Trenger du hjelp med brønnboring i Askøy?

Har du planer om å bore etter vann til bolig eller hytte i Askøy? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med brønnboring.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med brønnboring i Askøy?

Har du planer om å bore etter vann til bolig eller hytte i Askøy? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med brønnboring.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet brønnboring i Askøy

Kontroll av borehull og tilhørende anlegg

5307ASK

Vi har overtatt et småbruk hvor det er borehull og brønn som vannkilde. Vi har tatt pøver av borehullet og det viser seg at vannet inneholder E-coli bakterier. Så vi skulle hatt en sjekk om borehullet er riktig plassert i terrenget, og om det er riktig utført. I tillegg skulle vi hatt en sjekk av rensingen av vannet. Skulle også hatt en tilstandsvurdering av brønnen for å se om denne evt kan brukes som en drikkevannskilde. Dersom borehullet ikke er i tilfredsstillende stand, trenger vi pris på evt. nytt borehull på et mer passende sted.

* Fortsatt ledig: Bore etter grunnvatn + få vatnet lagt inn i huset

5310HAUGLANDSHELLA

Hei! Vi har ein gammal regnvatnsbrønn per i dag, som ikkje gir det vi treng av vatn og vannkvalitet. Vi ynskjer då å få innlagt grunnvatn inn til huset vårt og gjort noko med dei gamle rørene ut til den gamle brønnen. Dvs vi trenger: 1. Brønnmennesker som kan bore etter grunnvatn og fått lagt inn alt som trengs til det 2. Rørleggere som kan få grave rørene og lagt dei inn i huset, samt å fått gjort noko med dei gamle rørene. Har fått høyre at brønnfolkene trenger å bli ferdige først før rørleggerene kan begynne, så vi trenger ein måte å korrespondere desse jobbane på. Vi kan diskutere arbeidet nærmare når dykk kjem på befaring. Vi ynskjer også anbud på jobben, så vi får ein prisoversikt over det. Adressen til huset er Heiane , 5310 Haugelandshella. Mvh Helen

Brønnservice

5307ASK

Stor, gammel brønn. Mistenker enten mindre tilsig eller lekkasje da vi de siste årene har gått oftere tom enn tidligere. Er dette noe som er mulig å inspisere og evt. ordne? Ønsker i så fall en prisantydning på tømming og rensing av brønn, eventuelt tetting og / eller forbedring av tilsig før fylling av vann igjen.

Vaske brønn

5314KJERRGARDEN

Ønsker at noen rengjør brønnen vår.

Boring av fjell for bruk av trollkraft.

5305FLORVÅG

Skal fjerne fjell for å bygge carport. Ønsker derfor å få fjellet boret opp i henhold til anbefalinger av trollkraft. Fjellet et ca 1m høyde fra parkeringsdekke i bakkant. Rød strek viser at det er ca 4x4 meter inn i hjørnet. Samt ene svingen skal rundes av markert med rød strek, ca 4meter. Fjellet er spylt og det er tilgang med bil/borerigg helt fram. Jobben kan også fint gjøres med trykkluftbor eller type pioneer. Anbefalt hulldiameter 25-40 mm., max. 45 mm. Jo større hull desto større sprengkraft. Avstand mellom hullene 5-10 ganger hulldiameteren, d.v.s. fra 15-40 cm. Avstand fra ytterste hull til kant bør være 1/2 av hullenes innbyrdes avstand. Hulldybden bør være min. 75% av total høyde ved sprekking av frittliggende blokker. Minste hulldybde - 30 cm.

Bore 50 mm hull under vei for trekkerør

5304HETLEVIK

Ønsker å få utført å få boret et hull under vei/asfaltert for 40/50 mm trekkerør for elektrisk strømkabel for å få strøm i garasje. Lengde på boring 4 mtr. Hull kan bores fra betongvegg i garasje og ut under vei. Garasje høyde 3,7 mtr og bredde ca 6 mtr, Kan bores med liten "boregeit" eller kompressor med lang nok bor. det er 2 lag asfalt på vei med underlag grus. Trenger ikke hull under dette eller i fjell.

Siste evalueringer
Boring av fjell for bruk av trollkraft.

Stilte raskt og svarte raskt på avklaringer. Var en uoverstemmelse på utført arbeid men dette ble løst etter noe tid med at Moss AS kom tilbake og ordnet opp. Kommer til å kontakte Moss AS når neste prosjekt skal i gang.

Mars 2020
E

Erik om SPRENGING AS