Brønnboring - Øvre Eiker

Har du planer om å bore etter vann til boligen eller hytta? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med brønnboring.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Brønnboring - Øvre Eiker

Har du planer om å bore etter vann til boligen eller hytta? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med brønnboring.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet brønnboring

Brønnboring

3320VESTFOSSEN

Brønnboring for vann

Brønnboring

3320VESTFOSSEN

Ønsker å legge inn vann på hytte, må da Borre etter det.

Brønnboring

3320VESTFOSSEN

Ønsker å borre etter vann på hytta. Det er ønskelig med en befaring og et tilbud da det vurderes opp mot alternativet som er pumpe fra innsjø.

Bytte av brønnpumpe

3300HOKKSUND

Jeg ønsker et tilbud på bytte av brønnpumpe. - Demontering av eksisterende brønn pumpe inkludert eksisterende PEM rør med ejektor i brønnen. - Måling av dagens brønn, da dybde til vannoverflaten, og dybde til bunn av brønnen er ukjent. - Montering av ny brønnpumpe med nye PEM rør. Pumpe må ha god kapasitet. Også fordi på grunn av vannkvaliteten, så er det montert flere vannfilter i serie. Her antar jeg at senkepumpe vil være riktig valg utifra pris og kapasitet. - Hvis senkepumpe er det riktige valget, så ønsker jeg pumpe med sikkerhetsline. (ser at det i dag selges slike uten sikkerhetsline, som ikke er ønskelig) - Det er ønskelig å kunne bruke eksisterende strømopplegg, slik at en 230 3 fase pumpe er det riktige. Sted for utførelse av arbeidet Adresse er Ringeriksveien 400, 3303 Hokksund. Dette er ca. 25 minutters kjøring fra Drammen, 45 minutter fra Hønefoss, eller 55 minutter fra Oslo. Bakgrunn for arbeidet Dagens pumpe er fra 1967, og kommer ikke opp over 2 bar i trykk. Pumpen jobber unormalt lenge for å komme til 2 bar. Ejektor/bunnventil ser også ut til å lekke og holder ikke på primingen. Antagelsen er at pumpe eller ejektor er grodd tett, alternativ at slange eller ejektor har fått et hull der det lekker. Trykktank og Varmtvannsbereder er helt nytt. Tilbudet må inneholde a) Når kan arbeidet utføres. Anlegget må kjøres manuelt i dag, og det vil være greit å få på plass ny pumpe så raskt som mulig. b) Hva slags garanti er det på deler/utstyr og arbeid. c) Hva vil prisen være. (Pris fast eller timespris med tidsestimat og ramme for variasjon.) Oversikt over eksisterende anlegg Borebrønnen er i eget rom i første etasje. Rommet inneholder pumpe, rør, trykktank og varmtvannstank. Jeg mener det er plass til å dra brønn rør ut fra rommet, gjennom gangen og ut på gårdsplassen. - Pumpe er Grundfos CPE3-60. Antatt fra rundt 1965. ( Bilde 1 av pumpen i PDF vedlegg) - CPE3-60 er en ejektor pumpe, og det får 2 PEM rør til bunnen av brønnen, der ejektoren er koblet på.( Bilde 2 av brønnen med rørene i PDF vedlegg). - Indre diameter på brønnen ser ut til å være mellom 120 og 130 mm. (litt vanskelig å måle på grunn av PEM rørene) - Motor på pumpe er 230 3 fas, antatt fra samme år som pumpe. (Bilde 3 av pumpemotor deksel i PDF vedlegg) - Dette er koblet til en motorvern bryter av merket ASEA, fra 1960 (Bilde 4 av denne bryteren i PDF vedlegg) - Dette er igjen koblet på en 3 fase, 10 Ampere automatsikring i sikringskapet. Varmstvannstank og trykktank kan enkelt tømmes og flyttes av eier for å forberede mer arbeidsplass.

Jakten på vannet

3330SKOTSELV

Skulle gjerne hatt tilbud på hvor mye det vil koste å bore etter vann. Bor i Bingen i Skotselv, Buskerud. Vi har brønn på tomta som hender går tomt når det er lite nedbør og varmt vær. Vi er 2 stk som bor ca 500m fra hverandre som skal ha vær vår boring. mvh Ulf

bore etter vann

3330SKOTSELV

Ønsker tilbud på boring etter vann.