Pussing av mur i Ås

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pussing av mur i Ås

AM Mur og Betong AS

Hei å velkommen til oss :) Ønsker du ei trygg å kunnskapsrik bedrift til å utføre dine oppdrag innen Mur, Betong, Peis å pipe ? Da Har du kommet rett. Vi ønsker å hjelpe deg med å oppnå ei miljøvennlig å modern fyringsanlegg iform av komplette ildstedsrehabiliteringer, godt for miljøen å gott for ditt hjem. Vi ønsker oppmuntre våre kunder til å bytte ut gamle ildsteder till moderne, rentbrennende ovner som virkelig får ut all energi i ved kubben du fyrer med. Hvordan gør vi det? Jo, genom å l...

Se mer
Nov. 2023

Riving av peis

"Rev gammel peis + monterte ny peisovn. Kom med godt tilbud og utførte jobben meget godt og kjapt."
R
Roar
Ås
AM Mur og Betong AS

NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

Alt i mur og fasadearbeide Spes. Peis og fliser/skiferarbeide . Montering av peisovner til rehabilitert pipe mm.

April 2022

Pusse mur og og lister rundt kjellerdør

"Jobb utført effektivt til avtalt tid og pris. Ingenting å utsette på kvalitet og kan trygt anbefales"
D
Daniel
Ås
NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

PARIS TZORTZIS

Jeg driver i stor sett med piperehanbilitering, og ovner peis montering. Jeg har mye erfaring,tatt kurs om saken og referanse. Feiemester Pettersen (93489040) kan forteller litt om jobber jeg har utført.

Mai 2022

Pusse pipe

"Rimelig og punktlig"
N
Nikolaj
Oslo
PARIS TZORTZIS

Msfasade As

5.0 (80)

April 2021

Reparasjon av grunnmur, utvendig

"Jeg er veldig fornøyd med Msfasade AS, fra a til å. Profesjonell og pålitelig fra første møte og hele veien. Fikk SMS underveis om han ikke kunne komme pga regnvær etc. Ble ferdig til avtalt tid, og sluttresultatet ble veldig fint. Utvendig grunnmur,..."Se mer
H
Hilde
Vinterbro
Msfasade As

STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

4.8 (54)

etablert firma i 2012 driver med muring, montering av ovner/ peiser ,skifer membran ,flis. våtromssertifikat og protan membran sertifikat. sentral godkjenning og fagbrev i murer faget.

Nov. 2018

Montere ny vedovn

"Veldig raskt og godt utført arbeide! Vi er kjempe fornøyd med montering av ny peis :)"
H
Hege Nordahl
Vestby

MARTINSEN BYGGSERVICE T MARTINS

Har 39 års erfaring som tømrer og innen bygg og anlegg. Jeg har samarbeid med 3 andre, slik at vi kan ta større oppdrag.

Des. 2014

Kjellertrapp, lysgraver og støttemur

"Mye for pengene :)"
T
Tom
Ås
MARTINSEN BYGGSERVICE T MARTINS

DROGSETH AS

4.0 (4)

Vi har tverrfaglig kompetanse innen bygghåndverk: BlikkenslagermesterMalermesterMurmesterTaktekkermesterVi utfører det meste innenfor: Tak, fasade, oppussing, snekker/tømrerarbeider, piperehabilitering, mur, mal og utbedring av fukt, sopp og råteskader. Lekkasjesøk og utbedring utføres av vår serviceavdeling. Vi har egne lifter for arbeider i høyden.

Mars 2014

Rehabilitering av pipe (innvendig)

"Godt utført jobb til avtalt pris"
G
Geir Arne
Ås
DROGSETH AS

KIMMYS SPESIAL DESIGN & BOKOR WALTER BYGG AS

Vi er et ny bedrift , med solid erfaring . Vi har jobbet innen byggebransjen i 20 år nå i forskjellige områder . Hver dag kommer med nye utfordringer og hver dag gir oss mer kunnskap gjennom vår arbeid . Vi sier aldri nei , og vi tar alle utfordringene som kommer .Vi er seriøse , engasjerte og hardtarbeidende og setter stor pris på at kundene våre blir helt fornøyde med jobben vår ,derfor er VÅR KUNDE : VÅR HERRE ! Bedriften består av: Bokor Maria Monica - Interiørkonsulent ...

Se mer
Sep. 2013

Forskaling/ støp og murpuss

"Walter kom og så på jobben. Han snakker godt norsk. Han kom også da arbeidet skulle påbegynnes og gikk gjennom jobben med meg og de som skulle utføre den. De var dyktige og høflige. Jeg hadde en god opplevelse av dette firmaet. Anbefales.."
c
Christian
Vinterbro
KIMMYS SPESIAL DESIGN & BOKOR WALTER BYGG AS
Siste registrerte jobber

Riving av peis

1430ÅS

Vi ønsker å få peisen revet. Peisen er ca. 118cm bred, 62cm dyp og 116cm høy. Gulvet under må gjøres klart for en ny peisovn. Her ser vi for oss fliser/stein e.l. Det ligger noen hvite fliser fremfor peisen. Disse skal fjernes, og antagelig må arealet inkluderes i arealet som blir flislagt. Muren/pipa må pusses. Vi ser for oss å grunne og male pipa selv.

Pusse lecavegg

1407VINTERBRO

Ønsker pris på pussing av lecavegg på ca. 22 kvm. Er på bakkeplan.

Pussing av lecavegg

1407VINTERBRO

Ønsker pris på å pusse en utvendig lecavegg på 960x235 cm. Er på bakkeplan. Har egen blandemaskin som kan brukes om ønskelig.

Pussing av mur

1435ÅS

Trenger hjelp til pussing av mur.

Mure inn peisinnsats

1433ÅS

Jeg ønsker å bytte ut en vedovn og installere en peisinnsats som skal mures inn med brannmurplater.

Pussing av mur og ferdigstillelse av montering utepeis.

1435ÅS

Trenger hjelp til å pusse en pipe i utestua. Ferdigstillelse av allerede montert peis.