Pussing av mur på Stange

Skal du pusse mur eller jevne ut en murvegg på Stange? På Mittanbud finner du flere murere på Stange som kan hjelpe deg med murpuss!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pussing av mur på Stange

Skal du pusse mur eller jevne ut en murvegg på Stange? På Mittanbud finner du flere murere på Stange som kan hjelpe deg med murpuss!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pussing av mur på Stange

brannmur - murpuss på ottestad

2312OTTESTAD

Hei, vi ønsker å få to murer murpusset/gjennoppbygd i gråfarge. slett pusset. mur 1 i 1.etasje: mål: 2,40 m høyde, bredde/dybde 73, 83, 61, 72 cm mur 2 i kjeller: mål: 2,28 m høyde, bredde/dybde 53,44,52,90 og 19 cm

Murpuss av 1.etg og garasje

2312OTTESTAD

Ønsker å få ferdig murpuss av 1.etg og garasje før vinteren. Huset ligger i 2312. Ottestad

Muring/pussing av pipe

2332ÅSVANG

Jeg skulle ha fått pusset pipen glatt og tatt ut nytt hull til ny ovn, må også jevne til noe avskalling inne på annet rom og i tak

Muring/slemming rundt nyinnsatt dør og vinduer i kjeller

2312OTTESTAD

Vi satte inn en ytterdør og tre vinduer i kjelleretasjen i fjor sommer og trenger hjelp til å få slemmet/murt og pyntet opp rundt disse. Det er to kjellervinduer på ene siden. Vinduene der er 110x80 og jobben er å få det til å bli pent rundt de. Vi kan ta malingen av muren selv. På den andre siden er det 1 stk dør og 1 stk nytt vindu, (pluss et gammelt vindu som per nå ikke skal gjøres noe med). Her er det også behov for å fikse muren hele veien som tidligere var under bakken. Total lengde ca 5,5 meter. Gi oss gjerne en pris med og en uten malejobben. Ønsker også en pris på å male muren til slutt, det aner oss at resultatet blir bedre med en proff enn om vi gjør jobben selv.

Pusse opp teglskorstein

2344ILSENG

Vi Trenger hjelp med pusse opp pipe/skorstein, nå vi har gips rundt pipe men det er ikke lov. Vi trenger folk så har erfaring med pusse opp pipe.

* Fortsatt ledig: Erstatte peis med ny vedovn. Pussing.

2330VALLSET

Trenger hjelp til å tilpasse ildstedet til ny ovn. (Se bilde). Har selv slegget vegg mesteparten av muren. Inkluderer litt muring/pussing. Må også trolig kjøpes egnet rør til ovnen. (Rett).

Siste evalueringer
Sette inn ovn og pusse pipe

Visste eksakt hvordan røret måtte settes inn. Fikset alt både jobb og delere. Kom tilbake og sjekket og etterjusterte. Vi ble enige om å dele litt på den endelige finishen. Men montør forsikret seg om at alt var i henhold til ønsker før vi avsluttet oppdraget. Veldig ryddig og profesjonelt!

Juni 2022
T

Thommy om RUSTAD OVNER OG SKORSTEINER

Ottestad
Oppussing av stue og kjøkken

Kvaliteten på arbeidet var bra. Arbeidet kunne vært gjennomført raskere uten avbrudd. Det skyldes at håndverkerne arbeidet samtidig på andre byggeplasser. Materialer ble levert til riktig tid og pris som avtalt. Bilagene som fulgte fakturaene ga god dokumentasjon på det som skulle betales.

Nov. 2020
L

Lars om ARTIBUS AS

Stange
Pusse grunnmur + sette inn ventilasjon

Veldig fornøyd med arbeidet! Møtte opp til avtalt tid og gjorde jobben veldig effektivt og nøyaktig. Anbefales!

Sep. 2012
T

Thomas Arthur om O. D. BALLY

Stange