Brønnboring - Elverum

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Brønnboring

2412SØRSKOGBYGDA

Har kildevann som er forurenset. Ønsker befaring og søk etter ny kilde for om mulig å få rent kildevann til huset. Eksisterende kilde er infisert med bl. annet e-coli bakterie i følge vanntest, som medfølger bruk av filter og uv.lampe. Søk med "ønskekvist er påvist positivt av flere personer. Bor i Sørskogbygda. Kan noen hjelpe oss ?

Brønnboring og installasjon av bergvarmepumpe

2414ELVERUM

Har i dag varme fra radiatorer i hus fra 1960 med elkjel på 3x 5kw elementer (ett element kjørende rundt 0c holder boligen mer enn varm nok) som vi ønsker å oppgradere til bergvarme. Størrelse på huset: Primærrom: 196 m² Bruksareal: 252 m² Ønsker komplett tilbud på boring for bergvarme og installasjon av bergvarmepumpe med varmtvannsbereder. Av smarthus system har vi Homey som tar både Zigbee/Matter/Zwave, men er ikke et must med en smart pumpe. Fyrrommet ligger i sørøstre hjørne av boligen. Østre side har bod utenfor, og sørsiden har terrasse litt utenfor vegg. Vi kan rive platting om det er behov for det. Det er sikringskap i fyrrommet. Fyrrommet er 2.4x3.6m stort, og det er ca 2.1m høyde. Rør ca 1.9m høyde fra gulv. Det er ønskelig å få det installert så fort det lar seg gjøre, men har ikke hastverk. Litt avhengig av tidsbruk og temperatur ute selvsagt. Ønsker å vite hva antatt sparing på elektrisitet blir i forhold til gamle oppvarming, og at dokumentasjon på installasjon sendes til Boligmappa. Det er bare å komme på befaring om det er ønskelig for å kunne gi bedre tilbud og se tingenes tilstand.

* Fortsatt ledig: Boring etter vann

2412SØRSKOGBYGDA

Vi ønsker å få boret etter vann, til 4 hus/hytter. Komplett med alt, borehull, rørlegger og evt. elektriker. Har en kum med hvor vi har vann fra ile, som kanskje kan brukes til borehullet og det som trengs.

* Fortsatt ledig: Brønnboring

2411ELVERUM

Hei, trenger tilbud for brønnboring på mitt tomt.

* Fortsatt ledig: Brønnboring

2416JØMNA

Trenger å bore ny brønn. Har brønn utenfor egen tomt idag, i skogen. Denne er dårlig og jeg ønsker å bore på på egen tomt. Ønsker tilbud og befaring, og eventuelt vite hvor raskt det kan utføres. Se bilder for der jeg ønsker ny brønn.

Boring av ny brønn

2416JØMNA

Trenger boring av ny brønn til enebolig. Ønsker pris med boring, pumpe, trykktank etc. Bilder er fra der jeg ønsker brønnen. Andre brønner i området har 5-10 meter ned til fjell.

Siste evalueringer
Brønnboring til småbruk

Jobben ble gjort til fastsatt pris uten noen utfordringer.

April 2019
J

Joachim om KONNINGRUD BRØNNBORING Svein Konningrud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud