Rengjøring i Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rengjøring i Skien

BYGGLØSNINGER ENTREPRENØR AS

Vi er et aksjeselskap med ansvarlige og hardtarbeidende folk som utfører bygg - og renholdstjenester. Vi har eget utstyr, og vi kan nå hvor som helst uansett hvor du bor for å gjøre alt mulig for at du blir fornøyd med tjenesten.

Des. 2023

Flyttevask - 50m2 - Etter 06.12.2023

"Raskt og effektiv og god kommunikasjon."
G
Geir
Gjøvik
BYGGLØSNINGER ENTREPRENØR AS

Luna Renhold Service Junusova

Nov. 2023

Vask - 114m2 - Før 30.11.2023

"Gjorde jobben som forventet på tidspunktet som var avtalt og til avtalt pris."
A
Andreas Wessel
Skien

Helt Enkelt AS

Vi heter Tommy Albertsen og Kai M. Glittum og driver i dag Helt Enkelt Rent. Tommy er i dag eier i www.maskineriet.no som er Norges største utgående callcenter. Han er også eier i www.kapo.no som håndterer klima og bærekraft.Kai har lang bakgrunn innen helse- og omsorgssektoren, samt servicerelaterte yrker. Vi startet et selskap i renholdsbransjen hvor de ansatte skal være i fokus. Vi tilbyr dem blant annet: * Lønn over tariff * Eierskap i selskapet * Fri massasje en gang i måneden * Fri hod...

Se mer
Nov. 2023

Rengjøringstjenester - 170m2

"Bra utført arbeid god kommunikasjon 👍 Ikke noe mer å kommentere"
H
Hilde Gulbrandsen
Skien
Helt Enkelt AS

Dinboligvask

4.7 (16)

Sep. 2023

Flyttevask - 45m2 - På 18.09.2023

"Veldig fornøyd! Hadde en leilighet som måtte vaskes etter flytting, og jobben ble gjort kjapt og effektivt. Dette ble gjort helt innen forventningene, og overlevering gikk helt fint. Trivelig kommunikasjon, og fin pris!"
A
Adrian
Skien
Dinboligvask

A&N RENHOLD AS

Velkommen til oss anrenhold.no Vi har over 15 års erfaring med HMS.og over 9 års erfaring i renholdsbransjen. Besøke websiden og se mer omvåre tjenester Og se på omtaler fra våre kunder, som referanse. anrenhold.no Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov. Om oss : Vask og Renhold av Bygninger, Privat hus, Bedrifter,Kontorlokaler,Flyttevask, Trappevask, Vindusvask,Fritidsbolig, Hytter. Barnehager.Flyttevask Privat renhold. Husvask. Trappevask. Vindusvask. Kont...

Se mer
Juni 2023

Flyttevask - 250m2 - Etter 08.06.2023

"Veldig bra utført jobb, og ikke noe å utsette. Gjorde jobb til avtalt tid. Anbefales"
B
Bjørn
Skien
A&N RENHOLD AS

UTVENDIG DRIFT AS

Vi er et dedikert vedlikeholds- og renholdsfirma som betjener Tønsberg og hele Østlandet. Med fokus på trefelling, utvendig renhold og vaktmestertjenester, er vi dedikerte til å sikre at dine eiendommer forblir i optimal tilstand. Noen av våre tjenester: - Fasadevask - Takvask - Vinduspuss - Utvendig renhold - Trefelling - Trepleie - Stubbefresing - Opprydding Vi har forsikring i orden innen de tjenestene vi tilbyr.

Mai 2023

Fasadevask

"Holdt det som ble lovet og vel så det, kan anbefales😃"
Ø
Øystein
Skien
UTVENDIG DRIFT AS

VESTFOLD OG TELEMARK RENHOLD SARJO JAMMEH

4.5 (37)

Hei! Vi er et godt etablert renhold og transport firma med flere hundre godt fornøyde kunder. Vi er opptatt av at kunden føler seg godt behandlet og at vi utfører jobbene effektivt og til avtalt tid og pris. Vi kan ta på oss det meste innenfor transport og renhold. Vi benytter en Mercedes Sprinter, 3500 kilo. Og stiller også med renholdsutstyr. Vi utfører det meste av transportoppdrag, både varetransport, godstransport, flyttehjelp og flyttevask og mer. Vi tar også på oss alt av innendørs o...

Se mer
Jan. 2023

Flyttevask - 45 - Så snart som mulig

"Jobben ble utført utrolig raskt. Engasjerte og effektive folk. Anbefales på det varmeste!"
J
Jonny
Oslo
VESTFOLD OG TELEMARK RENHOLD SARJO JAMMEH
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Flyttevask - 50m2 - Etter 06.12.2023

3726SKIEN

Hei. Min far skal flytte ut av leilighet ved Gulset Sykehjem og bokollektiv. Vi trenger derfor et firma til å vaske ut av leiligheten han har hatt der.

Flyttevask - 60m2 - Så snart som mulig

3715SKIEN

Utvask av leilighet. Hele leiligheten er på ett plan (ingen utvendig bod). Laminatgulv. Vegger og tak av gips. Flislagt bad. Leiligheten inneholder ett spisebord, sofa og et smalt vitrineskap. Ellers er leiligheten tom for ting, og det er relativt romslige rom. Ikke spesielt høyt under taket (en kjellerleilighet). Hvis mulig ønsker jeg et konkret forslag om pris. Utvask må være ferdig innen torsdag 30.11.

Flyttevask - 65m2 - Før 01.12.2023

3734SKIEN

Flyttevask - ikke veldig skitten

Rengjøringstjenester - 175m2

3722SKIEN

Ønsker tilbud på fast rengjøring annenhver uke. Enebolig med 4 soverom, 1 bad og stue/kjøkken

Vask - 114m2 - Før 30.11.2023

3716SKIEN

Ønskes vask i forbindelse med endt leieopphold. Leilighet i 2. og 3. etg. Delvis møblert med sofa, stoler, bord og hvitevarer. Rengjøring inkluderer kjøleskap med fryser og komfyr/ovn. Trenger ikke vask av tak, vegger eller utsiden av vinduer. Ikke behov for vask på utsiden. Ingen tepper. Ikke behov for vask bak/under hvitevarer. Ingen bod eller garasje.

Rengjøringstjenester - 100m2 - Så snart som mulig

3746SKIEN

Ønsker vask av hus før jul (November). Gang, stue, kjøkken, 3 soverom og bad. Skap dører/dører, gulv, noe inventar og lister. (Full husvask).