På leting etter interiørarkitekt i Moss?

Uansett om det er i boligen, på hytta, kontorlandskapet eller hele bygningen - på Mittanbud vil flere interiørarkitekter i Mosskunne hjelpe med alt fra planlegging til realisering av dine interiør-ønsker!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På leting etter interiørarkitekt i Moss?

Uansett om det er i boligen, på hytta, kontorlandskapet eller hele bygningen - på Mittanbud vil flere interiørarkitekter i Mosskunne hjelpe med alt fra planlegging til realisering av dine interiør-ønsker!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet interiørarkitekt i Moss

Rådgivning

1537MOSS

Ønsker å planlegge hvordan vi skal pusse opp huset og hvilke materialet vi skal bruke (billig men samtidig godt material).

Interiør styling

1528MOSS

Ønsker å få stylet en 50kvm leilighet 1 soverom 1 stue 1 bad 1 bod I Moss. 1528

Total renovering av kjøkken/stue

1529MOSS

Vi bor i et hus og trenger hjelp og råd til valg av kjøkken og stueløsning. Vi kunne tenke oss hjelp til møbler, belysning og fargevalg. Og deriblandt fliser og gulv. Vi har store vinduer og ønsker ikke gardiner, men vil ha en løsning for solskjerming. Ønsker oss fortløpende for vi flytter inn før jul.

Interiør enebolig moss

1597MOSS

Enebolig på 170kvm i Moss kommune. Huset er på 2 etasjer. Øvre etasje med kjøkken, spisestue, stue og tv stue. første etasje med 4 soverom, tv-stue/kontor, bad og gang. 2 soverom blir slått sammen til 1 for å danne master soverom med walk-in closet. Ber vennligst om en prisoverslag for en slik jobb. Ønskelig med hjelp til valg av farger, belysning, møbler og dekor til .... - master soverom (med walk-in closet) - Tv-stue/kontor første etasje - gang - Stue - spisestue - tv stue

Interiørarkitekt til ny leilighet prosjekt

1570DILLING

Jeg har nylig kjøpt en ny leilighet på 48kvm som blir ferdig bygget i september. Trenger hjelp med å innrede denne.

interiør/dekorering nytt hjem

1597MOSS

Hei Vi har nylig gått til innkjøp av en enebolig i Moss. Vi ønsker hjelp til fargevalg, belysning, møblering og ellers dekorasjon/detaljearbeid. Boligen er på 175kvm og består av 2 etasjer - 2 etasje: åpen kjøkken, spisestue, stue og tv-stue. - 1 etasje: gang, tv stue, 4 soverom, bad Vi har ikke planer om å gjøre om på planløsningen som er der nå. Vi ønsker primært hjelp til 2.etasje samt gang og tv stue i 1 etasje. Soverommene og bad tror jeg vi kan håndtere selv. Ber vennligst om et estimert prisoverslag for slik arbeid. Legger ved bilde (slik det er nå satt opp av tidligere eier) og planløsning for boligen.