Få hjelp med solskjerming og markiser i Sarpsborg

Skal du henge opp solskjerming eller markiser i Sarpsborg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan hjelpe deg med solskjerming.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp med solskjerming og markiser i Sarpsborg

Skal du henge opp solskjerming eller markiser i Sarpsborg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk som kan hjelpe deg med solskjerming.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber i Sarpsborg innen solskjerming og markiser

Reparere markise

1724SARPSBORG

Trenger hjelp med å fikse en ødelagt markise. Må ha blitt ødelagt ved sterk vind, hvor jeg har glemt å dra opp markisen. Dette er i et borettslag.

Solskjerming - utvendig

1710SARPSBORG

Vil ha pris på ny utvendig solskjerming, vindu med lysåpning ca 105 cm høyt og 122 cm bredt. Vindu er plassert i 2.etg på en 4-mannsbolig ut mot vei (ca 3 m fra vegg til vei med gressplen i mellom). Vil ha pris på både utvendig persienne og zip screen hvis mulig. Priser må være inkludert produkt, montering og demontering/fjerning av gammel utvendig persienne som er montert nå. Alle priser inkl. mvh. Mvh Rino, Sarpsborg.

Montere solfilm på vindu

1738BORGENHAUGEN

Ønsker pristilbud på å montere utvendig solfilm på ca 5 vinduer 100x200cm (1. etasje). Har kjøpt inn folie + komplett monteringssett og vinduene kan være vasket og klare, så det bare er å legge på.

2 stk terassemarkisee

1726SARPSBORG

Ønsker pris på 2 stk terassemarkiser med motor. Begge er på samme hus. Den ene bør vel ha med "overbygg", den andre blir stående under takutstikk. Bredde er ca 3.5 m. Ønsket farge er grå. Skal være ferdig montert.

Solbeskyttelse

1707SARPSBORG

Trenger pris på solskjerming på vinduer og skyvedør

Ny markise (elektrisk)

1724SARPSBORG

Ca. 4,5m x 3,5m Kom på befaring og gi meg et tilbud. Sarpsborg

Siste evalueringer
Drenering

Da vi trengte entreprenør til å drenere rundt huset vårt var Greåker Maskinstasjon raske til å svare. En hyggelig finnmarking kom raskt på befaring, og ga oss et oversiktlig og ryddig tilbud. Kommunikasjon og informasjon underveis var veldig bra. Jobben er utmerket utført, dette firmaet leverer kvalitet! I tillegg er karene fra firmaet supertrivelige, og du får alltid en artig prat med på kjøpet. Vi anbefaler Greåker Maskinst på det varmeste!!

Jan. 2018
L

Lena Elise om Greåker Maskinstasjon AS

Sarpsborg
Markiser

Lokal avdeling var utmerket fra anbud til bestilling. Montørene var faglig dyktige og effektive. Det eneste som trekker ned er kontakten med hovedkontoret for å bestille montering. De ringte ikke tilbake og besvarte ikke e-post. Totalt sett meget bra og jeg vil vurdere dem også neste gang.

Nov. 2016
S

Svein Tore om ACSENTERET AS

Grålum
* Fortsatt ledig: Markise

De kom til avtalt tid, og utførte jobben som ønsket. De var behjelpelig underveis med faglig innspill og hjelp til å velge produkter. Kan anbefales.

Aug. 2015
L

Lars om EIKER MARKISER AS

Borgenhaugen
Motorisert markise på 4 x 4 meter

Salgsarbeidet med fremvisning av produktet osv var bra, men det finnes forbedringspotensiale i prosessen etter avtale inngåelse. Skriftelige sentrale spørsmål som leveringsuke, garantiens lengde osv blir ikke besvart. Montøren dukket opp uanmeldt, vedkommende ble ikke ferdig og skulle derfor fullføre arbeidet kommende uke. Det gikk 2.5 uker før han kom tilbake. Sluttresultatet ble dog som forventet.

Juli 2012
A

Audun Byom om KRS GRUPPEN AS

Sarpsborg