Behov for profesjonell rengjøring på Åmot?

Få skinnende rent hjem eller kontor med hjelp av dyktige renholdsfirmaer. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere renholdere på Åmot og finne den beste rengjøringen for deg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for profesjonell rengjøring på Åmot?

Få skinnende rent hjem eller kontor med hjelp av dyktige renholdsfirmaer. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere renholdere på Åmot og finne den beste rengjøringen for deg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen rengjøring på Åmot

Annen rengjøring - 2450 Rena

2450RENA

Innvendig husvask av gammelt hus på ca 150 m², dvs vask av vinduer, tak, vegger og gulv på kjøkken, to stuer, bad, tre soverom, en matbod, en trappegang og vindfang. Vask av varevinduer. 8 varevinduer med 8 overflater pr vindu. 2 varevinduer med til sammen 12 overflater pr vindu. 2 små vinduer med 2 overflater pr vindu. 3 av vinduene er i 2. Etg og trenger stige for å komme til utvendig. Kjøkken: innvendig vask av kjøkkenskap. En benkerekke med fem skap og to overskap. Innvendig vask av kombiskap/fryser. Skapene er gamle og er i ubehandlet treverk. Tak består av malte flater. Vegger består av malt panel, gulv har linoleumsbelegg. Bad: vask av tak, vegger, gulv, dusjkabinett, vask og toalett. Det er plater på veggene og gulvbelegg på gulv. To stuer med malte flater på tak og vegger. Det ene gulvet har gulvbelegg, det andre er lakkert tregulv. Matbod: vask av tak, vegger og gulv som består av ubehandlet panel. Vask av fastmonterte hyller som er i ubehandlet tre. Trappegangen har malt trepanel på tak og vegger. Gulvet har gulvbelegg i 1. Etg og ubehandlet tregulv i 2. Etg. Trappen er i lakkert tre. Vindfang med malte flater på tak og vegger og gulvbelegg. Tre soverom i 2. Etg hvor taknog vegger er i malt panelmi alle rom. To av gulvene er kalket tregul mems det siste rommet har malt tregulv.

Rengjøringstjenester - 100m2

2450RENA

Vanlig rengjøring ,helst fredag

Flyttevask - 89m2 - På 16.03.2024

2460OSEN

Har overtagelse søndag 17.3 kl 14.00 2 etasjer 4 soverom 1 bad og 1 toalett kjøkken stue gang . Vinduer skal vaskes

Flyttevask - 138m2 - På 16.03.2024

2460OSEN

Utvask av hytte på Furutangen som må gjøres før levering av nøkler den 17/3. 2 etasjer. Ett bad nede, ett toalett oppe. Hytten er møblert, dvs det er senger, sofa ol som står på hytten under vask. Samt tallerkener ol i kjøkkenskap. Adr. Bekkedalsveien, Osen

Flyttevask - 70m2 - Etter 17.02.2024

2450RENA

Hei. Jeg leter etter noen som kan vaske ned leiligheten min på cirka 70m3.

Rengjøringstjenester - 330m2

2450RENA

Fellesanlegg for studenthybler Oppdraget gjelder fast rengjøring hver 14 dag. 1. Vaske/støvsuge over fellesanlegg ( se tegning) samt tørke over benker og møbler. Er det tomgods eller annet som ikke er ryddet opp må dette kastes. 2. Gå ut med søppel og kaste, samt sette inn nye søplesekker. 3. Gå over felles vaskemaskiner og tømme for lo osv. 4. Generell kontroll ang. hygiene i fellesområdene. Oppdraget gjelder fellesområder på et studenthybel bygg på Rena . det er lette overflater med belegg på alle gulv. Er du effektiv, så tenker jeg du tar oppdraget på noen få timer. vi ønsker proff vask, og at de som utfører oppdraget ordner med vaske saker. Styret kan fikse utstyr etter avtale og vaskesaker etter avtale. Kan få til en befaring hvis det er ønsker, men håper man kan prise uten da det er litt kjørevei. Må nok medberegne en litt mer ordentlig vask første gang. Se vedlagt tegning, område markert i grønt er området, er over 2 etg. Håper på et meget god tilbud samt samarbeide. Hilsen nytt styre Peder Faldsveens Vei og

Siste evalueringer
Regelmessig vask av 100km2 enebolig

De gjorde en særdeles grundig jobb. Møtte opp til avtalt tid med godt humør. Absolutt og anbefale!

April 2015
E

Erland Gundersen om VIKING RENHOLD A&M TYNSET AS

Rena
Flyttelvask

Godt fornøyd med utført vask.

Aug. 2014
L

Lillian Furulund om DIN RENHOLD ANS

Brumunddal
Flyttevask leilighet 75 m2

Møtte opp til avtalt tid. jobben gikk raskt, og de var nøye. Veldig fornøyd med valget!

April 2014
M

Martin om Allsupport AS

Porsgrunn
Flyttevask

Vasket veldig bra, men glemte et par steder som ble utbedret da jeg påpekte det. Vi fikk også klage på vasken av de som kjøpte huset, og det med rette. Veggene på stua var ikke vasket. All Support var veldig imøtekommende og sendte en som vasket på nytt.

Juli 2013
G

Gyril om Allsupport AS

Rena
Flytteoppdrag fra Rena, Hedmark til Røa, Oslo

Jeg er meget fornøyd med oppdragets utførelse. Uforutsette komplikasjoner dukket selvsagt opp, men disse ble løst meget smidig. Eidsiva Transport og Flyttebyrå AS tok seg av alt, og viste meget stor evne og vilje til å skåne oss.

Jan. 2012
R

Ronnie André Bjørvik om EIDSIVA FLYTTEBYRÅ AS

Rena