Pussing av mur i Lier

Skal du pusse mur eller jevne ut en murvegg i Lier? På Mittanbud finner du flere murere i Lier som kan hjelpe deg med murpuss!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pussing av mur i Lier

Skal du pusse mur eller jevne ut en murvegg i Lier? På Mittanbud finner du flere murere i Lier som kan hjelpe deg med murpuss!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pussing av mur i Lier

Rehabilitere mur, skifte ca 10 bord på yttervegg, samt bygge ny terrasse og trapp

3404LIER

Pusse og male grunnmur etter utgraving på grunn av planering. Skifte ut og male ca 10 ytterbord som ikke ble skiftet i forrige runde. Bygge ny terrasse og trapp på ca 50 kvm. Den forrige ble revet på grunn av fjerning av oljetank.

Pusse grunnmur som er isolert med Finnfoam XPS plater

3409TRANBY

Vi har utbedret drenering langs en yttervegg (ca 13m) og har isolert med Finnfoam XPS plater. Disse platene må festes over bakkeplan med plugger og deretter må det pusses med armeringsnett. Murveggen er 60-70 cm over bakkeplan og bakken skråner de siste meterne slik at den er noe høyere i enden. Jeg vil anta det er 10-15m2 med overflate som må pusses totalt sett.

Husvegg rehabilitering.

3427GULLAUG

En husvegg trenger ny murpuss , da noe av muren faller ned av veggen. Og maling etterpå. Må ha stilasj.

Rehabilitering av teglsteinspipe

3403LIER

Hei - ønsker løsningsforslag og tilbud på rehabilitering av teglstein på innvendig pipe. Se bilder på hvordan type løsning vi ønsker og kom med forslag på hvordan det kan utføres og hva det vil koste. Ønsker fastpris inkludert materialer. Spesifisert. OBS! Kun Teglsteinen som skal rehabiliteres, ikke ny peisinnsats.

Mure portstolper

3404LIER

Har fundament i bunn, men ønsker å lage portstolper av eksempelvis Leca - elementer. Ca 180 cm høye. Ønsker det pusset etterpå. Ønsker tilbud på arbeid. Kjøper inn elementer selv.

Støping av Grunnmur- Epoxy gulv

3410SYLLING

Garasjegulv/Støping av grunnmur Har en dobbeltgarasje på ca 48 kvm. 6x8. Den ble bygd i 2019 (Igland). Vi opplever at det kommer vann inn i garasjen fra sidene når det kommer mye regn og snø i vinter. Det blir stående. Har også et ønske om å fikse gulvet med Epoxy kanskje. Det virker sånn at gulvet er ikke helt rett i og med at vannet i vinter blir stående. Tror det er litt skeivt. Den må rettes. Ønsker også en epoxy gulv i garasjen, sånn at det blir finere og lettere og holde den rent om vinteren. Andre løsninger kan vi finne ut under befaring. Ringmuren er heller ikke helt dekt/tett med betong. Ønsker at den blir pusset opp og fikset sånn at hele ringmuren blir dekket med betong. Altså støping av grunnmur.

Siste evalueringer
Male og fix av løs murpuss på takterrasse

Piotr og hans firma utførte jobben meget bra. Her ble det utført reparasjon og puss + maling av terasse-rekkverk på 3 terasser. Alle beboere i vårt sameiet ble meget fornøyd med sluttresultatet. Det var meget god kommunikasjon og punktlighet underveis.

Okt. 2020
O

Ole Christian om Wimarju Snekkertjenester Piotr Wrotniak

Gullaug
Pussing av teglstein peis

Effektiv, møtte opp til avtalt tid, hyggelig og konkurransedyktig pris. Anbefales!

April 2020
K

Kristoffer om Msfasade As

Lier
Enkelt pusse/ murer arbeid

Lokal bedrift. Ikke det rimeligste tilbudet, men kunne starte på jobben raskt, hadde relativt bra fremdrift og hyggelig folk. Resultatet ser bra ut. Innfridde forventningene mine på en fin måte. Det ble skrevet kontrakt.

Sep. 2019
K

Klaus om BUL BYGG AS

Lier
Murpuss av slitt murvegg.

Flott arbeid. Gjorde som avtalt på kort tid, midt i fellesferien

Juli 2019
H

Henrik Bøe om ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

Lier
* Fortsatt ledig: Pussing av mur/brannplater rundt peisinnsats

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. De så også feil og mangler som de rettet opp i før de pusset omrammingen rundt peisinnsatsen på nytt. Lette å kommunisere med og holdt alle avtaler. Flott resultat!

Juni 2017
J

Johanne Røise om BYGG2U AS

Tranby
Pusse pipe, legge steingulv og montere peisovn

Sluttresultatet ble bra, men sterkt forsinket. Måtte mase på ham for å fremdrift. Det var først da han fikk inn en kompanjong at det ble skikkelig fremdrift. Men alt-i-alt fornøyd når resultatet ble slik jeg hadde bedt om. God kompetanse på pipearbeid.

Nov. 2014
F

Frode om BYGG2U AS

pusse grunnmur

Rask på tilbakemeldinger. Gjorde det de ble bedt om og resultatet var upåklagelig.

Sep. 2012
A

Anders Petter om STONETEC AS

Drammen
Pusse betongmur lier

Stoneage utførte oppdraget som avtalt, dyktige arbeidere fra India. God oppfølding og kommunikasjon med leder. Anbefales.

Mai 2012
E

Erik om STONETEC AS

Gullaug