Trenger du hjelp med brønnboring på Hamar?

Har du planer om å bore etter vann til bolig eller hytte på Hamar? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med brønnboring.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med brønnboring på Hamar?

Har du planer om å bore etter vann til bolig eller hytte på Hamar? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med brønnboring.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet brønnboring på Hamar

Tilbud på installering av Bosch Compress 7001i LWF og borehull

2319HAMAR

Tilbud på installering av Bosch Compress 7001i LWF og borehull. Varmepumpe installeres i kjeller med begrenset takhøyde (ca 160cm). 230V IT

Ønsker tilbud på boring til bergvarme

2315HAMAR

Ønsker tilbud på komplett anlegg for bergvarme (boring av hull, varmepumpe, alt av rør og el-arbeid i tilknytning til dette) samt fjerning av eksisterende oljetank (ca 3000 liter) og oljefyr. Eksisterende anlegg (også oljetank) er i krypkjeller med med takhøyde på ca. 1,7m. Eksisterende anlegg er oljefyr montert i 2008, med med radiatorer for vannbåren varme fra husets byggeår (1971). Vi har installert separat varmtvannstank i 2017. Et tilbud vi allerede har innhentet oppgir samlet energibehov til 32095 kWh/år, hvorav 4500 kWh/år er varmtvann som vi da altså egentlig ikke trenger.

Bergvarme varmepumpe

2321HAMAR

Fjerne oljefyr, boring av brønn, varmepumpe, montering av varmepumpe. Ønsker anbud på en totalpakke som inkluderer alt, og en ansvarlig person å forholde seg til.

Sjekke status på borehulls brønn, installere renseanlegg og koble vannkilden til husholdningen.

2323INGEBERG

Da det viser seg at løsmassebrønnen vår ikke har en vannkvalitet av tilfredsstillende kvalitet, ønsker vi å bytte hovedvannkilde til husholdningen. Vi har et eksisterende borehull med installert pumpe. Må sjekke dybde og kapasiteten(liter per time) til brønnen. Gir borehullet nok vann, ønsker vi å montere dette, slik at det blir vår nye vannkilde. Vannprøve er allerede evaluert positivt. Fjellbrønnen er boret i sedimentære bergarter, som gir en ubehagelig lukt til vannet. Ønsker derfor også et tilbud på et renseanlegg og tilhørende installasjon av dette.

JORDVARME BORREHULL ANBORRING VARMEPUMPE

2317HAMAR

ØNSKER PRIS PÅ BORRING AV HULL I BAKKEN FOR FORBEREDELSE TIL BERGVARME. STRANDVEGEN HAMAR. ØNSKER OGSÅ PRIS PÅ VARMEPUMPEANLEGG TIL VEDLAGT ENEBOLIG. MÅ DIMENSJONERES STORT NOK TIL Å GI HUSET VARME. TRENGER EN TOTALLØSNING FOR HUSET. HUSET SKAL BYGGES I 2019. KJELLER MED TEKNISK ROM VIL BLI BYGGET I 2018.

Oljefyr til Bergvarme

2316HAMAR

I midten av november skal vi ta over en enebolig på Hamar. Denne eneboligen benytter i dag oljefyr hvor de fyrer ca 4500 liter pr år. Varmen spres i huset gjennom en blanding av radiatorer og gulvvarme. Sistnevnte fra 2010. Det er ca 400kvm som varmes opp med oljefyren. Vi ønsker at arbeidet skal skje så raskt som mulig etter overtakelse. Ønsker et prisoverslag på følgende: * Fjerne eksisterende oljetank og oljefyr * Brønnboring * Installasjon av varme-varme-pumpe (m/ mulighet for smart varmestyring) Alternativt tillegg: * Skifte ut radiatorer med gulvvarme i stue på ca 85 kvm (eksisterende gulv er fjernet og rengjort før installasjon) * Bytte ut 4 radiatorer med viftekonvektorer