Trenger du hjelp til renhold hjemme?

Leter du etter noen som kan utføre flyttevask, regelmessig vaskehjelp eller andre rengjøringstjenester? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke renholdsarbeidere som kan bidra med alle typer rengjøring.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til renhold hjemme?

Leter du etter noen som kan utføre flyttevask, regelmessig vaskehjelp eller andre rengjøringstjenester? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke renholdsarbeidere som kan bidra med alle typer rengjøring.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Hva koster det for renholdstjenester?

Prisen for renhold hjemme vil avhenge av hvor mye som skal vaskes, størrelsen på huset eller leiligheten din, hvor omfattende vask du har behov for, samt hvor ofte det skal vaskes. I tillegg kan prisen påvirkes hvis du stiller med eget vaskeutstyr, og om du har kjæledyr.


Dersom du trenger en standard vask koster dette som regel mellom 500 og 1200 kroner per vask. Har du behov for en visningsvask ligger prisen mellom 1500 og 5000 kroner, mens en flyttevask koster mellom 4000 og 10 000 kroner.


Omfang og kompleksitet

Dersom du har behov for rengjøring hjemme, vil omfanget og kompleksiteten på arbeidet avhenge av størrelsen på boligen din og hvor omfattende vask du trenger. Dette vil også påvirke prisen på rengjøringen.


En standard vask tar vanligvis rundt tre timer, avhengig av hvor mye som skal vaskes. Hvis du ønsker en mer omfattende storrengjøring, eller tilleggstjenester utover det som er inkludert i en standard vask, som for eksempel vindusvask eller skift av sengetøy, vil rengjøringen ta lengre tid og koste mer.Dette kan øke prisen på prosjektet

Det er flere faktorer som påvirker den totale prisen for renholdstjenester. Noen vanlige prisdrivere er størrelsen på boligen din, hvor omfattende rengjøringen er, eventuelle tilleggstjenester, og hvor ofte du har behov for rengjøring.


Når du skal benytte deg av en vaskehjelp vil det være ulikt hva de forskjellige vaskefirmaene ønsker at du stiller opp med av utstyr. Dersom du kan stille med mye av utstyret selv, kan rengjøringen bli billigere enn om vaskehjelpen skal stille med alt.Flyttevask

Skal du flytte ut? Det er ofte en stor jobb å få rengjort boligen før nestemann skal flytte inn. Hvis du vil slippe å vaske ut midt i flyttejobben, kan du benytte et rengjøringsbyrå til å ta flyttevasken.


En utvask av hus eller leilighet er en grundigere og mer omfattende rengjøring enn en standard vask.


Normalt vil en flyttevask inkludere:

 • Rengjøring av alle tak, vegger og lister
 • Rengjøring av skuffer, skap og hvitevarer
 • Støvsuging av tekstiler
 • Rengjøring av sluk, vifter og ventiler
 • Vask av vinduer


I tillegg tilbyr mange rengjøringsbyråer andre ekstratjenester som du kan ha behov for i forbindelse med utflytting. Dette kan for eksempel være en opprydding av hagen og uteområdet, vask av fasaden eller bortkjøring av avfall.Pris for flyttevask

Prisen for utvask av hus eller leilighet avhenger først og fremst av størrelsen på boligen din. De fleste vaskefirmaer beregner prisen for flyttevask ut fra antall kvadratmeter, i tillegg til eventuelle tilleggstjenester du har behov for utenfor det som er inkludert i en standard flyttevask.


For en bolig på 50 kvadratmeter vil prisen vanligvis ligge på rundt 5000 kroner. Dersom du har en større bolig på 200 kvadratmeter, kan en flyttevask koste rundt 10 000 kroner.

