Få hjelp med solskjerming og markiser i Moss

Skal du henge opp solskjerming eller markiser i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan hjelpe deg med solskjerming.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp med solskjerming og markiser i Moss

Skal du henge opp solskjerming eller markiser i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan hjelpe deg med solskjerming.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber i Moss innen solskjerming og markiser

Deler av arm ødelagt

1524MOSS

I løpet av vinteren ble «albuen» til vår kjære markise ødelagt. Selve snoren inni armen er inntakt. Usikker på om hele armen må byttes, eller kun del som er ødelagt. Ønsker pris på arbeid med å bytte denne delen.

Skifte markiseduk

1512MOSS

Gammel duk er fjernet. Trenger hjelp til å feste ny duk, samt justering av selve markisen

Snu duken på markise

1580RYGGE

På hytta som ligger på Oven har jeg en markise med motor på ca 4 meter som har slitt og stygg duk nederst. Trenger hjelp til å snu duken slik at den slitte delen av duken kommer opp.

Reparasjon av utvendig persienne

1533MOSS

Hei ! Trenger hjelp til å reparere ( sette på en ny «knott» på en utvendig persienne . Persiennen befinner seg i 2 etasje .

Solskjerming til pvc vindu

1533MOSS

Har pvc vindu som åpnes innover og jeg ønsker plissé gardiner til disse. Har mange vinduer og dette må måltilpasses hvert vindu. Ønsker plissé enkelte steder og rull gardin på soverom. Ønsker rimeligst løsning, dvs ikke elektriske.

Montere pergola

1570DILLING

Montere pergola 3x4 meter fra Fagmøbler. Samt 2 screens

Siste evalueringer
terrassemarkise

Hyggelig og rett pris .

Mars 2021
T

Terje Kenneth om TOM RUNAR NORDENG

Rygge
Terassetak og markise

Bra supert dette er fint

April 2019
H

Hans-Oskar om ACSENTERET AS

Moss
Skifte duk på markiser

Fikk reparert snor, og i tillegg justert begge markiser. Veldig fornøyd med service og arbeid

Sep. 2018
H

Hanne Von Krogh om FREDRIKSTAD FASADE AS

Moss
Markise til balkong

Lav pris og rask levering.

Mai 2018
F

Fabian Mikarlsen om ABC MARKISER DAG-INGE GUNDERSBY

Moss