Rengjøring i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøring i Ålesund

BN Service Mumbanda

Hei, Jeg er ny på Mittanbud, men har over 3 års erfaring i rengjøringsbransjen og kan vise til referanser. Jeg gjøre både renhold av hus, leiligheter, skoler, SFO, kontorer, boliger og lignende. Både enkeltstående og regelmessig, i tillegg til flyttevask og mye mer. Vi tilbyr fornøyd-garanti. Hvis du ikke er 100% fornøyd med renholdet, vil vi komme tilbake for å rette opp, slik at du blir fornøyd med resultatet. Med vennlig hilsen. BN Service & Renhold Telefon: 458 42 125

Aug. 2023

Flyttevask - 65m2 - Etter 02.08.2023

"Blaise var hyggelig og fikk vasket leiligheten min effektivt og med god kvalitet. Anbefales"
A
Anders
Ålesund

Fordegflis & Bestcleaning AS

Juli 2023

Rengjøringstjenester - 70m2

"God Airbnb-vask til god pris."
J
Jonas Iversen
Ålesund

HAMAR-RENHOLD 1 OSCAR MASAMVYA

Des. 2022

Flyttevask / Move out cleaning - 73 kvm - Før 14.12.2022

"Veldig bra arbeid til en hyggelig pris. Anbefales."
T
Torhild
Hosle

SMART-RENHOLD OG VEDLIKEHOLD AS

Vi er et firma som driver med renhold og ulike snekkeroppdrag. Vi tar på oss: -alt av snekkerarbeid -sparkling og maling -montering av ulike innredninger -betongarbeid -glassmontering -nedvask -flyttevask -byggvask -hjemmevask -vindusvask -tømming og nedvask av dødsbo

Juli 2020

Flyttevask - 106 kvm - etter 13/08

"Veldig hyggelige og serviceinnstilte folk. Godt utført arbeid. Anbefales!"
C
Christensenlinn
Ålesund
SMART-RENHOLD OG VEDLIKEHOLD AS

Malerservice Gasuns

4.7 (63)

Takrensing, impregnering, maling.

Mai 2022

Rengjøring og maling av hustak utvendig.

"Kvaliteten på arbeidet kan jeg ikke utale meg før det har gått noen år, men det ser bra ut. Kommunikasjon underveis ok."
E
Erling
Ålesund
Malerservice Gasuns

GODBITEN SZABELSKA

Vi er et renholds firma lokalisert i Langevåg (Sula) som leverer alt innen daglig renhold til private og bedrifter i Sula og Ålesund område.

Mars 2022

Rengjøring - 450 - Annenhver uke

"Veldig flink, hyggelig, opptatt av å gjøre en skikkelig jobb. Profesjonell og ryddig å forholde seg til. Nydelig å komme hjem til et veldig rent hjem🤩anbefales på det sterkeste!"
B
Bodil
Ålesund
GODBITEN SZABELSKA
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Rengjøringstjenester - 140m2

6020ÅLESUND

Lettstelt rekkehus. bestående av stue, kjøkken, vindfang, vaskerom og vc i 1. etasje. 4 soverom og bad i 2. etasje.

Rengjøringstjenester - 169m2

6020ÅLESUND

Ønsker å få et tilbud på månedlig vask av enebolig. Ønsker også tilbud på nedvask til jul.

Rengjøringstjenester - 180m2 - Før 15.12.2023

6260SKODJE

Ønsker vask og rengjøring av bolig på 2 etg.

Flyttevask - 80m2 - På 28.11.2023

6016ÅLESUND

Nedvask av møblert utleieleilighet

Annen rengjøring - 6015 Ålesund

6015ÅLESUND

Vi trenger nedvask av noen padelbaner, som står i Ratvika (Sperre nakkens veg 32). Det er metall og glass som skal vaskes Det er 4 stk som på bilde, 20 x 10 meter. Og høyde ca. 3 meter. Mandag 2 November ca. er ønskelig

Flyttevask - 60m2 - Før 01.11.2023

6004ÅLESUND

Nedvask av leilighet i Ålesund sentrum