Det er flere faktorer som kan øke prisen på en flyttevask, enten fordi arbeidet tar lengre tid enn normalt eller fordi det krever mer personell eller spesialutstyr. Dette kan for eksempel være om boligen har veldig høy takhøyde, store vinduer, flere bad og kjøkken, eller flere etasjer og trapper. Dersom du har kjæledyr eller røyker innendørs kan dette også være med å øke prisen på flyttevasken.Ulike typer renholdstjenester

Uansett om du skal i gang med en nedvask av hus eller leilighet eller en mindre rengjøring, kan det være godt med litt vaskehjelp. Du kan enten ha en fast vaskehjelp, eller betale for rengjøring ved behov eller ved spesielle anledninger, for eksempel en visningsvask.Vaskehjelp

Hvis du har en hektisk hverdag eller bare ønsker litt avlastning fra husarbeidet, kan du få hjelp til renhold av en vaskehjelp. En fast vaskehjelp kan rengjøre huset ditt så ofte du har behov for, enten du trenger månedlig, ukentlig eller daglig renhold. Du kan også få hjelp av en vaskehjelp hvis du trenger en grundig engangsvask.


Når du skal benytte deg av en vaskehjelp er det opp til deg hvor mye som skal vaskes. Vanligvis tilbyr rengjøringsbyråer en standard pakke som inkluderer vask av gulv og overflater, rengjøring av bad og kjøkken og støvtørking.


I tillegg tilbyr en vaskehjelp ulike tilleggstjenester som du kan velge å benytte deg av når du har behov for en ekstra grundig rengjøring. Du kan for eksempel be vaskehjelpen om å vaske vinduene, skifte sengetøy eller vaske ovn og hvitevarer. Prisen for tilleggstjenester kommer i tillegg til prisen for en standard vask.Visningsvask

Dersom du skal selge boligen din er det viktig at den gir et godt førsteinntrykk under visning. En ryddig og rengjort bolig vil fremstå mer innbydende og attraktiv for potensielle kjøpere, og det vil derfor være lurt å sørge for en ordentlig visningsvask i forkant.


En salgsprosess kan være stressende og tidkrevende. Ved å benytte deg av et rengjøringsbyrå til visningsvasken kan du være sikker på at du får et tilfredsstillende resultat, og du får mer tid til å fokusere andre ting, som salget av boligen og flytteprosessen.


Hva som er inkludert i en visningsvask kan variere mellom forskjellige vaskebyråer. Dette påvirker også de ulike prisene.


En visningsvask inkluderer som regel:

 • Støvsuging og vasking av gulv
 • Støvtørking
 • Vask av dører, karmer og lister
 • Grundig rengjøring av kjøkken og bad.


En vindusvask vil være spesielt viktig før fotografering og visning, for at boligen skal fremstå renere og lysere. Noen vaskefirmaer tilbyr vindusvask i en standard visningsvask, mens andre tilbyr det som en tilleggstjeneste. Andre oppgaver, som for eksempel vask av tak, peis, tekstiler eller veranda, tilbys også for en ekstra kostnad.


Finn rengjøringsbedrifter på Mittanbud
Proffemalere AS logo
Proffemalere AS
Bjørnstjerne Bjørnsonsgt 55, 3044 Drammen
4.9(225)
Topprangert

Om bedriften

Proffemalere AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Alvdal, Eidskog, Elverum, med 4.91 av 5 stjerner fra 225 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Proffemalere AS

TEISTEVOLL GULV VEDLIKEHOLD AS logo
TEISTEVOLL GULV VEDLIKEHOLD AS
Vanga 28 2240 magnor, 2240 Magnor
4.9(216)
Topprangert

Om bedriften

TEISTEVOLL GULV VEDLIKEHOLD AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.85 av 5 stjerner fra 216 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med TEISTEVOLL GULV VEDLIKEHOLD AS

123 FLYTTING & TRANSPORT AS logo
123 FLYTTING & TRANSPORT AS
Billingstadsletta 30, 1396 Billingstad
4.8(1379)

Om bedriften

123 FLYTTING & TRANSPORT AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Drammen, Asker, med 4.76 av 5 stjerner fra 1379 oppdragsgivere.

