På leting etter interiørarkitekt i Kristiansund?

Uansett om det er i boligen, på hytta, kontorlandskapet eller hele bygningen - på Mittanbud vil flere interiørarkitekter i Kristiansundkunne hjelpe med alt fra planlegging til realisering av dine interiør-ønsker!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På leting etter interiørarkitekt i Kristiansund?

Uansett om det er i boligen, på hytta, kontorlandskapet eller hele bygningen - på Mittanbud vil flere interiørarkitekter i Kristiansundkunne hjelpe med alt fra planlegging til realisering av dine interiør-ønsker!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet interiørarkitekt i Kristiansund

Spisestue og stue: Endre farger på vegger og møblere

6522FREI

Vi har kjøpt et nytt hus og vi trenger hjelp til å velge møbler, dekorasjon og muligens nye farger på veggene. I første omgang er det snakk om spisestue og stue i 2 etg. Ca. 61 kvm. Det vi konkret trenger er: • Plan for plassering av møbler inkludert mål og design (farge, stil og form) på møblene og alle interiørelementer (opptil 3 alternativer); • Farger til veggene (opptil 3 farge valg til hver sone) • Linker til leverandører av møblene/interiørelementene Vårt budsjett for møbleringen er ca. 170 000,-.

Boligstyling av 3-roms leilighet

6508KRISTIANSUND N

Skal selge leilighet, og i den forbindelse ønsker jeg pristilbud på styling av 3-roms leilighet i Kristiansund sentrum.

Trenger en interiørarkitekt for oppussing av hybel

6512KRISTIANSUND N

Har lyst å pusse opp noen hybler som jeg har. Hyblene ligger i toppetasjen slik at det er skråtak på rommet. Siden dette skal være til studenter, så er det også noen krav som må være til stedet, som blant annet garderobeskap, en seng, skrivepult og eventuelt plass til en TV. Rommet er ikke så veldig stort så trenger noen smarte planløsninger. Ønsker gjerne å endre farge på rommene, slik at både gulv, vegg og tak får en fin stil med både bilder og andre dekorasjoner. Målet er å friske hyblene opp til en moderne look, slik at studentene får et inntrykk som sier "WOW, her har jeg lyst å bo!" Siden jeg ikke kan noe om oppussing eller ikke har noen egne gode ideer om hvordan hyblene kan se ut, så tar jeg gjerne i mot tips og gode råd :)

Renovering av bad og gang i leilighet med mulighet for mer.

6518KRISTIANSUND N

Skal ha pusset opp gang og bad. med mulighet for mer arbeid på stue og kjøkken. På bad så skal alt gjøres om, tak, nye varmekabler, ny membran, nytt interiør, flislegging osv. Det skal også slyttes en varmtvanns breder opp på loftet (1.etg opp). I gangen skal det skiftes 4 dører, vegger, tak og gulv samt noe ombygging. Er ikke sikker på hva som gjør seg best ut for å få dette til at det skal se best mulig ut til en fornuftig penge, så om det er noen som kan hjelpe til med dette så hadde det vært greit å fått også. Er bare mulig å kontakte meg på mail fram til 27.06.2012 pga nordsjøen.

Bygging av restaurant- Kristiansund

6501KRISTIANSUND N

Helt ny restaurant skal opp i Kristiansund til august/september 2010. Hele lokalet m&aring; rustes opp da det er brukt som butikk idag. Lokalet er p&aring; grunnplan med store fasader og &egrave;n inngang. Lokalet er 105 m2 og skal huse restaurant, storkj&oslash;kken p&aring; 25 m2 samt en bar p&aring; 2 m2. Det g&aring;r trapp ned til kjeller hvor vil vil ha unisextoalett for 4 pers samt beholde to toalett som allerede er der, til ansatte (adskilt fra de 4 nye). Resten av kjellerlokalet skj&aelig;rmes av/&nbsp;skal ikke pusses opp. Restauranten skal huse ca 40 sittende gjester. I prosjektet er det medregnet at vi m&aring; gj&oslash;re mye selv, da det som kan gj&oslash;res av ufagl&aelig;rt h&aring;nd.<br/> <br/> Trapp ned til kjeller er gedigen idag (ses som stiplet linje p&aring; plantegning vedlagt) og m&aring; gj&oslash;res mindre. Vi vurderer &aring; beholde betonggulvet, bare slipe. Hele kj&oslash;kkenet m&aring; opp, fra 0 til 100 samt kj&oslash;l, frys og ventilasjon. Elektriker m&aring; hjelpe til med installasjon av ventilasjon.<br/> <br/> Huseier skal stille me ny tavle s&aring; v&aring;rt el-arbeid g&aring;r derifra. Vi st&aring;r for belysning til hele lokalet untatt&nbsp;standard taklys.<br/> <br/> For interi&oslash;r er stikkordet urban restaurant med f&oslash;lelse av det norske/skandinaviske og japanske.<br/> <br/> Ta kontakt for befaring&nbsp;og evt sp&oslash;rsm&aring;l.

Siste evalueringer
Trenger en interiørarkitekt for oppussing av hybel

Veldig fornøyd med arbeidet som Grete Grønn Design utførte

Juni 2019
S

Sindre om GRETE GRØNN DESIGN