e-post. Som mange andre liker jeg farger, ikke bare hvitt. Anbefaler på det sterkeste som trenger hjelp med interiøret . Bare positivt erfaring. Lykke til videre!

Jan. 2019
I

Inga om Dora Design - Solheim

Hafrsfjord
Interiørarkitekt

Flink og imøtekommende arkitekt som ga oss gode ideer på videre fremdrift. Vi fikk skissetegning som avtalt av fasadeendring, takopplett og romdeling. Veldig flink til å se helhetelig estetikk i forhold til nabolaget og byggestilen. Gode og praktiske planløsninger som passer til huset som hadde vært vanskelig å finne utav selv.

Juni 2018
G

Gunhild om STUDIO VABØ AS

Stavanger
Tegne nytt bad

Raske, effektive og flinke:)

Des. 2014
J

Joar om ALPHA GRUPPEN AS

Stavanger