Les erfaringer med 123 FLYTTING & TRANSPORT AS

SIMONE RENHOLD AS
Caspar Storms vei 12, 0664 Oslo
4.8(288)

Om bedriften

SIMONE RENHOLD AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.77 av 5 stjerner fra 288 oppdragsgivere.

Les erfaringer med SIMONE RENHOLD AS

EYVA RENHOLD AS logo
EYVA RENHOLD AS
Industriveien 18, 1337 Sandvika
4.8(190)
Topprangert

Om bedriften

EYVA RENHOLD AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Lillestrøm, Rælingen, med 4.83 av 5 stjerner fra 190 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med EYVA RENHOLD AS

Vis flere selskaper


Se andre jobber lagt ut på Mittanbud

Fasadevask - Så snart som mulig

4055SOLA

Full vask av hus i forkant av maling/beising. Huset består av to etasjer over bakkenivå, med ett par høye steder som sannsynligvis stillas/lift. Kledningen er relativt ren og hel, med noe grønske på noen steder.

Flyttevask - 60m2 - På 24.04.2024

0172OSLO

Utvask pga flytting. Trenger garanti tilogmed 26/4. Vi har allerede skrubbet stekeplater, glassdører til dusj, ordnet sluk etc. Trengs derfor en mer overfladisk vask, med garanti. Det er vedlagt en sjekkliste fra utleier.

Fasadevask

1458FJELLSTRAND

Ønsker hjelp til grundig utvendig husvask av en liten enebolig på Fjellstrand på Nesodden.

Flyttevask - 35m2 - På 21.04.2024

5008BERGEN

Trenger en vask av leilighet ifbm. utflytting. Så alt som kreves ved en slik vask må utføres! Ønsker helst å ha det gjort på søndag 21. april :)

Flyttevask - 125m2

8519NARVIK

Huset skal selges og trenger en grundig vask. er 3 etasjer og 2 terasser som trenger rengjøring.

Flyttevask - 74m2 - Før 15.05.2024

0485OSLO

Utvask av en møblert leilighet. 3 soverom, 1 bad, åpen stue/kjøkken og balkong.Les evalueringer av andre jobber lagt ut på Mittanbud
Fasadevask

Godt levert jobb

April 2024
A

Abdelkarim om MYHREMASKIN AS

Oslo
Flyttevask - 100m2 - På 03.04.2024

Vi bestilte flyttevask av to hus. De vasket rent og grundig. På det ene huset ‘klaget’ ny eier på noe som ikke var vasket bra nok, da kom de dagen etter og ordnet opp.

April 2024
B

Barbro om 24/7 Byggrent AS

Sandnes
Rengjøringstjenester - 250m2

Kommunikasjon, kvalitet på arbeidet og god pris er en god kombinasjon.

April 2024
S

Sissel om LIJO RENHOLD AS

Trondheim
Flyttevask - 130m2 - Før 15.04.2024

God kommunikasjon og godt utført jobb, anbefales

April 2024
A

Anders om BUSYBEES AS

Oslo
Flyttevask - 60m2 - På 03.04.2024

Veldig bra utført flyttevask, godkjent med en gang. Simo var veldig hyggelig, nøye og veldig service minded. Vil garantert bruke de igjen!

April 2024
A

Alex om HAPPY WORLD HEDJAZI

Nesøya
Vindusvask

Bra utført jobb ned utvendig vindusvask til avtalt tid.

April 2024
A

Annette om TG FACILITYSERVICE AS

Halden
Flyttevask - 56m2 - På 14.04.2024

Ikke tilstrekkelig rengjort i oppvaskmaskin og enkelte hyller i klesskap. Det positive er at firma har garanti på utvasken sin. Kommer tilbake og retter på mangler. Lett å samarbeide med.

April 2024
T

Thomas om RENORA AS

Fredrikstad
Rengjøringstjenester - 600m2

Ramiar er profesjonell. Gjør en fin jobb. Kommuniserer tydelig og er meget vennlig. Anbefaler Renholdskompagniet!

