Pussing av mur i Kragerø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pussing av mur i Kragerø

LUMI BYGG AS

Vi samarbeider med Snekker - Elektriker og Rørlegger, og vi påtar oss gjerne totalentreprise i deres oppdrag for å lette byggeprosessen. Dere kan gå inn på facebook under Lumi Bygg AS eller Lumibygg.no og se vår tidligere prosjekter.Vi utfører naturligvis gratis befaring.

Nov. 2015

Pusse leca pipe og peisinnsats

"Vi ble godt fornøyd med jobben og den var utført raskt."
O
Olve
LUMI BYGG AS
Siste registrerte jobber

Montere, pusse XPS, mm.

3788STABBESTAD

Pusse XPS ca 10m2. Montere ny vedovn (nordpeis orion) + røykinnføring. 2-etasje. Montere røykinnføring eksisterende ovn. 1-etasje.

Murpuss

3770KRAGERØ

Trenger en som kan ordne 2 blomsterbed av skifer med murpuss. Da vi ønsker slette overflater.

Murbygg med uthus - pussing og maling

3770KRAGERØ

Har et murbygg / liten bygård med et uthus/anneks på bruttoareal ca 250 kvm i Kragerø, som trenger pussing av mur på utsiden/Yttervegger, samt maling når alt er ferdig pusset. Arbeid kan påbegynnes 01.08.2021 Ønsker et ca prisoverslag og kontakt med seriøs aktør. (stillas er tilgjengelig på eiendommen) Bilder kan sendes.

Murpussing og fikse trapp osv

3790HELLE

Trenger å fikset opp en støttemur/fasademur. Flis på topp av mur er løsnet, og det kommer vann inn mellom stein / puss som lager "spreng" på vintertid. Samt fikse & lime stein i en trapp.

Pusse leca pipe og peisinnsats

3766SANNIDAL

Pussing av peisinnsats og leca pipe. peisinnsats 1 etasje ca 8 kvm og innsetting av 2 stk ventiler leca pipe i 2. etasje 2,5 m høy ca 4 kvm, (tre sider)

Støping av såle/vegg til garasje

3770KRAGERØ

Ønsker å støpe en såle til garasje. plassen er klar til støping. Forskaling isolasjon forsterkning 4,5m*9,5m (*10-15cm?) litt fall mot midten med rist, med fall mot ene kortsiden mure opp en kortvegg og en langvegg i isoblokk (eller tilsvarende) i 2.5m høyde. inkl åpning til 3 små 'kjellervinduer' og en dør (hhv langvegg og kortvegg) pris med/uten puss. Pris bes gis for såle og evt ekstra for muring av vegg.