Få hjelp med solskjerming og markiser i Skien

Skal du henge opp solskjerming eller markiser i Skien? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan hjelpe deg med solskjerming.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp med solskjerming og markiser i Skien

Skal du henge opp solskjerming eller markiser i Skien? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan hjelpe deg med solskjerming.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber i Skien innen solskjerming og markiser

Bytte motor på markise

3712SKIEN

Motor på markise er defekt. Trenger pris ny motor (+ evt. fjernkontroll) inkludert montering. Det står Elero på fjernkontroll til markise

Plissegardiner til 3 stor vinduer

3732SKIEN

Trenge plissegardiner til 3 stor vinduer. Klosterhagen 29a

Montere ned markise, demontere/bytte ødelagte deler og montere den opp igjen

3727SKIEN

Trenger hjelp til å ta ned markise 6x3 meter, bytte ut noen ødelagte deler (jeg får disse tilsendt) og deretter montere den opp igjen. Fastpris på jobben tas gledelig i mot!

Solskjerming utestue

3734SKIEN

Har en utestue (overbygd veranda) med 3 vegger og åpning på den 4. siden. På den ene veggen er det 3 vinduer. Vinduene står tett på hverandre. Vinduene er ca 1,05-1,10. tror at bredde og høyde er ca lik. ( Ikke målt nøyaktig) Her kommer det veldig mye sol slik at det blir veldig varmt. Ønsker solskerming på disse. Ønsker ikke markiser men ser etter andre løsninger. Hadde tenkt utvendig løsning men er åpen for forslag om innvendige løsninger. Vil gjerne høre forslag på ulike løsninger.

Bytte markiseduk

3742SKIEN

Ønsker å byttemarkiseduken. Den vi har er ganske gammelt.

Motorisering av utvendig terrassemarkise

3711SKIEN

Ønsker pris på motorisering av terrassemarkise.

Siste evalueringer
Bytte motor på markise

Gjorde en flott jobb. Meget fornøyd, tok raskt kontakt, og gjorde jobben kort tid etter. Takk igjen

Juni 2018
F

Fredrik om EIKER MARKISER AS

Skien
Utskifting av vinduer og verandadør på enebolig

Veldig fornøyd med resultatet!

Des. 2017
A

Anders Vincent Haugen om RF MALING/TAPETSERING & BYGGSERVICE AS

Skien
4 Nye vindusmarkiser

Meget flinke montører, raske og effektive. Selgeren var Og flink til å følge. Dette i tillegg til en hyggelig pris Gjorde at jeg valgte denne leverandøren.

Okt. 2013
J

Jan Yngvar om Fram Persienne Og Markise AS

Skien