April 2024
N

Niels Gerner om Renholdskompaniet AS

Haugesund
Flyttevask - 60m2 - På 03.03.2024

Heilt topp. Kom til avtalt tid og gjennomførte uten problem. God kommunikasjon

April 2024
M

Michelle om RENHOLDSHUSET AS

Oslo
Flyttevask - 250m2 - Etter 12.04.2024

Meget bra jobb

April 2024
P

Pål Anders om Atd Renhold AS

Bergen
Flyttevask - 120m2 - På 02.04.2024

Effektive og grundige. Gjorde en god jobb til god pris. De nye eierne virket også fornøyd med jobben👌

April 2024
S

Stine om Vask&Flytt Service Kavolynas

Oslo
Flyttevask - 250m2 - Så snart som mulig

Aron ordnet utvask av et stort hus for meg. Huset var ganske skittent. Når jeg kom tilbake for å inspisere arbeidet var jeg svært fornøyd med det de hadde fått til. De brukte heller ikke så lang tid. Alt i alt veldig fornøyd med kommunikasjon, pris og utførelse her.

April 2024
T

Tord om Atd Renhold AS

Nesttun
Fasadevask

God kommunikasjon og levering av tjeneste til avtalt tid.

April 2024
R

Ruben Thomassen om UTVENDIG DRIFT AS

Nøtterøy
Flyttevask - 150m2 - Før 10.04.2024

God kvalitet

April 2024
E

Erik Petter om COSTA SERVICES AS

Stavanger
Vasking av valmtak

Meget fornøyd med utført arbeid. Den har vært utført pålitelig,effektiv,nøyaktig og profesjonalt. Anbefaler Rygge Eiendomservice AS på det sterkeste 👍🤗

April 2024
E

Ela om RYGGE EIENDOMSERVICE AS

Råde
Flyttevask - 33m2 - Før 15.06.2023

De gjorde flyttevask på en effektiv og fin måte

April 2024
J

Jan Erlend Gamst om HANSENS RENHOLDSSERVICE AS

Trondheim
Flyttevask - 65m2 - Før 15.04.2024

Profesjonell, veldig god pris, nydelig kvalitet i arbeidet! Anbefales på det sterkeste!

April 2024
M

Maira Omar om Rent Renhold Salimova

Oslo
Flyttevask - 62m2 - Etter 08.04.2024

Gullende ren leilighet til en hyggelig pris og effektiv vasking.

April 2024
A

Anne Gro om Victoria Eksklusiv Renhold Baleviciute

Lørenskog
Rengjøringstjenester - 137m2

Veldig fornøyd

April 2024
I

Ingvild om Ignat Renhold

Paradis
Flyttevask - 160m2

Rask respons og full flyttevask på kort varsel. Ingenting å utsette på gjennomføringen.

April 2024
K

Kari W. om MAXIRENT AS

Oppaker
Flyttevask - 52m2 - På 08.04.2024

God jobb til en god pris.

April 2024
J

Jon Sigurd om GODTVASKET GULNARA ABLIEVA

Oslo
Flyttevask - 148m2 - Etter 08.04.2024

Vi hadde utvask av leilighet på 148 m2 med mye sorte flater, speildører og store vinduer . Veldig fornøyd med punktlighet og utførelse ! De møtte opp til avtalt tidspunkt og gjorte en utmerket jobb, som avtalt. Anbefales!

April 2024
K

Kristine om ALTERNATIVE RGJ DEACONESCU

Haugesund
Flyttevask - 101m2 - Etter 01.04.2024

Alt veldig bra.

April 2024
K

Knut Øyvind om Din Boligvask AS

Flekkerøy
Flyttevask - 108m2 - Før 13.04.2024

Godt utført arbeid, ryddig i kommunikasjonen og underveis i arbeidet. Kan anbefales.

April 2024
K

Kenneth om Myking

Brattholmen

Publisert 06. feb. 2023, 20:14

Oppdatert 21. mars 2024, 14:45