Rengjøring i Sørreisa

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Flyttevask - 65m2

9310SØRREISA

Vask av leilighet for utflytting. Så raskt som mulig.

* Fortsatt ledig: Rengjøring - 100 kvm - Hver fjerde uke

9310SØRREISA

Ønsker hjelp til renhold i huset hvor jeg og min samboer bor. Vi skal selv rydde, men ønsker noen som kan tørke støv, vaske badet, støvsuge og vaske gulvet. Vaske over overflater på kjøkkenet osv.

Rengjøring - Boligstørrelse - Ukentlig

9310SØRREISA

Sjekker markedet for vask av hovedbad og gjestebad, mellom 10-15m2, 1-2 ganger i måneden. Tenkte gjøremål: ▫️Vaske gulv. ▫️Vaske toaletter. ▫️Vaske baderomsinnredning utvendig, inkl. speil. ▫️Vaske dusj på hovedbad. ▫️Tørke støv på synlige overflater, eks. vinduskarmer, vaskemaskin, varmtvannstank, hylle, etc. ▫️Rense sluker på hovedbad. Med forbehold om mulige endringer. Oppgaver som ikke er i anbudet: ▫️Rensing av vaskemaskin. ▫️Innvendig vask av innredning. ▫️Søppeltømming. Hovedbad blir tømt for det som kan fjernes før vasking. Ønsker gjerne at bedrift kommer på befaring før kontrakt signeres.

* Fortsatt ledig: Flyttevask - 110 - Så snart som mulig

9310SØRREISA

Meste av boligen er vasket. Gjenstår vegger og lister i inngangsparti, gang og stue i 2 etg og overflater i kjøkken. Og vedd i trapp ned til kjeller og vegger på bad.

Rengjøring - 63

9310SØRREISA

Vask av leilighet før visning på bolig. Vask av komfyr innvendig, kjøleskap og kjøkken generelt. Ellers vask av gulv og fjerning av støv.

Flyttevask - 25.-28. juli, 133kvm

9310SØRREISA

Andel av tomannsbolig i 2 etg. Kjøkken, stue/spisestue, 3 soverom, lukket trap, bad, WC, 3 boder og ganger i mellom. Gulvene og trappetrinnene har vinylbelegg og veggene er både slette malte flater og malte strier. Badegulvet har fliser og veggene er plater. Badet har dusjkabinett og soverommene har skap som skal stå.